klo 10.35 Avaudu Arkkienkelten avulle, Anne Maarit Lahti-Ahola, Diana Sofia
klo 11.30 Elämänkaari oppaana vapauteen, Johanna Kononow
klo 12.30 Löydä oma elinvoimaisuus, Teemu Syrjälä
klo 14.00 Naiseuden ydinolemus, Pirita Mäntyjärvi
klo 15.00 Näkijänä tässä ajassa, Erika Juusola
klo 16.00 Henkinen polku, Mutezo Mikael
klo 16.00 Elämän uudeksi luominen, Juha Tulkki, luokka 3

Avaudu Arkkienkelten avulle, Anne Maarit Lahti-Ahola, Diana Sofia
Avaudu Arkkienkelten avulle arjessa - he kutsuvat Sinua Joko kuulet kutsun Arkkienkelten? Arkki-enkeli vai Arki-enkeli? Arkkienkelit ovat valtavien enkelijoukkojen kapteeneja ja he ovat olemassa vain Sinua varten. He odottavat pyyntöäsi tulla avuksesi – ihan mihin asiaan tahansa ja milloin tahansa – myös jokapäiväisessä arjessa. Luennon aikana lähdemme ihastuttavalle tutustumismatkalle Arkkienkeleiden-maailmaan. Esittelen heidät Sinulle IsisSofian (Helena Jakovlev) Parantavan Taiteen Enkelikuvien avulla ja kerron jokaisesta heistä lyhyesti. Luennon lopuksi hiljennymme ja nautimme Arkkienkelten ihanista ja voimallisista energioistaan meditaation avulla, jonka aikana Mikael suojelee Sinua antaen rohkeutta ja vapautuksen turhista energiasiteistä, Zadkiel puhdistaa ja vapauttaa kantamistasi taakoista, Rafael virtauttaa Sinuun parantavaa energiaansa ja lopuksi Chamuel täyttää Sinut pyyteettömän rakkauden energialla. Meditaation avulla saat myös mukaasi helppoja tapoja yhteistyöhön enkelten kanssa harjoitusten muodossa ja voit ottaa ne työkaluiksi omaan arkeesi. Voit jo etukäteen ennen luentoa miettiä, mihin asioihin tarvitset enkelten apua. He kuulevat pyyntösi ja auttavat Sinua luennon aikana. Olet sydämellisesti tervetullut luennolle tutustumaan ihaniin Arkkienkeleihin!

Elämänkaari oppaana vapauteen, Johanna Kononow
Elämänkaari toistaa samankaltaisia tilanteita - kunnes olet oppisi niistä saanut Tiedosta nämä toistuvat asiat - oivallat seuraavan kehitysaskeleesi ja vapaudut elämään sinulle tarkoitettua elämää tasapainoisemmin. Olen erikoistunut ihmiseen, tutkinut ihmisen tietoisuutta ja sitä kuinka keho, mieli ja tunteet ovat täydellisessä synkroniassa ja toistuvat tietyin lainalaisuuksin ihmisen elämässä. Luennolla kuulet elämänkaariteorian yksinkertaisuudessaan, kuinka toistat kenties tiettyä elämänkaavaasi tai kuinka vanhempiesi tunneperimää välität lapsillesi käytännön esimerkin avulla.

Löydä oma elinvoimaisuus, Teemu Syrjälä
Luento auttaa sinua löytämään ja vahvistamaan omaa jaksamistasi. Käymme tärkeimmät teemat läpi, joilla sinä voit nostaa elinvoimaisuuttasi seuraavalle askeleelle. Tulet huomaamaan, että muutosten tekeminen voi olla todella innostavaa, kun ymmärrämme miten pienet asiat vaikuttavat jaksamiseemme.

Naiseuden ydinolemus, Pirita Mäntyjärvi
Naisille suunnattu herättelevä tietopaketti siitä kauniista ja ihmeellisestä olemuksesta mikä sisimmässämme lepää ja avautuu kun uskallamme päästää irti ja antautua. 

Näkijänä tässä ajassa, Erika Juusola
Puhun näkijän työstä tässä ajassa. Mitä on näkeminen ja mikä on näkijän tehtävä? Aiheena myös oma sielun yhteys ja vinkkejä oman sisäisen näkijyyden vahvistamiseen. Mahdollisesti myös pieni näkijädemonstraatio. Luennolla voi kysellä näkijyyteen liittyvistä asioista.

Henkinen polku, Mutezo Mikael
​Henkinen polku -kuten ylhäällä, niin myös alhaalla. Henkisellä tiellä matkustaminen on sama kuin matkustaminen fyysisellä moottoritiellä. Michaelin tapa puhua henkisestä polusta on niin selvä, että aihe on helppo ymmärtää. Voit halutessasi nauhoittaa omaa tarkoitustasi varten. Luento tulkataan suomeksi.

Elämän uudeksi luominen, Juha Tulkki
Elämän uudeksi luominen on monella menossa. Olemme käyneet läpi "kuoleman" jakson, jonka aikana on ollut mahdollista vapautua niistä mielemme rakenteista, joilla olemme itse itseämme rajoittaneet. Tämä jakso ei ole ollut helppo. Jos olet tässä onnistunut, niin sinulle on muodostumassa uusi elämä niiltä osin, kun se on tarpeellista, oman korkeamman olemuspuolesi ohjaamana. Tämä uusi minä tulee tavallaan itsekseen, mutta toki voimme omalla mielellämme koittaa sitä estää. Luennon tarkoitus on auttaa ymmärtämään tätä muutosprosessia ja saamaan tästä ajan tarjoamasta mahdollisuudesta mahdollisimman paljon hyötyä itselle. Tervetuloa kuulemaan!

Luennot, luentosali