Luennot
Luennot, luentosali
klo 10.30-11.15 Sielunsuunnitelman mukainen elämä, Antti Häyhä
klo 11.30-12.15 Näkijätilaisuus, Erika Juusola
klo 12.30-13.15 Parisuhde ja henkinen kasvu, Tony Dunderfelt
klo 14.00-14.45 Lempeästi terveeksi, Päivi Hytinkoski
klo 15.00-15.45 Avaimet omaan voimaan, Minna Hanhela
klo 16.00-16.45 Ilmiöiden maailmasta todellisuuteen, Marjut Moisala
klo 16.50 päätössanat, Kati Kanniainen

Luennot, luokka 1
klo 10.30-11.00 Stressi ja traumat kehossa, Henna-Riikka Muikkula
klo 11.15- 11.45 Miten elää kokonaisvaltaisesti unelmien elämää? Heidi Kukka ja Susanna Mendelin-Sonny
klo 12.00-12.30 Enkelipallot viestintuojina,, Anne Liukkonen
klo 12.45-13.15 Minä muuttuvan maailman energioissa, Sari Kauranen
klo 14.00-14.45 Entiset elämäsi ovat osa sinua, Airi Oja
klo 15.00 -15.45 Mitä sinulle kuuluu Äiti Maa?, Anu Heinineva
klo 16.00 -16.45 Miksi elämä on niin hemmetin raskasta?, Kati Reijonen

Luennot, luokka 2
klo 12.00 -12.30 Luovuus on meissä kaikissa, Elsi Suorsa

Sielunsuunnitelman mukainen elämä, Antti Häyhä
Elämä ei ole pelkästään onnen ja positiivisuuden tavoittelua. Persoona kokee surua, masennusta, väsymystä. Se on osa luopumista, irtipäästämistä, sulautumista pikkuhiljaa sieluun. Muuttamalla Persoonallisuuden mittakaava Sielunmittakaavaan. Tällöin tavoitteemme, halumme ja manifestointien tarve muuttuu.

Miten elää kokonaisvaltaisesti unelmien elämää? Heidi Kukka ja Susanna Mendelin-Sonny
Tule kuulemaan, miten ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu tästä upeasta kokonaisuudesta. Yksi ei ole toista tärkeämpi vaan kaikilla osilla on tärkeä tehtävä ja limittyvät täysin toisiinsa. Miten saamme valjastettua meidän parhaan potentiaalin, sielunpolun, kehollisen hyvän olon ja mielen tasapainon arjessa toimivaksi kokonaisuudeksi. Aiheina energia, mieli, kehon tasapaino ja tunteet. Sinä olet ainutlaatuinen, sinulla on kaikki viisaus ja voima sisälläsi, kun vaan osaat valjastaa sen hyvinvointisi parhaaksi. Me autamme sinua tällä matkalla kohti unelmiesi elämää.

Näkijätilaisuus, Erika Juusola
Näkijätilaisuudessa teen henkistä ohjausta ja tulkintoja yleisön edessä. Jutellaan sielun suunnitelmista, sopimuksista, haasteista ja tehtävistä sekä siitä miten vapauttaa oma korkein potentiaali käyttöön. Näkijätilaisuus on valoisa ja lämminhenkinen, lohtuakin tuova yleisötilaisuus. Viestiä tulee myös usein myös henkirakkailta ja enkeleiltä. Lämpimästi tervetuloa!

Luovuus on meissä kaikissa, Elsi Suorsa
Tule kuuntelemaan ja kokemaan luovuuden vaikutusta itseesi. Johdattelen lempeästi ilon ja rakkauden tukemana luovuuden lähteelle – luovuus on meissä kaikissa. Kun kerran olet juonut tästä lähteestä, tulet aina löytämään uusia, sinulle merkityksellisiä asioita ja tuntemuksia itsessäsi. Luovuuden moninaisuus on ollut ollut elämässäni aina. Luovuus pulppuaa meissä kaikissa, sisimpämme ehtymättömästä lähteestä – se valaisee meidät – alamme tiedostaa luovuuden ihmeen. Kuvallisen mietiskelyn sekä värien käytön prosessia on vaikea sanoin kuvata, ne ovat kokemuksellisia asioita. Jokaiselle se on omanlaisensa, mutta aina yhtä syvä. Luovuus on seikkailun ja muutoksen energiaa, jossa ilo sytyttää elämämme hehkumaan. Kun energiamme heräävät, luovuutemme alkaa virrata ennen kokemattomalla tavalla. Kiinnostus, halu ja rohkeus tarttua taidemateriaaleihin ja välineisiin riittää. ”Kun maailmankaikkeus laitetaan liikkeelle, kaikki on mahdollista!”
 
Enkelipallot viestintuojina, Anne Liukkonen
Enkelimaailma on ympärilläsi jokaisena hetkenä. Yksi enkeleiden tapa viestittää lähellä olostaan on ilmentyä valokuviin enkelipalloina eli orbeina. Niiden kautta välittyy myös energiaa, joka tuo ihmisen arkeen mielenrauhaa, lohtua, iloa ja toivoa. Enkelimaailman olemassa- ja lähelläolon mystisyys piilee siinä, että se on niin luonnollista, että siinä ei ole mitään mystistä. Sinäkin voit vahvistaa omaa yhteyttäsi enkelimaailmaan pyytämällä heitä ilmentymään kuviisi.

Stressi ja traumat kehossa, Henna-Riikka Muikkula
Hetki herättelee sinua asian äärellä ”miksi minulle aina käy näin". Keho on mielen muisti. Miten stressi, trauma ja tunteet ilmenevät kehossa? Voisiko niistä vapautua kohti omaa voimaa?

Parisuhde ja henkinen kasvu, Tony Dunderfelt
Rakkaus on aina pidetty henkisenä ilmiönä ja elämän tärkeimpänä asiana. Mutta mitä tarkalleen rakkaus tarkoittaa? Miten yhdistää parisuhteen arjen kiireet ja ihmisen henkinen kasvu? Miten intohimo ja henkisyys kuuluvat yhteen? Psykologi Tony Dunderfelt on kehittänyt uuden näkemyksen rakkaudellisesta parisuhteesta, jossa käsitellään sekä yksilön psykologista kokemusta että ihmisen henkistä ja hengellistä kehitystä. Luento antaa uusia kiinnostavia näkökulmia ikiaikaiseen aiheeseen.

Minä muuttuvan maailman energioissa, Sari Kauranen
Millaiset ovat tämän ajan henkiset energiat, mihin ne ohjaavat ja haastavat ihmiskuntaa kollektiivisella tasolla sekä kutakin meitä yksilöinä? Monet ihmiset ovat kohdanneet isoja haasteita ja käyneet läpi muutosprosesseja elämässään vuoden 2019 aikana ja universumin energiat puskevat meitä yhä kohti muutoksia tänä 2020 vuonna. Luojallamme on suuri suunnitelma ihmiskunnan ja maaplaneetan henkisen evoluution varalle, jota kunkin ajan valon ja rakkauden virtaukset täällä maapallolla tukevat. Kerron luennolla tämän ajan muutosenergioista ja mistä tässä myllerryksessä on kyse. Avaan sitä, mikä voi auttaa sinua hyödyntämään ajan energioita omassa kasvussasi ja aidon, rakkaudellisen elämän luomisessa.

Lempeästi terveeksi, Päivi Hytinkoski
Stressi on aikamme suurimpia sairastuttajia. Se voi sekoittaa koko hormonitoiminnan alkaen insuliiniaineenvaihdunnasta. Kilpirauhanen, lisämunuaiset sekä sukuhormonien tuotanto joutuvat myös koetukselle stressissä. Luennolla Päivi käy läpi terveyden avaimia. Miten ravitsemus ja armollisuus itseä kohtaan kulkevat käsi kädessä ja vievät meitä kohti terveyttä ja hyvääö oloa.

Entiset elämäsi ovat osa sinua, Airi Oja
Opi kiinnittämään huomiota vinkkeihin, joiden kautta pääset tutustumaan siihen, miten entiset elämäsi vaikuttavat tähän nykyiseen elämään. Voit myös vapautua niiden vaikutuksesta. Sinussa on paljon tietoa aikaisempien kokemusten kautta, ja sitä voi halutessaan nostaa esiin.

Mitä sinulle kuuluu Äiti Maa?, Anu Heinineva
Anu kanavoi luennollaan ajankohtaiset viestit Äiti-maan sisäiseltä hallitukselta ja Deevaolennoilta sekä kertoo parantavista kivistä sekä tekee energiahoitoa niiden välityksellä. Teemme shamanistisen voimamatkan Anun parannusrummun ja Jorman kanavoiman musiikin siivittämänä syvälle Äiti-Maan luomakuntiin ja keskustelemme ikivanhojen Deevaolentojen kanssa. Kysymme luonnontolasta ja miten voisimme auttaa Maata tänäpäivänä.

Avaimet omaan voimaan, Minna Hanhela
Elätkö rehellisesti oman itsesi näköistä elämää vai tuntuuko, että joudut tekemään arjessasi liikaa kompromisseja oman hyvinvointisi kustannuksella? Avaan pintaa syvemmältä alitajuisia ja opittuja uskomuksia, jotka saattavat olla esteenä pyrkimyksillesi kohti merkityksellisempää elämää. Henkisen heräämiseni vuosina opiskelin uudenlaista, rakkaudellisempaa suhtautumista elämään enkeleiden ja henkioppaiden ohjauksessa. Opin paljon arvokasta aidosta rakkaudesta, hetkessä elämisestä, irti päästämisestä ja luottamuksesta elämään sekä kiitollisuudesta. Tule kuuntelemaan omakohtaisten kokemusten kautta tuomia oivalluksia, jotka vievät kohti syvempää sisäistä rauhaa ja uudenlaista elämänvoimaa.

Ilmiöiden maailmasta todellisuuteen, Marjut Moisala
Henkisen kasvun poluilla tarjonta on monenkirjavaa ja joskus voikin olla, että vain egomme kasvaa etsiessään ilmiöitä ja ohimeneviä huippukokemuksia. Ego elää etsimisestä, mutta me emme ole ego. On aika astua ilmiöiden maailmasta hengen todellisuuteen.

Miksi elämä on niin hemmetin raskasta?, Kati Reijonen
-Metsästäjä-keräilijän näkökulma nykyelämään
Elämä on lyhyt pyrähdys syntymän ja kuoleman välillä. Se on lahja ja mahdollisuus. Miksi niin monet kuitenkin kokevat sen taakkana ja kärsimyksenä? Henkiset opettajat ja itsehoitokirjailijat opettavat meille, että syy ongelmiimme on päämme sisällä, ei sen ulkopuolella. Me ajattelemme elämämme pilalle. Ja totta on, että maailma on niin kuin sen ajattelemme. Mutta totta on myös, että me homo sapiensit elämme nykyisin aivan oudoissa olosuhteissa. Yli 300 000 vuotta me elimme aivan toisenlaista elämää. Sitä kuvaa parhaiten sana yhteys. Elimme yhteydessä luontoon, toisiimme ja korkeampaan voimaan. Nyt yhteys on katkennut. Ja seuraukset näkyvät. Luento pohtii nykyelämää paleoliittisestä näkökulmasta ja ehdottaa keinoja kadonneen yhteyden löytämiseksi.
Mona Jacklinin maalaus