Luennot

Messujen ohjelma on työnalla. Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut pitämään luennon tai näytetuokion messuilla.
Luennot
klo 10.30-11.15 Löydä Sielusi Valo ja Viisaus elämääsi Enkeleiden avulla, Anne Maarit Lahti-Ahola - DianaSofia, liikuntasali
klo 10.30-11.00 Tietoinen parisuhde, Päivi Eteläniemi, Naava
klo 11.30-12.00 Energiatyöskentely -Vastuu omasta voimasta, Inga Söder, Naava
klo 11.45-12.30 Shamanismi ja Mytologia, Hekla Muotka, liikuntasali
klo 12.30-13.00 Oma Polku, Joonas Tapio, Naava
klo 13.30-14.15 Voiko rinnakkaistodellisuuksien avulla ennustaa, Johanna Karpov, liikuntasali
klo 13.30-14.00 Se parhaiten nauraa, joka itselleen nauraa, Maura Kipinä Airinko, Naava
klo 14.30-15.00 Parantava taide, Marianne Lukkarinen, Naava
klo 14.45-15.30 Luonnollisin versio sinusta, Teemu Syrjälä, liikuntasali
klo 15.30-16.00 Tarot ja Uus-henkisyys, Tuula Huhtala, Naava
klo 16.00-16.45 Ainutlaatuinen äänemme, Marja Kukkala, liikuntasali
klo 16.15-16.45 Sielun totuudesta eläminen ja tinkimätön rehellisyys - aito elämä, Anki Luca Maria, Naava

Löydä Sielusi Valo ja Viisaus elämääsi Enkeleiden avulla, Anne Maarit Lahti-Ahola - DianaSofia Tässä eriskummallisessa ajassa, jota tällä hetkellä elämme, saatat välillä tuntea olevasi hukassa. Mitä minun pitäisi ajatella ja kuinka suhtautua? Kuinka minun pitäisi olla ja toimia, jotta voisin edelleen elää tässä hetkessä vapauden ja ilon täyttäessä sydämeni? Muistathan kuitenkin, että sielusi on hyvin viisas olento ja on suunnitellut tarkasti tämänkin elämäsi. Sinä olet Sielusi ja sinulla on tarkoitus. Luennolla saat vastauksia näihin kysymyksiin ja meditaatiossa otat vastaan Korkeamman Itsen tason Arkeija Brightelin puhdistavaa ja Valolla täyttävää Kirkkaus-energiaa. Lisäksi ohjaan sinut korkeampaan yhteyteen kuuntelemaan oman Sielusi viisautta ja ohjeita elämääsi tähän aikaan.

Tietoinen parisuhde, Päivi Eteläniemi
Lämpimästi tervetuloa matkalle tietoisen parisuhteen ytimeen. Oivaltamaan, miten avaat yhteyden puolisosi kanssa ja annat rakkaudelle tilaa elämässäsi.

Energiatyöskentely-Vastuu omasta voimasta, Inga Söder
Energiatyöskentelyssä keskitymme saamaan meitä kaikkialta ympäröivästä energiasta aistihavainnon. Aistihavainnosta lähtee energiatyöskentelyn prosessi, jolloin pystyt tiedostamaan milloin sinulle kuuluvat energiat ovat sinulla ja milloin ne valuvat muualle. Näin voit ottaa ensimmäisen askeleen siihen, että sinä itse vastaat omista energioistasi. Energiatyöskentelyn avulla voimaannut. Opit ilmentämään korkeavärähteistä puolta itsestäsi ja löydät iloa ja rauhaa elämääsi sekä lakkaat olemasta uhri. Energiatyöskentelyn avulla opit taitoja tiedostaa ja hallinnoida energiaasi ja sitä kautta koko olemassaoloasi. Energiatyöskentely pitää sisällään korkeampiin värähtelyihin pääsemisen, varjotyöskentelyn, energian muuntotyön ja antaa mahdollisuuden edetä aina alkemistiseen tietoisen manifestoijan taitoihin asti. Energiatyöskentely on somaattista kehoon laskeutumista. Siinä herätetään kehon energiakeskukset aistimaan, jotta voit saavuttaa ja kokea uusia ulottuvuuksia. Siinä pyritään tunnistamaan energioiden eri laatuja ja integroidaan niitä energiakehoihin. Voit astua pysyvästi uuteen värähtelytasoon. Tunnistat seuraavan vihkimyksesi ja kuljet seuraavasta portaalistasi uuteen keveämpään elämään.

Shamanismi ja Mytologia, Hekla Muotka
Luonnon ja ihmisen yhdistyminen, eläimen ja ihmisen yhdistyminen, samankaltaisuus, tasa-arvo, ykseys. Omien syvällä, syvällä olevien mytologisten juurien löytäminen ja ymmärtäminen on eheyttävää ja vahvistaa omaa paikkaa tässä maailmanjärjestyksessä. Omien mytologisten juurien ja paikan löytäminen vahvistaa myös suhdettamme luontoon, elämän ylläpitäjään, joka on sotaisissa mytologioissa etäännytetty meistä erilliseksi hyväksikäytettäväksi kohteeksi. Lopussa rumpumatka syvällä omille juurille.

Oma Polku, Joonas Tapio
Luento sisältää puhetta muun muassa oman elämän täydestä vastuun kannosta, merkityksellisestä tekemisestä ja omasta tehtävästä. Mitä kaikkea voi tulla vastaan ja millaisia ihmeellisiä lahjoja voikaan saada, kun lähtee rohkeasti omalle polulleen?

Voiko rinnakkaistodellisuuksien avulla ennustaa, Johanna Karpov
Historian sanotaan toistavan itseään. Astrologisesti elämme samanlaista aikaa ts. rinnakkaistodellisuutta n. 27 vuoden sykleissä, joten syksyllä 2022 elämme samanaikaisesti vuoden 1995 kesää, 1968 vuoden kevättä, 1941 vuoden alkua ja 1913 vuoden alkukesää. Mitä sinulle, vanhemmillesi, isovanhemmillesi on tapahtunut kyseisinä ajankohtina? Mikä on elämäsi tämän hetkinen teema, joka kulkee yli sukupolvien toistaen itseään uudestaan ja uudestaan. Todellisuudessa on kerroksia, jotka solutasolla määrittävät ihmisen tämän hetken kokemuksia ja valintoja. Tämän vuoksi emme välttämättä ole vapaita valitsemaan, vaan elämme kerta toisensa jälkeen saman vanhan teeman läpi. Oivalluksen ja tiedostamisen kautta voimme vapautua ajan syklissä toistuvista asioista. Tunteen ja kokemuksen yhdistäminen riittää. Tule kuuntelemaan miten rinnakkaistodellisuus muodostuu ja toistaa itseään niin kollektiivi- kuin yksilötasolla. Ymmärtäminen auttaa sinua tiedostamaan omat kokemuksesi sekä vapautumaan niistä!

Se parhaiten nauraa, joka itselleen nauraa, Maura Kipinä Airinko
Luennolla juttelen ilon ja huumorin teemaan liittyen elämästä, ja siitä ettei se todellakaan ole niin vakavaa. Ihmisyyden hienoimpia asioita on se, kuinka voi yhtä aikaa olla jumalallisen viisas, ja käsittämättömän ääliö, joka kävelee lasioveen pahki. Ilo ja nauraminen on valtavan korkeavärähteistä energiaa, joka virtaa sitä helpommin, mitä kevyempi on värähtelymme. Annan universumin tuoda luennon aikana kauttani juuri niitä asioita, joita on tärkeä jakaa meille kaikille tähän teemaan liittyen.

Parantava taide, Marianne Lukkarinen
Kaipaisitko luovuudellasi hoitavaa tekemisen tapaa arkeesi. Haluaisitko tutkia taiteen parantavia elementtejä tekemisessäsi? Parantava taide. Itsen ja toisen vierellä. Parantavan ja hoitavan luovuuden ja taiteen tekemisen asenteita ja harjoitteita arkeen. Marianne Lukkarinen on Vierellämaalauksen ja Hyvinvointitaiteen kehittäjä ja tekijä. Marianne on opettanut ja ohjannut ihmisten luovuutta avaavaa taidetyöskentelyä jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on intuitiosta ja elämäntarinoista ammentava taiteilija ja taustaltaan kasvatuspsykologi (KM) ja Taiteiden maisteri Kuvataidekasvatuksen puolelta. Improvisaatio, vahvistava läsnäolo ja luovuudelle turvallinen ilmapiiri ovat hänen työnsä ydintä. Lämpimästi tervetuloa hoitavan taiteen pariin ja aktivoimaan itselle mieluisia hyvinvointia vahvistavia arkiluovuusasetuksia.

Luonnollisin versio sinusta , Teemu Syrjälä
Aktiivinen luento kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa luonnollista terveyttään. Käymme tärkeimpiä teemoja läpi, joilla voit valjastaa omaa elinvoimaisuuttasi käyttöön. Voit osallistua luentoon myös kysymällä, kommentoimalla ja olemalla mukana.

Tarot ja Uus-henkisyys, Tuula Huhtala
Uushenkisyys alkoi jo nostaa päätään keskiajalla ja 1800-luvulla siihen kiinnitettiin enemmän huomiota Tarottien ja astrologian avulla. Hengellisyys ei ole kuitenkaan missään vaiheessa unohtunut, mutta tänä päivänä Tarotteja käyttää jopa papit.

Ainutlaatuinen äänemme, Marja Kukkala
Luennolla tutustumme optimaalisen äänen tuottamiseen ja lähdemme pienelle matkalle kohti omaa, ainutlaatuista ääntämme. Kerron matkastani kohti oman ääneni hyväksymistä. Luennolle voi tulla vaikka ei olisi ikinä laulanut. Ei tarvita laulutaitoa.

Sielun totuudesta eläminen ja tinkimätön rehellisyys -aito elämä, Anki Luca Maria
Pelot, rajoittavat mallit ja haitalliset uskomukset estävät meitä ilmaisemasta ja seuraamasta sielumme ja sydämemme totuutta. On olennaisen tärkeää olla rehellinen itselleen ja toisille. Itseään ei tulisi koskaan hylätä, vaikka rehellisyydestä seuraisi konflikteja ja iritipäästämisiä. Meidän ei tulisi jättää huomioimatta omia tarpeita ja rajoja sekä sisäistä ohjausta minkään eikä kenenkään vuoksi. Mikäli emme tule näkyväksi, ole rehellisiä, emme voi saavuttaa aitoja ihmissuhteita emmekä elää omassa voimassamme. Avaan tällä luennolla miten vapautua elämään aitoa, omaan sieluun linjautunutta elämää.
Mona Jacklinin maalaus