Tietoisku -luennot

Tietoisku -luennoilla on ajatus antaa hyviä vinkkejä arkiseen työkalupakkiiin, jotka on helppo ottaa heti käytäntöön. Lisäksi esittelyssä on monipuolisesti erilaisia tuotteita sekä menetelmiä, joiden avulla voit saadaa apua omaan hyvinvointiin.

klo 10.30-11.00
klo 11.15-11.45 
klo 12.00-12.30 
klo 12.45-13.15 
klo 14.00-14.30 
klo 14.45-15.15 
klo 15.30-16.00 
klo 16.15-16.45 

ILO luo vaurautta, Riitta Huttunen
Miten vastaanotan vaurautta? Miten edistän vaurastumistani? Mitkä asiat estävät vaurastumiseni? Vaurausvalmennus luo avaimia oman vaurauden rakentamiseen ja unelmien toteuttamiseen. Teemme yhdessä harjoituksia, joilla selkeytämme tavoitteitamme ja lisäämme vaurautta elämäämme. 

Älä stressaa, Satu Makkonen
Stressinkesytystä kehollisin keinoin. Luennolla lähestytään stressin vaikutuksia kehoon käytännönläheisesti tasapainon ja maadoittumisen kautta. Tutkimme miten muuntaa stressienergiaa omaksi vahvuudeksi kehon kanssa tehtävillä harjoituksilla.

Enkelit tässä hetkessä, henkinen minä, Virpi Järvi

Kasvien parantava voima, Anu Heinineva
Kasvihenkien salainen maailma. Jokainen kasvi on oma henkinen olentonsa. Luonto on ystävämme, kuuntelijamme ja viisas opettajamme. Löytämällä tien kasvien henkien salaiseen maailmaan löydät samalla rajattomat parantumisen ja eheytymisen mahdollisuudet sillä planetaarinen elämä on tehty kannattelemaan ihmisen polkua terveellä tavalla. Luento sisältää kanavointia henkimaailmasta. 

Kahden meedion yleisötilaisuus, Anne Virpikari ja Elise Raitakallio, 5€
Tule mukaan kuulemaan ja kokemaan Valon ja Rakkauden viestejä henkimaailmasta kahden kokeneen meedion välittäminä. Valosta vierailevien lisäksi myös vielä inhimillisten henget voivat tuoda tärkeitä terveisiään meille "nahkaisille". Tilaisuus on tunnelmaltaan rento, lämmin ja rakkaudellinen – tervetuloa mukaan! Hinta 5€/hlö.