Tietoisku -luennot

Tietoisku -luennoilla on ajatus antaa hyviä vinkkejä arkiseen työkalupakkiiin, jotka on helppo ottaa heti käytäntöön. Lisäksi esittelyssä on monipuolisesti erilaisia tuotteita sekä menetelmiä, joiden avulla voit saadaa apua omaan hyvinvointiin.

klo 10.30 Unet kertovat, Airi Oja 
klo 11.30 Oma voimaisuus, Tellervo Nenola 
klo 12.00 Syö itsesi terveeksi, Anne Tapio 
klo 12.30 Kehoni voi hyvin, Reija Jacklin 
klo 13.00 Intuitiivinen kirjoittaminen tuo iloa, Sari Keskimaa
klo 14.00 Miehen voima, Vain Miehille, Teemu Syrjälä 
klo 14.30 Muista Itsesi!, Marjut Moisala 
klo 15.00 Hyvän ihmisen vauraus, Riitta Huttunen 
klo 15.30  Uuden ajan energiat, Johanna Saari 
klo 16.00 Kristallimeditaatio, Anu Heinineva ja Jorma Marjanen

Unet kertovat, Airi Oja
Unet voivat auttaa meitä selvittämään itsellemme, miksi olemme täällä ja mikä on elämämme tarkoitus. Ne kertovat, mitä todella tunnemme ja miten meidän pitäisi elää. Tajuntamme ilmenee unissa yhtä täydesti ja paljastavasti kuin valvetilassa – ja samoin piilotajuntamme toimii valveilla ollessa yhtä voimakkaasti kuin unissakin. Tietoinen ja tiedostamaton kuuluvat niin tiiviisti yhteen, ettei niitä voi ajatellakaan ilman toisiaan. Kun opit tulkitsemaan uniasi, pystyt tunnistamaan viestit, joita piilotajuntasi lähettää sinulle sinusta itsestäsi.

Omavoimaisuus, Tellervo Nenola
Tervetuloa Omavoimaisuus-luennolleni! Omavoimaisuus on elämän kantava voima ja siksi sillä on valtava vaikutus ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin. Luennolla kerron ajatuksia omavoimaisuudesta sekä annan vinkkejä omassa voimassa pysymiseen. 

Syö itsesi terveeksi, Anne Tapio
Luennolla käymme lyhyesti läpi nykyajan ruokavaliotamme ja sitä, kuinka paljon ruokavaliolla sekä suoliston kunnolla on merkitystä hyvinvoinnillemme tai pahoinvoinnillemme. Luennolla kuullaan myös lyhyt tietoisku hyvinimeytyvistä ravintolisistä.

Kehoni voi hyvin, Reija Jacklin
Keho kerää muistiinsa koko elämämme muistot,hyvät ja huonot. Hyvinvointimme koostuu sekä mielen että kehon tasapainosta, niitä ei voi erottaa toisistaan. On hyvä alkaa ajatella kehon viestejä, mahdollisia kipuja ystävänä, joka herättää sinut huolehtimaan itsestäsi paremmin.

Intuitiivinen kirjoittaminen tuo iloa, Sari Keskimaa
Luennolla lähestyn kirjoittamista henkisenä harjoituksena. Kerron, mitä intuitiivinen kirjoittaminen tarkoittaa, miten voit sen avulla oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja kuinka se voi edistää henkistä kasvuasi. Puhun myös kirjoittamiseen liittyvistä uskomuksista sekä kirjoittamisen ilon ja voiman löytymisestä.  

Miehen voima, Vain Miehille, Teemu Syrjälä
Mitä miehellä on hyvä tietää hormoneista, terveydestään ja merkityksestään 2000-luvulla. Pienluento tarkoitettu miehille antamaan ajatuksia ja työkaluja omaan arkeen.

Muista Itsesi! Marjut Moisala
Muistaminen on ominaisuus, jota voidaan käyttää sekä harhan luomiseen, että todellisuuden muistamiseen. Ego käyttää muistia väärällä tavalla, ihmisen vahingoittamiseen; Muistelee kärsimäänsä pahaa ja ennakoi sen perusteella tulevaisuutta, jota ei todellisuudessa ole edes olemassa juuri Nyt. Mitä muistamista tämä on? Palveleeko se totuutta? Pyhä henkesi käyttää muistamista eri tavalla. Se saa sinut muistamaan kuka olet, kaiken illuusion ja mielen liikkeiden taustalla. Tämä on oikeaa muistamista ja kun oikein muistelet, voit muistaa, ettet ole koskaan langennut erillisyyteen, et tehnyt mitään virheitä, vaan olet yhä edelleen Ykseyden täydellinen lapsi, kotona hengessä ja uni erehdysten sarjasta on päättynyt. Alustuksen pohjana Marjutilla on uusi Adamon - kirja Peli Nimeltä Elämä.

Hyvän ihmisen vauraus - maskuliininen voima hyvinvoinnin lisääjänä, Riitta Huttunen
Terve maskuliinienergia rakastaa tasapainoista feminiinienergiaa ja sanoo: "Miten voin kohottaa, hoivata ja elättää tätä feminiiniluovuutta? Miten voin auttaa sitä unelmiensa luomisessa? Yhdessä voimme luoda uusia maailmoja." OM, Ganesha : tasapaino vahvuuden ja hyvyyden välillä. Juurichakran vahvistaminen maskuliinisen ja femiinisen tasapainon löytymiseen ja runsauden lisäämiseen.

Uuden ajan energiat, Johanna Saari
Uuden aikakauden energia on ollut havaittavissa vahvasti Maapallolla 1980-luvun puolivälistä alkaen. Noin 30 viime vuoden aikana, monet meistä ovat huomanneet, kuinka sekä tänne syntyvät lapset, että energia ympärillämme muuttuu. Tietoiskussa kerrotaan meneillään olevasta muutoksesta, sen ilmenemisestä ja siitä, millä tavalla me aikuiset voimme edetä uuden ajan energioissa AuraTransformaation™ näkökulmasta.

Kristallimeditaatio, Anu Heinineva ja Jorma Marjanen
Illan meditaatiossa teemana on Kristalliverkko sydämestä sydämeen ja valotyöntekijöiden verkoston aktivointi. Kanavoimme parantavia energioita kristallitaajuuksilta. Meditaatio on voimallinen mahdollisuus ottaa vastaan parannusta, jota voi sitten lähteä messupäivän päätteeksi sulattelemaan omaan kotiin. Perinteisesti messupäivien meditaatioissa on kanavoitunut voimallisia työvälineitä ja henkimaailma on ollut voimakkaasti läsnä tukemassa parannusta.