Näytetuokiot

Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. 
Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Näytetuokiot, luokka 1
klo 10.30-11.00 Läsnäolo & hengitysharjoitus keholle ja mielelle, Tanja Wunsch
klo 11.15-11.45 Shindo® Satu Makkonen
klo 12.00-12.30 Äänimeditaatio, Katariina Porthan
klo 12.45-13.15 Shaktajooga, Niina Kuokkanen
klo 14.00-14.30 Enkeli -meditaatio, Minna Hanhela
klo 14.45-15.15 Läsnäolo & hengitysharjoitus keholle ja mielelle, Tanja Wunsch
klo 15.30-15.50 Äänimatka, Soma Kerttu Kuosmanen

klo 16.00-17.00 Rentoutus -työpaja, Teemu Syrjälä 10€

Näytetuokiot, luokka 2
klo 10.30-11.00 Pyhän vastaan-ottamisen parannusseremonia, Sari Kauranen ja Soma Kerttu Kuosmanen
klo 11.15-11.45 Tunneliike, Jaana Vahtola
klo 12.00-12.30 Naurujooga, Henna-Riikka Muikkula
klo 12.45-13.15 Kasvojooga, Minna Karppinen
klo 14.00-15.00 Näkijätilaisuus 10€, Erija Juusola
klo 15.00-15.25 Voicing Your Body, Meri Nikula, Meri Nikula
klo 15.30-15.50 Sydämen taajuuksille äänen avulla, Piritta Sipola

klo 16.00-17.00 Päivi Kaskimäki Maya - astrologinen työpaja 20€


Läsnäolo & hengitysharjoitus keholle ja mielelle, Tanja Wunsch
Hellitä hetkeksi messuhulinoista ja ota aikaa itsellesi! Tässä työpajassa teemme yksinkertaisia hengitysharjoituksia ja annamme kehon ja mielen rentoutua ja rauhoittua. Harjoitukset tehdään makuuasennossa. Lämpimästi tervetuloa!

Pyhän vastaanottamisen parannusseremonia Sari Kauranen ja Soma Kerttu Kuosmanen
Sari ja Soma toimivat intuitiivisina kanavina tässä voimallisessa ja hoitavassa seremoniassa, missä annamme sisäisten maljojemme täyttyä ja otamme vastaan Jumalallista rakkauden ja runsauden energiaa. Seremoniassa on luvassa ääniparannusta (rumpu, huilu ja laulu), kanavointia valomaailmasta, meditaatiota ja hieman kehon avaustakin. Tämä näytetuokio antaa kokemuksen parannusseremonian voimasta.

Shindo® Satu Makkonen
Keho viestii monin tavoin sekä hyvinvoinnistaan että kuormittumisestaan. Usein haaste on siinä miten saisimme tiedon esiin ja perille. Shindossa kehoa kuunnellaan venytysten ja rentousasentojen kautta. Asennot piirtävät tuntemuksina esiin paitsi keskeisiä lihasryhmiä ja faskioita myös meridiaaneja eli energiakanavia. Asennoissa rentoutumalla voi huoltaa ja tasapainottaa kehon tilaa. Meridiaaneilla on yhteys myös sisäelimiin ja tunnepuoleemme joten shindon vaikutus on aidosti hyvin kokonaisvaltaista. Tervetuloa rentoutumaan sydämellisen shindon parissa!

Tunneliike, Jaana Vahtola
Tule liikuttamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti ilman valmiita askelsarjoja! Tunti herättelee oman kehon sisältä kumpuavaa luonnollista liikettä. Liike tulee tunteesta ja tunnet kehossasi miten liikut. Liikumme ilman paineita nauttien liikkeen voimasta. Tule juuri sellaisena kuin olet! Helli itseäsi ja Hellitä hetkeksi.
Jaana Vahtola, KM, voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja, kokonaisvaltainen rentoutus- ja lapsijoogaohjaaja. Lue lisää Hyvinvointi Hellitä

Äänimeditaatio, Katariina Porthan
Tule kokemaan elämys! Äänimeditaatio on hetki, jolloin voit pysähtyä ja irroittautua messuhälinästä ja ottaa rentoutuksen vastaan mukavasti istuen. Äänimeditaatiossa nautit kanteleen sukulaisen; meditatiivisen monolinan katkeamattomasta sointukulusta ja annat melodisen rummun ääniväreiden kulkeutua sisääsi rentouttaen ja hoitaen. Äänimeditaation tarjoilee Chillaamon Katariina Porthan.

Naurujooga, Henna-Riikka Muikkula
Naurun hyvää tekevä voima on hämmästyttävä. Henna-Riikka johdattelee teidät maailman hauskimman meditaation äärelle. Nauru on luontainen voimavaramme, jolla on lukuisia terveysvaikutteita. Mikä sen hauskempaa kokonaisvaltaista luonnollista hyvinvointia, kun nauraa sydämensä kyllyydestä. Naurulla on aktivoiva vaikutus, se vapauttaa kehoa ja mieltä, laskee stressihormonia, hoitaa sydäntä, pistää solut kuplimaan ja kehon lämpiämään. Tule nauramaan omana itsenäsi, sinä riität. Naurulla on myös ihmeellinen yhdistävä vaikutus, yhdessä on enemmän.

Enkeli-meditaatio, Minna Hanhela
Haluatko oppia avaamaan omaa tietoista yhteyttäsi enkeliisi ja muihin valomaailman auttajiisi eli esim. henkioppaaseesi tai voimaeläimeesi? Haluatko parantaa yhteyttäsi, jotta voisit kuulla, nähdä tai tuntea heidän läsnäolonsa paremmin kuin ennen? Tule mukaan rentouttavaan meditaatio/mielikuvaharjoitukseen, jossa teet oman matkasi enkeleiden luokse. Sain ohjeet tähän meditaatioon omilta enkeleiltäni, ja opastan sen nyt Sinulle yhdessä heidän kanssaan. Enkelit ovat mukana jokaisen osallistujan korkeimmaksi parhaaksi ja ilmestyvät juuri sen verran ja siinä muodossa kuin Sinulle on turvallista. Ryhmässä saamme nostettua energioitamme paljon korkeammalle kuin yksin, joten ota Ystäväsikin mukaan. Et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta, tule sellaisena kuin Olet.

Kasvojooga, Minna Karppinen
Tervetuloa tutustumaan kasvojoogaan, sertifioidun kasvojooga ohjaajan johdolla. Kasvoissa on yli 40 lihasta, joita voidaan harjoittaa samoin, kuin muitakin kehon lihaksia. Kasvojoogalla voidaan vaikuttaa roikkuviin silmäluomiin, otsan juonteisiin, kaksoisleukaan, kasvojen symmetrisyyteen, jne. Kasvojoogassa tehtävät liikkeet ovat luonteeltaan venyttäviä ja elvyttäviä. Verenkierron lisääntyessä ihon luonnollinen kollageenin tuotanto aktivoituu ja kasvojen nestekierto normalisoituu ja kasvot saavat luonnollisen hehkun. Tule löytämään uusia lihaksia kasvoistasi.

Näkijätilaisuus, Erija Juusola
Välitän viestejä ja ohjausta läsnäoleville, niin monelle kuin mahdollista. Saa tulla myös vaan kuuntelemaan ja nauttimaan valoisasta tunnelmasta! Oviraha 10€, jonka voi maksaa ovella käteisellä tai jo aiemmin Erikan pisteellä.

Shaktajooga, Niina Kuokkanen
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää kehon ja mielen tasapainoa.

Voicing Your Body, Meri Nikula
Luova kehotietoisuus ja vapaa äänenkäyttö. Voicing Your Body on tarkoitettu kaikille jotka ovat kiinnostuneita syvemmästä itsetuntemuksesta ja oman äänemme ja liikkeen parantavasta vaikutuksesta. Se on vapauttava kokemus joka tarjoaa uusia perspektiivejä laulamiseen, liikkumiseen ja elämään kokonaisuudessaan. Voicing Your Body auttaa tulemaan tietoisemmaksi siitä, mitä sisäisessä maailmassamme tapahtuu ja se rohkaisee ilmaisemaan itseämme ja omaa totuuttamme elämässämme.

Sydämen taajuuksille äänen avulla, Piritta Sipola
Tule rentoutumaan ja vastaanottamaan hoitavia energioita äänen avulla. Tuokiossa soitan mm. rumpua ja äänimaljaa sekä laulan hoitavilla energiataajuuksilla, mikä johdattaa sinut omaan sielunmaisemaasi. Laulan valokielellä, mikä on universaali rakkauden kieli, jota jokainen ymmärtää sielutasolla. Kokonaisuus muodostuu ryhmän mukaisesti ja taajuudet antavat sinulle mahdollisuuden avata sydäntäsi rakkaudelle. Ääniparannus tapahtuu aina jokaisen korkeimmaksi parhaaksi.

Äänimatka, Soma Kerttu Kuosmanen
Rentouttava ja hoitava äänimatka: Soma Kerttu laulaa ja soittaa intuitiivista musiikkia ja voimaannuttavia kappaleita. Soittimina rumpu, huilu ja kitara.

Rakkaus voittaa aina