Näytetuokiot

Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. 
Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Luokka 2
klo 10.30-11.00 Äänimatka, Hoitava Kipinä
klo 11.15-11.45 Shindo®, Satu Makkonen
klo 12.00-12.30 Kasvojooga, Minna Karpinen
klo 12.45-13.15 Rentouttava äänikylpy, Soma Kerttu Kuosmanen
klo 14.00-14.30 Sydämen taajuuksille äänen avulla, Piritta Sipola
klo 14.45-15.15 Mindfullness -tuokio, Jaana Vahtola
klo 15.30-16.00 Sydänlaulupiiri, Erika Juusola
klo 16.15-16.45 Kristallimatka -meditaatio, Anu Heinineva

Luokka 3
klo 10.30-11.00 Sisäiseen viisauteen kytkeytyminen ja sydäntilaan asettuminen, Sari Kauranen ja Piritta Sipola
klo 11.15- 11.45 EFT tekniikka, Mari Lopina
klo 12.45 -13.15 Valolähetys Äiti Maalle, Minna Hanhela

Tanssisali
klo 14.00-14.30 Mitä kuuluu keho, Kristiina Paksuniemi
klo 14.45-15.15 Voicing Your Body, Meri Nikula
klo 15.30-16.00 Shanktajooga, Niina Kuokkanen
klo 16.15-16.45 Nia -tanssi, Kristiina Paksuniemi


Sisäiseen viisauteen kytkeytyminen ja sydäntilaan asettuminen,
Sari Kauranen ja Piritta Sipola
On helppoa hakea tietoa, ohjausta ja apua itsensä ulkopuolelta sensijaan, että luottaisimmekin omaan sisäiseen viisauteemme ja alkaisimme kuulemaan sydämen viisasta, hienovaraista ohjausta. Informaatiotulvaan voi helposti hukkua ja maailmassa on niin monenlaista tietoa ja valheellista infoa, että helposti hämmentyy ja voi sulkeutua yhä enemmän omalta sydämen ohjaukselta. Lähtökohtana on se, että meissä kaikissa on sisällämme kaikki tieto ja viisaus, valo ja rakkaus. Miten pääsemme kytkeytymään sydämen ohjaukseen ja miten se eroaa mielen ohjauksesta. Teemme aktivaation, jossa integroimme sisäisen viisauden ja vahvistamme intuitioamme.

Äänimatka, Hoitava Kipinä
Tule pysähtymään itsesi ääreen ja tähän hetkeen, vahvistamaan yhteyttä itseesi ja muistamaan sisäinen rauhasi. Lempeän, mutta voimallisen, äänimatkan aikana istut tai makaat hiljaa paikoillasi ja annat ääneni ja kuurumpuni hoitaa solujasi, sydäntäsi ja sieluasi. Ota mukaan lämpimät vaatteet ja villasukat. Vettä on myös hyvä nauttia puhdistavan äänimatkan jälkeen, joten suosittelen tuomaan vesipullon mukanasi. Sinulla on myös mahdollisuus tilata minulta henkilökohtainen äänihoito messupäivän aikana 20 euroa / 20 minuuttia.

Shindo® - näytetuokio, Satu Makkonen
Shindo on syvärentouttavia ja kehoyhteyttä vahvistava menetelmä johon kuuluu sekä yksilöhoitoja että erilaisia harjoituksia ryhmille ja itsehoitoon. Shin tarkoittaa sydäntä tai sielua ja Do polkua tai johdattumista. Shindo on vapaasti käännettynä: mahdollisuus löytää oman itsensä ja sydämensä tuntumaan. Matkaa tehdään itselle sopivalla rytmillä käytännöllisten harjoitusten ja hoitojen avulla. Kehon ja mielenkin tilaa ja viestejä kuunnellaan venytysten ja rentousasentojen kautta. Asennot auttavat paitsi huoltamaan monipulisesti kehoa niin erityisesti vapauttamaan ja tasapainottamaan meridiaaneja eli energiakanavia. Meridiaaneilla on yhteys myös sisäelimiin ja tunnepuoleemme joten shindon vaikutus on tuntuvasti kokonaisvaltaista. Tuokion aikana kokeilemme muutamia meridiaanivenytyksiä ja rentousharjoituksia. Tervetuloa rentoutumaan sydämellisen shindon parissa! www.rentoutushoidot.fi

EFT tekniikka, Mari Lopina
EFT (Emotional Freedom Technique) perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja se on ikään kuin ”psykologista akupunktiota ilman neuloja”. EFT on tieteellisesti tutkittu menetelmä ja sillä on saatu merkittäviä tuloksia mm. traumojen, erilaisten pelkojen, masennuksen, ahdistuneisuuden ja stressin hoidossa. EFT tekniikassa taputellaan meridiaanipäätepisteitä, jolloin avataan energiatukoksia ja aikaansaadaan tunteiden ja energioiden vapautuminen. EFT rentouttaa ja rauhoittaa, vähentäen jännitystä ja levottomuutta. Menetelmä on helppo, turvallinen ja kivuton tapa hoitaa hankalia tunnereaktioita, niin mielestä kuin kehosta. Näytetuokiossa kerrotaan EFT-menetelmästä, miten ja mihin kaikkeen sitä voi hyödyntää arjessa. Tervetuloa!

Valolähetys Äiti Maalle, Minna Hanhela
Moni meistä on huolissaan maapallon hyvinvoinnista ja saattaa tuntea itsensä voimattomaksi luonnonmullistusten edessä. Meillä jokaisella on silti valta vaikuttaa omalla henkilökohtaisella toiminnallamme paremman huomisen luomiseen maapallolle. Jokaisen ihmisen ajatuksella ja asenteella on merkitystä. Äiti Maa osaa pitää huolta itsestään ja elää vahvoissa hiljaisen uudistumisen energioissa kaiken aikaa. Luonnonmullistukset ovat osa tätä jatkuvaa muutosta, jota elämä pohjimmiltaan on. Voimme tukea omalla rakastavalla energiallamme Äiti Maata eheytymään. Tule mukaan pieneen hetkeen, jossa lähetämme valoa ja rakkautta maapallolle.

Kasvojooga, Minna Karppinen
Tervetuloa tutustumaan kasvojoogaan, sertifioidun kasvojooga ohjaajan johdolla. Kasvoissa on yli 40 lihasta, joita voidaan harjoittaa samoin, kuin muitakin kehon lihaksia. Kasvojoogalla voidaan vaikuttaa roikkuviin silmäluomiin, otsan juonteisiin, kaksoisleukaan, kasvojen symmetrisyyteen, jne. Kasvojoogassa tehtävät liikkeet ovat luonteeltaan venyttäviä ja elvyttäviä. Verenkierron lisääntyessä ihon luonnollinen kollageenin tuotanto aktivoituu ja kasvojen nestekierto normalisoituu ja kasvot saavat luonnollisen hehkun. Tule löytämään uusia lihaksia kasvoistasi.

Mitä kuuluu keho? Kristiina Paksuniemi
Onko sinusta pinnallista huomioida kehoasi? Olemme kaikki energiaolentoja jotka asumme fyysisessä kehossamme. Meidän on tarkoitus nauttia elämästämme kaikilla fyysisillä aisteillamme. Kehosta huolehtiminen ja sen rakastava huomioiminen on meille elintärkeää pysyäksemme terveenä ja onnellisena. Keho on meidän rakas ystävämme ja kotimme tässä elämässä. Kehomme voi ja haluaa antaa meille mahdollisimman paljon iloa ja nautintoa. Kehon kieli meille on aistimukset ja jopa kipu. Mitä kehosi sinulle haluaa kertoa? Tämän puolituntisen annamme huomiomme ja puheenvuoron kehollemme. Aistimme, kuuntelemme ja vain koemme oman kehon tuntemuksia, annamme sille kerrankin estradin.

Sydänlaulupiiri, Erija Juusola
Sydänlaulupiiri on laulun siivittämä parannuspiiri. Laulamme yhdessä helppoa tuttua sävelmää. Haemme oman äänen kautta yhteyden parantavaan voimaan meissä. Luomme laulullamme rakkaudellisen tilan ja annamme parantavan energian virrata kauttamme.

Shaktajooga, Niina Kuokkanen
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää kehon ja mielen tasapainoa.

Voicing Your Body, Meri Nikula
Luova kehotietoisuus ja vapaa äänenkäyttö. Voicing Your Body on tarkoitettu kaikille jotka ovat kiinnostuneita syvemmästä itsetuntemuksesta ja oman äänemme ja liikkeen parantavasta vaikutuksesta. Se on vapauttava kokemus joka tarjoaa uusia perspektiivejä laulamiseen, liikkumiseen ja elämään kokonaisuudessaan. Voicing Your Body auttaa tulemaan tietoisemmaksi siitä, mitä sisäisessä maailmassamme tapahtuu ja se rohkaisee ilmaisemaan itseämme ja omaa totuuttamme elämässämme.

Sydämen taajuuksille äänen avulla, Piritta Sipola
Tule rentoutumaan ja vastaanottamaan hoitavia energioita äänen avulla. Tuokiossa soitan mm. rumpua ja äänimaljaa sekä laulan hoitavilla energiataajuuksilla, mikä johdattaa sinut omaan sielunmaisemaasi. Laulan valokielellä, mikä on universaali rakkauden kieli, jota jokainen ymmärtää sielutasolla. Kokonaisuus muodostuu ryhmän mukaisesti ja taajuudet antavat sinulle mahdollisuuden avata sydäntäsi rakkaudelle. Ääniparannus tapahtuu aina jokaisen korkeimmaksi parhaaksi.

Mindfulness-tuokio, Jaana Vahtola
Tule rentoutumaan ja läsnäolemaan! Teemme rauhoittavia hengitysharjoituksia, rentoutumista syventäviä mielikuvaharjoituksia sekä tietoista läsnäoloa kehittäviä mindfulnessharjoituksia. Keho ja mieli saavat hetken hengähtää ja palautua ylimääräisestä ärsyketulvasta. Tule juuri sellaisena kuin olet. Helli itseäsi ja Hellitä hetkeksi.

Rentouttava äänikylpy, Soma Kerttu Kuosmanen
Rentouttava ja hoitava äänikylpy, missä Soma Kerttu soittaa huilua sekä laulaa intuitiivisesti samalla rummuttaen.

Kristallimatka -meditaatio, Anu Heinineva
Teemme shamanistisen kristallimeditaation ja herätämme ikiaikaisen juuritietoisuuden matkustamalla Äiti-Maan kristallisydämen kautta korkeampiin universumin sydäntietoisuuksiin

Nia – tanssi, Kristiina Paksuniemi
Nia on tanssillinen liikemuoto, joka saa vaikutteita muun muassa tai chistä, taekwondosta, joogasta ja eri tanssilajeista. Tuloksena on ainutlaatuinen fuusiolaji, jossa tärkeintä on oman kehon aistiminen ja kuuntelu. Tärkeintä on, että sinusta tuntuu paremmalta omassa kehossasi tunnin jälkeen kuin ennen sitä. Omasta kehosta huolehtiminen ja sen rakastaminen on elintärkeää tässä ajassa. Kun elän ja aistin omassa kehossani, olen paremmin maadoittunut tänne maapallolle. Näin olen enemmän hereillä olemaan läsnä myös toisille. Kun rakastan omaa kehoani, säteilen rakkautta myös itsestäni ulospäin koko maailmalle. Sinun ei tarvitse osata tanssia tullaksesi tunnille. Riittää että sinulla on fyysinen keho ja haluat aistia sitä paremmin. Tanssimme avojaloin saadaksemme parhaan ja luonnollisen tuntuman maahan. Ohjaan Nian 52 liikettä musiikkiin, yhtä liikettä minuutti kerrallaan. Annan siis liikkeelle rakenteen jota voit käyttää jos haluat. Voit myös liikkua vapaasti oman kehosi tavalla, tai voit vaikka välillä vain pötkötellä lattialla antaen kehosi ottaa musiikin värähtelyjä vastaan.

Rakkaus voittaa aina