Näytetuokiot

Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Näytetuokot pidetään 2.kerroksessa Lähteessä ja Kaarnassa. Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia. Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla.

Näytetuokiot 1.10.2022

klo 10.30-11.00 Ääniparannus -maayhteys, Zion Serafina Sipola, Lähde
klo 10.30-11.00 Asahi, Mervi Valjus, Kaarna
klo 11.30-12.00 Yinjooga ja äänimaljarentoutus, Tiina Lauriala, Lähde
klo 11.30-12.00 Kaksi kanavaa keskustelevat, Anita Laaksolahti ja Päivikki Rintala, Kaarna
klo 12.30-13.00 Matka uuden ajan Rakkauteen, Kaija Wittenberg, Lähde
klo 12.30-13.00 Pyhä perhe parantava meditaatio, Anki Luca Maria, Kaarna
klo 13.30-14.00 Celestial Aura Healing -meditatiivinen healing, Antti Häyhä, Lähde
klo 13.30-14.00 Tunneturbulenssista tyyneyteen - irti päästämisen voima, Katja Törmänen, Kaarna
klo 14.30-15.00 Chakra Meditaatio, Tanja Wunch, Lähde
klo 14.30-15.00 Aroma Freedom -tunteiden vapautus eteerisillä öljyillä, Minna Karppinen, Kaarna
klo 15.15-15.45 Ääniparannus-tähtiyhteys, Zion Serafina Sipola, Lähde
klo 15.30-16.00 Luota itseesi ja intuitioosi, meditatiivinn energiatyöskentely, Erika Juusola, Kaarna
klo 16.00-17.00 Kvanttihypnoosimatka, Elina Saariniemi, Lähde
klo 16.15-16.45 Hellitä hengittäen, Jaana Vahtola, Kaarna

Asahi, Mervi Valjus
Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille- ja kuntoisille. Se on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa. Asahi auttaa ihmistä lempeästi ja helposti ylläpitämään ja parantamaan fyysistä terveyttään ja henkistä tasapainoaan. Liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään seisoma-asennossa hitaan hengityksen tahdissa. Mainio mielialan kohottaja ja vastalääke arjen stressiin!

Kaksi kanavaa keskustelevat, Anita Laaksolahti ja Päivikki Rintala
Näytetuokion tekemiseksi on saatu ohjaus, mutta sisältö on ”piilossa” h-hetkeen asti. Kryon tulee olemaan energioineen läsnä ja voimme odottaa odottamatonta. Saamme myös kuulla lyhyitä katkelmia kirjasta siten kuin aika antaa myöten.

Celestial Aura Healing -meditatiivinen healing, Antti Häyhä
Teemme lyhyen meditatiivisen healing-harjoituksen, jossa avataan koko chakrajärjestelmä ja kirkastetaan auran kaikki kerrokset. Celestial Aura Healingissä yhdistytään Alkulähteen ja oman sielun energiavirtaukseen esteettä ja luodaan elävä yhteys Äiti Maan sydänkeskukseen.

Tunneturbulenssista tyyneyteen – irti päästämisen voima, Katja Törmänen
Tule kokemaan ja kuulemaan,  miten päästää nopeasti ja helposti irti arkea synkentävistä tunteista. Ei tunteita tukahduttaen eikä ohittaen, vaan ne tervetulleeksi toivottaen. Opi yksinkertaisten kysymysten voima, ja löydä jälleen ilo ja levollisuus elämääsi.

Aroma Freedom -tunteiden vapautus eteerisillä öljyillä, Minna Karppinen
Alitajuiset uskomukset, elämän eteen tuomat kokemukset, stressi ja arjen haasteet jättävät jälkensä meidän fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Eteeristen öljyjen tuoksut vaikuttavat limbisen järjestelmän kautta, rauhoittaen ja tukien mieltämme. Näytetuokio raottaa eteeristen öljyjen maailmaa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua niiden vaikutuksiin oman hyvinvoinnin tukemisessa.

Chakra Meditaatio, Tanja Wunsch
Mitä chakrat ovat ja miten ne vaikuttavat meidän energia kehossamme? Tässä meditaatiossa tuomme huomioimme energiakehomme seitsemään päächakraan. Meditaatioharjoitus tasapainottaa ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Rentouttavassa äänimaailmassa soivat chakra rumpu ja tuulikellot. Harjoituksen voi tehdä istuen ja/ tai lattialla leväten.

Yinjooga ja äänimaljarentoutus, Tiina Lauriala
- lempeyttä keholle ja mielelle
Lämpimästi tervetuloa pysähtymään hetkeksi oman kehon ja mielen äärelle sekä nauttimaan tässä hetkessä olemisesta! Näytetuokiossa saat hoitaa kehoasi lempeiden yinjooga-asanoiden avulla. Yinjooga- asennoissa ollaan muutamia minuutteja kerrallaan omaa kehoa kuunnellen, lempeydellä ja vähemmän on enemmän -teemalla. Yinjooga on oivallinen keino stressinhallintaan sekä oman terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen. Äänimaljat auttavat kehoa rentoutumaan asanoissa ja viemään loppurentoutuksessa ihanaan syvärentoutuksen tilaan.

Ääniparannus-maayhteys, Zion Serafina Sipola
Ääniparannushetkessä saat levätä alustallasi mukavasti ja rentoutua, kun soitan sinulle äänimaljoja, kosheja ja rummutan sekä laulan parantavaa valokielilaulua. Tämän äänihoitosession teemana on maayhteys/luontoyhteys. Kanavoin äitimaan värähtelyitä sekä eri elementaaleja ja vahvistamme jokaisen yhteyttä planeettaan ja sitä kautta itseen ja kehoon.

Rakkaus tässä ajassa, Kaija Wittenberg
Sydämellisesti tervetuloa valoamme ja jumalallista rakkautta vahvistavaan meditaatiohetkeen. Äitijumalan enkelit tulevat toivottamaan meidät tervetulleeksi matkalle ihmisen rakkaudesta Jumalalliseen rakkauteen, jotta kohoaminen uusiin Vesimiehnajan kultaisiin energioihin tapahtuisi mahdollisimman kauniilla ja vaivattomalla tavalla.

Pyhä perhe parantava meditaatio / aktivaatio, Anki Luca Maria
Tässä rakkaudellisessa hoitomatkassa yhdistymme Pyhään maskuuliinienergiaan ja feminiinienergiaan eli Jumal äitiin ja isään. Annamme näiden energioiden hoivata sisäistä lastamme ja aktivoimme sydämeemme Pyhän perheen: Äiti, Isä ja jumalallinen puhtain itsemme. Synnymme tässä yhteydessä omaan korkeimpaan versioomme eli Kristusitseen.

Ääniparannus-tähtiyhteys, Zion Serafina Sipola
Ääniparannushetkessä saat levätä alustallasi mukavasti ja rentoutua, kun soitan sinulle äänimaljoja, kosheja ja rummutan sekä laulan parantavaa valokielilaulua. Tämän äänihoitosession teemana on kosminen minä. Kanavoin korkeita kosmisia tähtienergioita ja aktivoimme tähtimuistiamme. Saat mahdollisesti vastaanottaa valolatauksia omalta tähtiperheeltäsi.

Luota itseesi ja intuitioosi, meditatiivinn energiatyöskentely, Erika Juusola
Luomme yhdessä tilan, jossa asetamme intention kuulla ja vahvistaa luottamusta omaan intuitioon. Ohjaan sinut oman sielun äänesi yhteyteen. Meditaation aikana voit saada sisäisesti vastauksia tai vahvistusta omalle sunnallesi elämässä.

Kvanttihypnoosimatka, Elina Saariniemi
Kvanttihypnoosi vie rakkaudelliselle ja turvalliselle matkalle oman sisäisen viisauden äärelle, jonka ohjauksessa on mahdollista avartaa ymmärrystä elämästään ja kokea matkan aikana juuri se, mikä tällä hetkellä on itselle kaikkein merkityksellisintä. Kvanttihypnoosissa osallistujat johdatetaan rauhallisen puheen avulla syvään rentouden tilaan. Kun keho ja mieli rentoutuvat, mieli saa tilaa vastaanottaa tietoa sisäisten aistien avulla. Tieto voi tulla sisäisinä kuvina tai ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai selvätietona. Hoidon aikana voi kokea myös vahvoja energiavirtauksia.

Hellitä hengittäen, Jaana Vahtola
Siirretään hetkeksi huomio omaan hengitykseen, ja sitä kautta läsnäoloon. Hengitys on silta kehon ja mielen välillä. Alkuun teemme seisaallaan muutaman voimallisemman hengitysharjoituksen, minkä jälkeen jatkamme tuokiota lattiatasossa. Tule rentoutumaan ja irtipäästämään! Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.
Rakkaus voittaa aina