Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat kokemuksellisia luentoja, joissa pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua ja ne alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Olethan ajoissa paikalla! Ethän tule paikalle myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia. Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla. Näytetuokot pidetään 2.kerroksessa Lähteessä ja Kaarnassa.
Näytetuokiot

klo 10.30-11.00 Qigong - liikettä hiljaisuudessa, Paavo Rankinen, Lähde
klo 10.30-11.00 Valo-työskentely, Kaija Wittenberg, Kaarna
klo 11.30-12.15 Huipputilan vastaanotto, Jarkko Pesu ja Suvi Koivusaari, Lähde
klo 11.30-12.00 Kosketuksen voima, Tanja Wunsch, Kaarna
klo 12.30-13.00 Henkiparannus tilaisuus, Sirpa Raitimo, Lähde
klo 12.30-13.00 Tyhjän paperin mahdollisuus – luovan kirjoittamisen paja, Miida Sammale, Kaarna
klo 14.00-14.30 Uudistuksen enkelimeditaatio, Anne Maarit Lahti-Ahola, DianaSofia, Lähde
klo 14.00-14.30 Tunnekuohujen taltutus - irti päästämisen voima ja ilo, Katja Törmänen, Kaarna
klo 14.45-15.15 Pyhä piiri ja rumpumatka, Anniina Laine, Lähde
klo 14.45-15.15 ÄitiMarian sylissä ryhmähoito, Anki Kauranen, Kaarna
klo 15.30-16.00 Sointukylpy, Tiina Lauriala, Lähde
klo 15.30-16.00 Intuitiivinen musiikkimaalaus, Katariina Porthan, Kaarna
klo 16.15-17.00 Uuden Maailman kokemuksellinen hoito-meditaatio, Päivikki Rintala, Lähde
klo 16.15-17.00 Eläinkommunikointi ja harjoitus omasta yhteydestä eläimiin, Terhi Oinaanoja, Kaarna

Qigong - liikettä hiljaisuudessa, Paavo Rankinen 
Tule kokemaan lempeää ja meditatiivista mielen ja kehon yhteyttä. Teemme yksinkertaisia qigong-liikkeitä, jotka paitsi rentouttavat myös virkistävät ja energisoivat päiväsi. Lisäksi käymme läpi kehon energiapisteitä akupainannan avulla. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Valotyöskentely, Kaija Wittenberg
Rakkauden lähetti, lempinimeltä Gaian Kaija, ohjaa suoraan kokemukseen, mitä Valotyöskentely parhaimmillaan voi olla liikemeditaation ja ohjatun visualisaation avulla. Tervetuloa saamaan ihana alku IlonValkeat päivään.

Huipputilan vastaanotto, Jarkko Pesu ja Suvi Koivusaari
Suuri Myötätunnon Valo on tuonut Sri Amma Bhagavanin kautta maanpäälle Huipputilan joka on yksi oikopolku ihmisen tietoisuuden muutokseen kohti Heräämistä ja Valaistumista ja vapautumista kaikesta kärsimyksestä. Huipputila on hetkellinen korkeamman tietoisuuden tila jossa voidaan kokea sisäistä rauhaa jossa mieli on hiljaa tai ajatus ei häiritse sisäisen rauhan tilaa. Huipputila itsessään työstää jokaista vastaanottajaa yksilöllisesti ja tarpeen mukaan kohti Heräämistä ja Valaistumista kohti luonnollista iloa, rauhaa ja rakkautta. Huipputilan antaa aina Suuri Myötätunnon Valo AmmaBhagavan ja Huipputilan välittäjät ovat saaneet initaation pyytää/välittää Huipputilaa Kultaisen Ajan Liikkeen vuosittaisella 74 000 Deeksha Yagna kurssilla.

Kosketuksen voima, Tanja Wunsch
Koskettaa ja tulla kosketetuksi. Sukellus ihmisyyden alkulähteille ja vuorovaikutus. Kosketuksen voima ja herkkyys sanoissa, katseessa, energiassa sekä kehollisessa kosketuksessa. Tässä työpajassa pysähdymme aistimaan kosketusta fyysisesti, energeettisesti sekä aistien ohjaamina. Teemme yksilöharjoituksia, pariharjoituksia sekä toimimme ryhmässä. Kosketuksen voima- työpaja avaa meitä sielullisella tasolla ja parhaimmillaan kosketus rauhoittaa, luo turvallisuuden tunnetta ja yhteenkuuluvuutta.

Tyhjän paperin mahdollisuus – luovan kirjoittamisen paja, Miida Sammale 
Tule inspiroitumaan ja avaamaan ovia ja ikkunoita luovuudelle. Teemme helppoja, nopeita kirjoitusharjoituksia, joihin tiedostava ja rationaalinen kriitikkominä ei ehdi mukaan. Unohdetaan hetkeksi tavoitteet ja päämäärät ja annetaan kynän soljua kahleitta paperin pintaa pitkin.

Henkiparannus tilaisuus, Sirpa Raitimo
Suo itsellesi rauhoittumisen hetki ja tule nauttimaan henkimaailman parantavasta ja voimauttavasta energiasta. Nyt saat unohtaa suorittamisen ja olla vain vastaanottamassa hoitoa.

Tunnekuohujen taltutus - irti päästämisen voima ja ilo, Katja Törmänen
Tule kokeilemaan miten nopeasti mielen voi rauhoittaa ja miten yksinkertaisten kysymysten avulla voi päästää irti arkea ankeuttavista tunnekuohuista. Ei tunteita tukahduttaen eikä ohittaen, vaan ne tervetulleeksi toivottaen. Ilo ja levollisuus voivat olla vain muutaman kysymyksen päässä!

Uudistuksen enkelimeditaatio, Anne Maarit Lahti-Ahola, DianaSofia 
Tässä ajassa maailmassa tapahtuu paljon sellaisia asioita, jotka saattavat saada sinut hämmennyksiin. Vanhat rakenteet tuntuvat sortuvan, mutta uudet eivät vielä ole asettuneet paikoilleen. Olet varmasti huomannut kuitenkin uusia raikkaitakin tuulia jo puhaltavan. Kysymys kuuluu, kuinka voin elää onnellisena muutoksen ajassa? Sinunkin pitää päästää irti vanhasta, puhdistua syvältä - ja sitten täyttyä Pyhyyden Valolla, jotta uusi Sinä voi jälleen kukoistaa. Tässä tilaisuudessa teemme juuri sen, meditaatiossa Pyhyyden Arkeija Sanctielin kanssa. Sydämellisesti tervetuloa uusiutumaan!

Pyhä Piiri ja rumpumatka, Anniina Laine 
Tällä yhteisellä rumpumatkalla lähdemme kysymään vastauksia rummunhengeltä, Ikiäidiltä. Mitä viestiä hänellä on meille antaa? .

ÄitiMarian sylissä ryhmähoito, Anki Luci Maria 
Saamme vastaanottaa Jumalallisia feminiinisiä parantavia energioita ja pyhää läsnäoloa. Kanavoin hoidon osallistujille pyhästä Marian ruusulinjasta. Saamme ottaa vastaan pyyteetöntä Jumalallista rakkautta, huojentua taakoista ja eheytyä sisäisen lapsen tasolle saakka, niin paljon kuin se on tässä hetkessä mahdollista. Linjaudumme myös hoidon aikana oman sielumme ja korkeimman parhaamme kanssa ns. omaan jumalalliseen linjaan.

Sointukylpy,Tiina Lauriala 
Sointukylvyssä eli äänimaljarentoutuksessa saat hetkeksi antautua äänimaljojen, gongin, kristallimaljojen ja koshien harmonisille äänille. Anna itsellesi lupa vain olla tässä hetkessä ja nauti sointukylvyn rentouttavasta vaikutuksesta. Jotta rentoutumishetkesi olisi oikein levollinen, voit ottaa mukaan oman viltin/alustan.

Intuitiivinen musiikkimaalaus, Katariina Porthan 
Ota hetki hengähdysaikaa ja virittäydy intuitiivisen luovuuden äärelle. Tässä työpajassa saat päästää irti ja antaa äänimaailmojen piirtyä eteesi paperille. Äänimaailmat voivat luoda sinussa monia tunnetiloja, maisemia ja toimia alitajuntasi kanavana oivalluksiin. Et tarvitse työskentelystä aiempaa kokemusta. Työpajassa käytetään liituja ja värikyniä Saat valmiin työn mukaasi työpajasta.

Eläinkommunikointi ja harjoitus omasta yhteydestä eläimiin, Terhi Oinaanoja
Eläimet, luonto ja me. Meissä jokaisessa on eläinkommunikoinnin taitoja. Luennolla havainnoidaan, miten voimme ymmärtää eläimiä. On jälleen aika muistaa kunnioittava ja tasavertainen yhteytemme kaiken elävän, pyyteettömän elämän ja eläinten Rakkauteen. Luennolla on mukana harjoite, jossa avataan uusi ja kunnioittava yhteys. Tervetuloa raikastumaan ja vapauttamaan oma yhteytesi!

Uuden Maailman kokemuksellinen hoito-meditaatio, Päivikki Rintala
Päivikki kanavoi Kristusta. Uuden Maailman hoito on tulevaisuuteen ulottuva hoito, joka auttaa ihmisiä ymmärtämään kokonaisuutta ja ykseyttä kaiken elollisen ja kaiken kosmisen kanssa. Tämä hoito on katsottu aiheelliseksi yhteyksien muodostamiseksi ja kaiken sen tiedon, rakkauden ja valon saamiseksi tähän hetkeen, jotta voimme luottavaisin mielin edetä kohti Uutta Maata ja Uutta Maailmaa meissä. Tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä.


Rakkaus voittaa aina