Työpajat su 4.2.2018

Sunnuntaina järjestetään työpajoja eri paikoissa ympäri Oulua.
Ne antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautuminen suoraan työpajan ohjaajalle.

Henkilökohtaisen Olet enemmän® -elämänkaarikartan laatiminen, Johanna Kononow
klo 10.30 Villa Valo, Asemakatu 12

Löydä sisäinen valosi, Marjut Moisala
klo 13.30 Villa Valo, Asemakatu 12

Parantavan energian kanavointia, Tellervo Nenola
klo 11.00 Kristallisali, Hintantie 11

Intuitiivinen kirjoittaminen, Sari Keskimaa
klo 13.30 Kristallisali, Hintantie 11

Vihan purku, Teemu Syrjälä
klo 10.30-12.00 Steinerkoulun liikuntasali Isokatu 94

Shaktitanssi - feminiinivoima, Pirita Mäntyjärvi
klo 12.30-14.00 Steinerkoulun liikuntasali Isokatu 94

Shindo, Satu Makkonen
klo 14.30-16.00 Steinerkoulun liikuntasali, Isokatu 94

Avaudu Arkkienkelten kokonaisvaltaiselle parannukselle, Anne Maarit Lahti-Ahola - DianaSofia
Klo 11.30 - 13.30 Parantamo Kultainen Lootus, Kirkkokatu 63-65, Oulu

Korkeampi itse, Sari Kauranen
klo 14.15-16.15 Parantamo kultainen lootus, Kirkkokatu 63-64, Oulu.

Living Drums -elävät rummut, Michael Mutezo
klo 14.00-17.00 Tuirakas, Jatkotie 12

Näkijäilta Erika Juusola, HUOM. Aika
to 15.2. klo 18-20 Villa Valo, Asemakatu 12


Työpajat, sunnuntai 4.2.2018


Henkilökohtaisen Olet enemmän® -elämänkaarikartan laatiminen, Johanna Kononow
klo 10.30 Villa Valo, Asemakatu 12
Elämänkaari koostuu elämän erilaisista vaiheista, joita ohjaa tietyntyyppinen elämänvoima tai tunne ja jotka ovat toisistaan riippuvaisia. Toisaalta kyse ei ole kaaresta vaan spiraalista, joka toistaa tilanteita ja taphtumia jopa kehon oireita elämässäsi, kunnes olet oivaltanut niistä jonkun opin. Oivallat elämänkaaren eri sykleistä seuraavia kehittymisaskeleita ja vapaudut tunteista, jotka ovat tavalla tai toisella rajoittanut elämääsi. Teemme lopuksi tutun harjoituksen tunneperimän vapautumiseksi. Hinta 25 €.
Olet enemmän® -elämänkaarivalmennuksesta lisää tästä

Löydä sisäinen valosi, Marjut Moisala
klo 13.30 Villa Valo, Asemakatu 12
"Löydä sisäinen valosi"-Alustus ja harjoituksia valokehon aktivoimiseen. Työpajassa on meditaatiota ja Merkaban & moniulotteisen DNA.n aktivoimista sekä kanavointia Valon mestareilta. Kesto noin 2 , pääsymaksu 25€. Voit ilmoittautua etukäteen Marjutille p.postitse marjut.moisala@gmail.com tai messuilla hänen osaastolla.

Parantavan energian kanavointia, Tellervo Nenola
klo 11.00 Kristallisali, Hintantie 11
Lämpimästi tervetuloa vastaanottamaan korkeaa kanavoitua energiaa. Tähän tilaisuuteen ovat kaikki tevetulleita! Voit tulla hoidattamaan erilaisia fyysisiä kipuja tai saamaan apua elämän pulmatilanteiden avaamiseen. Tilaisuus kestää 1,5 h , hinta 25 euroa. Ilmottaudu mukaan sähköpostitse telle@carmella.fi tai viestillä 044 23 50580 tai messuilla osastollani. Rajoitettu osallistujamäärä.

Intuitiivinen kirjoittaminen, Sari Keskimaa
klo 13.30 Kristallisali, Hintantie 11
Intuitiivinen kirjoittaminen on mielen liikettä. Sen avulla voit saada kiinni ajatuksiasi, toiveitasi ja pelkojasi ja kuulla korkeamman minäsi äänen. Intuitiivinen kirjoittaminen voi johdattaa sinua kohti sydäntietoisuutta ja kanavointia ja opastaa sinua henkisen kasvusi tiellä. Työpajassa tehdään yksinkertaisia intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia ja keskustellaan niistä. Omien tekstien jakaminen on vapaaehtoista, halutessaan voi kirjoittaa vain itselleen. Aiempaa kokemusta ei tarvita! Ota mukaan muistiinpanovälineet. Ilmoittautumiset messuilla Sarin esittelypöydälle tai etukäteen info@tarinamaailma.fi tai p. 040 9615201. Työpajan hinta 20€

Vihan purku, Teemu Syrjälä
klo 10.30-12.00 Steinerkoulun liikuntasali, Isokatu 94

Vihan purku - työpajassa tutustutaan turvallisesti omaan vihaan, kehossa olevaan aggressioon ja pyritään vapauttamaan noita tuntemuksia hengityksen, äänen ja liikkeen avulla. Pyrkimys on vapauttaa, jotta kehossa pääsee olemaan sen luonnollinen tasapaino, minkä viha monesti estää. Ei tarvitse ennakko-osaamista. Voit tulla vapauttamaan vihaa omalla tyylilläsi työpajaan, jossa se hyväksytään. Hinta 20€. Voit ilmoittautua etukäteen Teemulle sähköpostitse teemusyrjala@hotmail.com tai messuilla hänen osaastolla.

Shaktitanssi - feminiinivoima, Pirita Mäntyjärvi
klo 12.30-14.00 Steinerkoulun liikuntasali, Isokatu 94
Shaktitanssi on syvä kundaliini- ja hathajoogaan, hindumytologiaan sekä eri tanssilajeihin pohjautuva henkinen harjoitus. Dynaaminen venytys, tanssi, vapaa ja luova tanssi, rentoutus, meditaatio sekä mantrat vapauttavat ja tasapainottavat tukkiutunutta energiaamme niin kehossa kuin tunnekentässä ja mielen tasolla. Sunnuntain työpajan aihe feminiinivoima tuo meitä kehoon olemisen ja antautumisen kautta mikä on feminiinivoiman ydin. Kehollisten harjoitusten kautta luottamus maahan, omiin juuriin ja johdatukseen sekä elämään yleensä vahvistuu meissä luonnollisesti. Lämpimästi Tervetuloa mukaan aistimaan mitä matka voi sinulle antaa. Hinta 20€, 15€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset. Voit ilmoittautua etukäteen Piritalle sähköpostitse ilontaika@gmail.com tai messuilla hänen osaastolla.

Shindo, Satu Makkonen
klo 14.30-16.00 Steinerkoulun liikuntasali, Isokatu 94
Shindo työpajoissa pääset vahvistamaan keskilinjaasi ja kokeilemaan rentousvenytyksiä shindon eri liikesarjoista (shindo, jomon, sonkyo). Eri sarjat auttavat löytämään erilaisia ulottuvuuksia kehon mahdollisuuksista rentoutua ja samalla tasapainottua ja vahvistua. Shindotyöpajassa tehdään meridiaanivenytyksiä ja kokeillaan superrentouttavaa ja monen suosikkia varvashoitoa. Työpajan hinta 25€. Voit ilmoittautua etukäteen Satulle sähköpostitse shmakkonen@gmail.com tai messuilla hänen osaastolla.

Avaudu Arkkienkelten kokonaisvaltaiselle parannukselle, Anne Maarit Lahti-Ahola - DianaSofia
Klo 11.30 - 13.30 Parantamo Kultainen Lootus, Kirkkokatu 63-65, Oulu
Avaudu Arkkienkelten kokonaisvaltaiselle parannukselle – Ota armo, pyhittyminen ja ilo vastaan sekä osaksi elämääsi.  Joko kuulet kutsun Arkkienkelten? Kokonaisvaltaisen puhdistumisen, parannuksen ja pyhittymisen työpaja on jatkoa lauantain luennolle, mutta toki voit osallistua työpajaan, vaikka et luennolle pääsisikään. Kokonaisvaltaisen puhdistumisen, parannuksen ja pyhittymisen työpajan aikana tutustumme Voima-Enkeleihin ja otamme vastaan heidän hyvin voimallisia energioitaan. Arkkienkelit Graciel ja Joyiel sekä Arkeija Sanctiel ovat korkeampien säteiden ja värähtelytaajuuksien enkeleitä. Esittelen Sinulle Voima-enkelit IsisSofian (Helena Jakovlev) Parantavan Taiteen Enkelikuvien avulla ja tutustumme heihin syvällisemmin. Kerron heidän ominaisuuksistaan ja tehtävistään ihmiskunnan auttamistyössä.

Jokaisella heistä on oma merkittävä tehtävänsä. Graciel on Armon enkeli ja meditaatiossa otat vastaan hänen aamuruskon väristä armon energiaansa saaden Sinut olemaan armollinen itsellesi ja muille. Seuraavaksi Pyhyyden enkeli Sanctiel vuodattaa sinuun kulta-purppuraista syväpuhdistavaa ja siunaavaa energiaansa - kaikkiin chakroihisi ja neljään alempaan energia-kehoosi. Tämän jälkeen kaikkien esteiden poistuttua olet valmis vastaanottamaan turkoosia Ilon energiaa – joka on kaikista korkeinta energiaa - Arkkienkeli Joyielin avustamana. Samalla Korkeamman Rakkauden Agape-chakrasi aktivoidaan toimintaan ja voit sen kautta virtauttaa Ilon energiaa myös muille. Työpajan jälkeen kokonaisvaltaisesti puhdistettu, pyhitetty ja ilontäytteinen energiasi saa Sinut tuntemaan itsesi kuin uudesti syntyneeksi. Loistat tätä kristallin kirkasta energiaa myös kaikille ympärillä oleville läheisillesi. Olet sydämellisesti tervetullut työpajaan – me Voima-enkeleiden kanssa jo odotamme Sinua! Työpajan hinta on 20 €. Voit ilmoittautua etukäteen Anne Maaritille spostilla annemaarit@dianasofia.fi, tekstarilla puh. 040 704 6847 tai messuilla osastollamme

klo 14.15-16.15 Korkeampi itse, Sari Kauranen
Parantamo kultainen lootus, Kirkkokatu 63-64, Oulu. 
Kaikilla meillä on korkeampi itse, joka toimii kuin linkkinämme rajattomaan rakkauteen, viisauteen ja runsauteen. Tätä osaa meistä voidaan kutsua myös Kristusminäksi tai Jumalliseksi itseksi. Mitä täydemmin Kristusminä tulee hallitsevaksi voimaksemme eläessämme aineellisessa kehossa, sitä enemmän Jumalallinen viisaus ja rakkaus ohjaavat meitä ja sitä enemmän valomme lisääntyy. Tässä työpajassa virittäydymme Jumalalliselle aaltopituudelle ja luomme yhteyden korkeamman sielun ja tavanomaisen tietoisuutemme välillä. Puhdistamme alitajunnasta ja tietoisesta mielestä kielteisyyttä ja esteitä, jotka häiritsevät tuota yhteyttä. Avaan kanavana osallistujille valomaailman korkeat rakkauden ja valon energiat sekä auttajien läsnä olon. Työpajaan luodaan pyhä tila, jossa sinua autetaan meditaation ja hoitojen kautta pääsemään kosketuksiin todellisen itsesi kanssa ja yhdistymään itsessäsi olevaan Jumaltodellisuuteen. Työpajan hinta 20€, maksetaan käteisellä tilaisuudessa. Voit ilmoittautua etukäteen Sarille, sari@valoverso.net tai messuilla hänen osastollaan.

Olen valotyöntekijä - ilmennän Jumalallista olemustani valomaailman ohjauksessa kanssaihmisten auttamiseksi. Minulla on käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Toimin kanavoijana, näkijänä ja energiaparantajana. Olen myös psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta, iloa ja vapautta.

Living Drums -elävät rummut, Michael Mutezo
KLO 14-17 Paikka: Tuirakas, Jatkotie 12
Mikä on henkinen rumpu ja kuinka käyttää henkistä rumpua? Mitä eri tyyppisiä rumpuja on? Rummun vastaanottamisen ja vihkimisen prosessi. Rummulla parantaminen. Workshopissa teemme meditaatiota ja rummutusta yhdessä. Kysymyksiä & Vastauksia. Mahdollisuus esittää henkilökohtaisia kysymyksiä myös workshopin jälkeen. Michael tuo mukanaan joitakin valmistamiaan runko-rumpuja. Hän käyttää rumpuja opettaakseen henkisestä polusta ja parantamisesta. Ota mukaasi oma rumpusi, jos sinulla on. Voit myös tilata toivomuksesi mukaisen voimaeläin-rummun Michaelilta etukäteen. Ota yhteyttä Michaeliin info@ruunjiestate. Oviraha 15€

Michael on sangoma-shamaani, opettaja ja parantaja Zimbabwesta, Norjasta. Hänellä on kokemusta länsimäisestä lääketieteestä sairaanhoitajana ja perinteisestä henkisyydestä Zimbabwessa, sekä opiskelu katolisessa pappisseminaarissa, kunnes hän sai kutsumuksen toimia sangoma-shamaanina yhteiskunnalle. Michael laatii ja johtaa myös rituaaleja, riittejä ja seremonioita eri elämän tilanteisiin ja hän voi luoda ja johtaa niitä esim. avioliiton-, avioeron, vauvan nimeämisen- ja muita siirtymävaiheita varten. Myös yksityiskonsultaatioita. Lue enemmän Michaelista tästä linkistä Lisätietoa workshopista, kurssista tai yksityiskonsultaation ajanvarauksista soita Riikka: p. 0503757246 (päivisin) tai Eeva p. 0405597152 (iltaisin) tai kirjoita info@ruunjiestate.com. Lue enemmän Michaelin ohjelmasta Suomessa helmikuussa tästä linkistä

Näkijäilta Erika Juusola
to 15.2. klo 18-20 Villa Valo, Asemakatu 12
Näkijäillassa jokainen saa viestiä ja henkistä ohjausta itselleen. Tässä illassa teemana oma intuitio ja oppaat. Teemme myös pienen meditaation. 25€. Voit ilmoittautua etukäteen Erikalle sähköpostitse posti@erikajuusola.com tai messuilla hänen osaastolla.