Työpajat

Työpajat antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty. Työpajat ovat sunnuntaina 8.10. Valon Vintillä, Ketokatu 8 sekä Dianasofian hoitolassa, Niilontie 24.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautuminen ja maksu suoraan työpajan ohjaajalle.

Matka Tähtiin
-Asko Nummela

Su 8.10. Klo 10.00-12.00
Vintti, Ketokatu 8 
Hinta30€
Matka Tähtiin on takaisinpaluun ohjelma Keskitymme omiin energioihin ja niiden kanssa työskentelyyn tarkoituksena oppia tuntemaan oma energiasysteemi siten, että takaisinpaluu onnistuisi.

Teemme erilaisia harjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään ja näkemään olemassa olevaa tilannetta. Tähtäämme kohoamiseen, tietoisuuden todelliseen yhteyteen ja energioiden puhdistamiseen, jottei todellinen nousumme esty. Nousumme, joka edellyttää meiltä energioiden laadun todellista tarkkailua.

Jos kiinnostuit - Tule mukaan matkalle Tähtiin!

Ilmoittautuminen etukäteen asko@numfidea.fi tai messuilla Askon osastolle. 

Valo-työskentely
-Kaija Wittenberg

Su 8.10. Klo 12.30-14.30
Vintti, Ketokatu 8
Hinta 30€
Valo-työskentelyn totuuksia: 
- Mitä syvemmälle tietoisuuden valo osuu, sitä puhtaampaa ohjausta pystymme vastaanottamaan ja kanavoimaan. 
- Mitä syvemmin pystymme olemaan sisäisessä hiljaisuudessamme, sitä suorempi yhteys meillä on sieluun, jumal-itseemme ja valomaailman opastukseen.
 - Mitä syvemmällä Sinun on hyvä olla itsessäsi, sitä laajemmaksi mielesi voi aueta, keho pehmetä ja vahvistua kantamaan uusia hienovaraisia energia- värähtelyjä. 

Tervetuloa kirkastamaan sisäinen hehkusi!

Työpajassa teemme itsehoito-harjoituksia, jotka auttavat sinua luomaan yhä suoremman yhteyden sieluun, korkeimpaan itseesi ja valomaailmaan ja olemaan sen vuoksi entistä valovoimaisempi elämäsi luoja, parantaja ja kanava. 

Valo-työskentelty työpaja sisältää sisäisiä matkoja; itsetutkiskelua ja tunnetyöskentelyä, joka tehdään liikemeditaation avulla. Tiedossa on Valo-kammioiden eli Chakrojen resetointi ja Valo-keho aktivointi sekä itseilmaisua ja omaa ääntä vahvistavia hetkiä. 

Tule sellaisena kuin olet pukeutuneena mukavan joustavaan asuun.

Ilmoittautuminen etukäteen kaija.wittenberg@gmail.com tai messuilla hänen esittelypaikalle.

Armon kautta Jumaluuteen
- Anne Maarit Lahti-Ahola, DianaSofia

Su 8.10. Klo 13.00-16.00 
Dianasofian hoitola, Niilontie 24
Hinta 30€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat 27 €)
Uuden ajan, sen paljon puhutun Kultaisen Ajan, ihminen elää Rakkaudessa ja yhteydessä Korkeimpaan Luojaan - Itseen. Saatat nyt tuon lukiessasi ajatella, että miten ihmeessä minä voisin saavuttaa tuollaisen olotilan. Voin kertoa, että kaikki on jo sinussa. Kyse on ennemmin siitä, että riisut itsestäsi pois kaikki sinua pienentävät esteet ja sallit Korkeimman Itsesi tulla esiin ja ilmentyä sinussa ihan jokaisessa hetkessä.

Tässä työpajassa voimalliset Armon Arkkienkeli Graciel ja Jumaluuden Arkeija Goldiel auttavat sinua riisumaan pienuuden ja pukemaan suuruuden. Aloitamme tilaisuuden maadoittumalla vahvasti ÄitiMaahan. Samassa meditaatiossa saat hänen puhdistavaa ja voimaannuttavaa punaista elämänenergiaa kehollisille, fyysis-eetterisille tasoillesi. 

Sen jälkeen puhumme armollisuuden tärkeydestä ja vastaanottamisesta omassa elämässäsi. Esittelen sinulle Arkkienkeli Gracielin ja kerron hänen tehtävästään tässä ajassa. Meditaatiossa Gracielin kanssa teemme ihmiskunnalle Armon vuodatuksen ja otat sen vastaan myös henkilökohtaisella tasolla armon puhdistaessa sinua ennen kuin täytyt Rakkaudella.

Tauon jälkeen aloitamme Jumaluuden matkan. Luotsaamme sinut 12. säteen Jumaluuden Arkeija Goldielin kanssa ymmärtämään oman alkuperäsi osana Luojaa. Olet siis ’Jumala kehossa’. Matka sisältää mielen tasojen muuntamista sekä meditaation kautta tapahtuvan Jumal-yhteyden aktivoinnin.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan työpajaan – irtautumaan pienuudestasi ja aloittamaan suuren Valon ja Rakkauden täyttämän elämän! 

Voit ilmoittautua työpajaan messuilla DianaSofian Enkeli-osastollamme, spostilla AnneMaarit@dianasofia.fi tai WhatsAppilla/tekstarilla puh. 040 704 6847.

Kaakaoseremonia
-Anniina Laine

Su 8.10. Klo 17.00-20.00
Dianasofian hoitola, Niilonkatu 24
Hinta 35€
Tervetuloa kaakaoseremoniaan ja sointukylpyyn. Tule syventymään rakkauden mysteerin äärelle ja vahvistamaan omaa sydänkeskusta. 

Kaakaoseremonian teemana on sydäntietoisuus. 

Kaakao on aitoa seremoniakaakaota, käsittelemätöntä kaakaomassaa joka keitetään mausteiden ja yrttien kanssa maukkaaksi sydäntietoisuutta avaavaksi lääkkeeksi. Kaakaon voima on tunnettu erityisesti Maya-kulttuurissa, jossa sitä on pidetty suuressa arvossa. Nykyaikana kaakaon tiedetään lisäävän hyvänolon hormonien eritystä, kiihdyttävän verenkiertoa, rauhoittavan mieltä sekä tuovan ihmistä läsnäolevammaksi sekä keskittyneemmäksi. 

Seremonia alkaa kun kokoonnumme yhdessä piiriin kaakaokupillisen äärelle. Avaamme sydänchakraa lempeästi sydänchakran oman YUM-mantran avulla. Pääset syventymään sydämesi äärelle ohjatussa sydänmeditaatiossa. Teemme myös yhdessä lempeää hengitysharjoitusta, joka vahvistaa sydämesi omaa energiakenttää, eli sen koferenssia. Kun sydänkeskus avautuu ja vahvistuu, ihminen siirtyy takaisin hänen luonnollisimpaan olotilaan, joka on sisäinen eheys ja rauha. 

"Sydän on portti ihmisen kadotettuun tietoisuuteen, Sydäntietoisuuteen. Se on sieluna elämistä, jossa tajunta lepää ihmisen ajattomassa henkisessä keskuksessa. Sydän kirkastaa mielen ja yhdistää olemuspuolet niin, että korkeampi uusi ihminen herää. Tämä uusi ihminen on sydämen elävöittämä viisas ihminen, jonka toimintaa ohjaa mielen sijaan sydämen ykseyden ymmärrys." -Jaakko Muhonen

Sydänmeditaation ja hengitysharjoituksen jälkeen saat rentoutua nauttimaan äänimaljojen, kristallimaljojen sekä gongin harmonisoivasta äänimaailmasta. Voit rauhassa levätä omassa sisimmässäsi ja antaa äänten huuhtoa ja rauhoittaa koko olemustasi. 

Tapahtuma totetuu osana Ilon Valkeiden työpajaa. Voit osallistua mukaan vaikket olisikaan ollut mukana messuilla. Ilmoittaudu mukaan tällöin 7.10 mennessä. 

Osallistumismaksu tälle työpajalle on 35€. Hintaan sisältyy seremoniakaakao sekä sointukylpy. Tapahtumalle on varattu aikaa 3 tuntia, klo 17-20. Paikkana on ihana Dianasofian hoitola, Niilonkatu 24. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen etukäteen hoitavalaine@gmail.com tai messuilla hänen esittelypaikalle.