Talven VoimaRetriitti

Talvinen luonto on hurmaava. Kaunis ja kylmä. Valoisa ja hiljainen. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi.

Nyt on mahdollisuus osallistua talven retriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästä irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella tähtitaivasta, revontulia ja samoilla lumisilla vaaroilla. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina kännyköiden sammuttamisella. Osa viikonlopusta touhutaan hiljaisuudessa.

Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja lauantai touhutaan hiljaisuudessa aina päivälliseen asti. Ohjelmassa on mm. joogaa, lumikenkäilyä, hiihtoa ym. luonnossa olemista omien kiinnostusten mukaan, ruokailua, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa.

Alusta ohjelma: Perjantaina saapuminen Suolijärvelle, iltanuotio ja rumpumeditaatio Suolijärven rannalla olevalla kodalla. Lauantaina aamujooga, jonka jälkeen lähdemme lumikengillä Siikavaaran luonnonsuojelualueelle, Myllypuron laavulle. Iltapäivän ohjelmassa ulkosaunan lämmitystä sekä päivällinen sekä saunominen ihanassa ulkosaunassa ja iltarentoutus. Sunnuntai alkaa aamujoogalla, jonka jälkeen lähdemme ulkoilemaan, joko lumikengillä, suksilla tai kävellen. Lounas, meditaatio ja retriitin lopetus.

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Tarkempi ohjelma selviytyy lähempänä lumitilanteen ja säiden mukaan. Viikonlopun hinta 168 €, sisältää majoituksen, ruokailut (luomuruokaa) sekä ohjatut sessiot mm. joogat, meditaatiot ja luontoilut. Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat@gmail.com

Talven VoimaRetriitti

Kokemus, joka antaa voimaa ja avaa uusia mahdollisuuksia.