Talven VoimaRetriitti 23.-25.3.2018

Suolijärvi, Puolanka

Talvinen luonto on hurmaava. Kaunis ja kylmä. Valoisa ja hiljainen. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään.
Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi.
Viikonlopun tarkoitus on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.


Nyt on mahdollisuus osallistua talven retriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästä irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella tähtitaivasta, revontulia ja samoilla lumisessa luonnossa. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina kännyköiden sammuttamisella. Osa viikonlopusta touhutaan hiljaisuudessa.

Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja lauantai touhutaan hiljaisuudessa aina päivälliseen asti. Ohjelmassa on mm. luonnossa olemista (hiihto, kävely), ruokailua, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa. Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, yhteisiä harjoituksia ja tuokioita ja tärkeimpänä oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Alustava ohjelma: Perjantaina saapuminen Tuulentupaan, kotiutuminen, henkilökohtainen ohjaus, iltanuotio laavulla sekä rumpumeditaatio. Lauantai alkaa aamukävely ja -meditaatiolla sekä ryhmäohjauksella. Päivällä ohjelmaassa mm. ulkoilu Räpättäjän laavulle, saunomista, äänimaljarentoutus, yhdessä oloa. Sunnuntaina aamukävely ja -meditaatioa, ulkoilua, ryhmäohjausta sekä viikonlopun kooste sekä rumpumeditaatio.

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Tarkempi ohjelma selviytyy lähempänä lumitilanteen ja säiden mukaan. Viikonlopun hinta 245 €, sisältää majoituksen, ruokailut (luomuruokaa) sekä ohjelman. Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 12.3. mennessä Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat@gmail.com, Tellervo Nenola p. 0442350580 telle@carmella.fi

 "Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."

Viikonlopun ohjaajina toimivat Tellervo Nenola sekä Kati Kanniainen.

Tunnelmia aikasemmista retriiteistä
Vaaroista voimaa -retriitti
Tellervo Nenola
Tellervo on parantaja ja henkinen ohjaaja
Kati Kanniainen
Kati on momentori, joille ihmisten ja luonnon hyvinvointi on sydämenasia.

Talven VoimaRetriitti

Kokemus, joka antaa voimaa ja avaa uusia mahdollisuuksia.


"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."