Luennoitsijat ja näytetuokioiden ohjaajat
Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita ja näytetuokioden ohjaajia.
.

Tony Dunderfelt

Psykologi Tony Dunderfelt on ihmisenä kasvamisen asiantuntija, joka on yli 30 vuoden ajan auttanut suomalaisia ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Hän on suosittu luennoitsija, valmentaja, parisuhdeterapeutti ja televisiopersoona, joka asiantuntevasti yhdistää alan uusimmat tutkimustulokset käytännön elämän kanssa. Tony on kirjoittanut laajasti psykologian eri aihealueista, kuten ihmisen elämänkaari, temperamentit, vuorovaikutustaidot, intuitio ja tunnetietoisuus. Rakkaudesta ja parisuhteesta on ilmestynyt mm. ”Iloiseksi – Nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet” (Dialogia 2017) ja ”Miksi mies ei puhu tunteistaan?” (Docendo 2019).
Tony on myös kehittänyt koko kansan mielen hyvinvointitreenejä, eli psykojumpan, jonka avulla voi vahvistaa sisäisiä voimavaroja ja välttää turhaa stressiä. Hän on myös luonut uuden kokonaisvaltaisen ihmiskäsityksen, ns. aureettisen psykologian, jota käsitellään kirjassa ”Valoisaksi – Henkisen psykologian opas” (Dialogia 2019).

Antti Häyhä

Reiki Seichem Master
Holy Healing Intuitiivinen parantaja ja -kouluttaja

Antilla on 25 vuoden kokemus henkisen polun aktiivisesta kulkemisesta ja yli 15 vuoden kokemus energiaparantamisesta.Antti maalaa sielunmuotokuvia.

Päivi Hytinkoski

FLT- ravintovalmentaja® Päivi Hytinkoskella on useiden vuosien kokemus erilaisten sairauksien hoidosta, ihmisten hyvinvoinnin ja energian palauttamisesta sekä ylläpidosta ravitsemuksen avulla. Takana myös oman terveyden palauttaminen ja selviytyminen burn outista.

Hän on suorittanut Pro Health Oy:n järjestämän funktionaalisen lääketieteen periaatteille pohjautuvan koulutuksen, jossa käsitellään sairauksia ja niiden syntymekanismeja, sekä ravinnon tutkittuja vaikutuksia näiden sairauksien ja tilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Erika Juusola

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja, näkijä ja laulaja Erika löysi elämäntehtävänsä jo nuorena tyttönä kun näkijän lahja alkoi muodostua ammatiksi tuoden ihmisiä hänen ovelleen erilaisten elämäntilanteiden kanssa. 20 vuoden aikana Erika on syventänyt taitojaan opiskelemalla erilaisia terapiamuotoja, niin mielen kuin energiankin parissa. Tänä päivänä hänen työnsä on pääosin valmentavaa mentorointia, pyrkimyksenä auttaa asiakasta löytämään oma korkein potentiaali, inspiraatio ja rohkeus elää oman tuntuista elämää. Vastaanottotyön lisäksi monitoiminainen tunnetaan myös kouluttajana ja luennoitsijana. Päätyönsä ohella hän pyörittää Oulussa luontaiskoulutuskeskus Villa Valoa, järjestää hyvinvointitapahtumia ja keikkailee laulajana. ”Rakastan ihmisiä. Inhimillisyys on henkinen polkumme, joka sisältää jumalallisen kipinän.”, toteaa Erika, jonka motto on Vain rakkaus on totta.

Sari Kauranen

 Olen valotyöntekijä - ilmennän Jumalallista olemustani valomaailman ohjauksessa kanssaihmisten auttamiseksi. Toimin kanavoijana, näkijänä ja energiaparantajana. Olen myös psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Minulla on siis käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta, iloa ja vapautta. Teen työni rakkaudella ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Kohtaan ihmisiä sekä yksilö- että ryhmäpalveluiden kautta.

Minna Hanhela

Henkinen hyvinvointivalmentaja, näkijä, intuitiivinen energiahoitaja (Sekhem Master, Reiki, ThetaHealing®, enkelienergia) ja NLP Practioner.

Olen kokenut aikuisiällä voimakkaan henkisen heräämisen ja tietoisuuden avautumisen matkan. “Normaalista perheenäidistä” kasvoikin energioita vahvasti aistiva selvänäkijä. Sisäänpäin kääntymisen vuosina kohtasin ihmisyyteni varjopuolia, harjoittelin irti päästämistä ja antautumista elämälle. Samalla opiskelin uudenlaista, rakkaudellisempaa suhtautumista elämään enkeleiden ja valon oppaiden ohjauksessa. Vuodet opettivat paljon arvokasta aidosta rakkaudesta, hetkessä elämisestä, irti päästämisestä ja luottamuksesta elämään sekä kiitollisuudesta. Haluan omalla työlläni tukea sinua löytämään itsellesi uusia oivalluksia ja näkökantoja elämääsi sekä vahvistusta ratkaisuihisi. Hoitajana olen myötätuntoinen, lempeä ja kohtaa toisen ihmisen aina rakkaudellisella läsnäololla, luottamuksella ja kunnioituksella

. "Rakkaus on virtaava voima kaiken takana. Se määrittää kaiken mitä teen, ja miten teen." 

www.elamanmakuinenihminen.fi

Anu Heinineva

Anu Heinineva on Rakkaudentähti Ry:n perustaja ja toiminnan johtaja. Kivet, luonnonhenget, Unet, näkeminen, parantaminen, kummitukset ja henkimaailmaan yhteydet ovat olleet osa Anun arkea lapsesta saakka. Syvällinen kutsu Valotyöhön tuli 2006, jolloin Rakkaudentähti sai alkunsa. Tänä päivänä voit opiskella Valotyöntekijäksi Anun kanavoiman maanläheisen koulutuksen johdatuksella. Anu harjoittaa shamanistista työskentelyä miehensä Jorma Marjasen kanssa. He opiskelevat vanhaa traditiota Amazonin sademetsän alkuperäisten opettajien johdatuksella ja tekevät hyväntekeväisyysprojektia Brasilialaisten HuniKuin- Yawalapiti- sekä Kaxinawa- heimojen kanssa. Tärkein Rakkaudentähden tehtävä on tuoda ihmiset yhteyteen oman alkuperäisen Jumalallisen Itsen kanssa ja auttaa sieluja muistamaan oma pyhä tehtävä tässä ajassa.

Piritta Sipola

Olen äiti, nainen, valotyöntekijä. Työskentelen hoitavan äänen kanssa, intuitiivisena parantajana tuoden hoitoa, puhdistusta, läsnäoloa ja pyytetöntä rakkautta ihmisten elämään oman valotyöni kautta. Parantajana tehtäväni on osoittaa sinulle sisäinen parantajasi ja auttaa sinua näkemään jumalallisuutesi ja valosi.

Marjut Moisala

Marjut Moisala on intuitiivinen näkijä, valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja. Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, joista viimeisin Adamon - kirja nimeltään Vapaaksi Mielen Matriisista ja sitä on saatavilla Ilon Valkeat messuiltakin edullisempaan tapahtumahintaan.

Henna-Riikka Muikkula

Voisin kutsua itseäni tämän ainutlaatuisen elämän tutkijaksi ja ihmisyyden ymmärtäjäksi. Vahvan luontoyhteyden muodostin jo lapsuudessani Oulussa, Haukiputaan Kellon Kiviniemen kalastajakylän luonnossa, metsissä ja merenrannoilla. Luonto, luonnonmukaisuus ja emotionaalinen hyvinvointi ovat minulle sydämenasia. Elämänpolkuani etenen tutkien ja opiskelemalla ihmisyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, ihosta sieluun saakka. Tuen sinua löytämään tunnemaailmaasi parempaa yhteyttä, ymmärrystä ja tasapainoa arjen aherruksen äärellä. Rakennetaan yhdessä siltoja sydänyhteyteesi, sinun näköiseesi ja tuntoiseen elämään. Toisin sanoin tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta.

Kati Reijonen

Olen Kati Reijonen PhD, äiti, muotoilukouluttaja, meditaatio-ohjaaja, kirjailija ja ihmettelijä. Olen asunut neljässä maanosassa mutta nyt asun Itä-Helsingissä vanhassa omakotitalossa, rappioituneen pihan keskellä rescue-koirani Lucan kanssa ja haaveilen muutosta Portugaliin meren rannalle. Harrastan elämän mysteerin ratkaisemista, olen todella hyvä vegaanikokki enkä pelkää muuta kuin verenpainemittaria. Lisäksi olen taitava laiskottelija.

Anne Liukkonen

 Arjen työni Hyvinvointiportti Kaneliassa koostuu erilaisista terapioista, konsultaatioista, valmennuksista, fyysisen kehon hoidoista, kursseista sekä selvätietoisuuskatselmuksista. Olen kognitiivinen lyhytterapeutti, tunnelukkoterapeutti, kehoterapeutti, sointuterapeutti, ReiKi Master, hyvinvoinnin ja henkisen kasvun valmentaja sekä kouluttaja, kirjoittaja, enkelipallo-kuvaaja. Olen myös ihanan tyttölapsen äiti ja Paulin puoliso sekä 2:n löytökissan ja 2:n löytökoiran elämänkumppani. Minua ihastuttaa ja ihmetyttää kerta toisensa jälkeen ihminen kokonaisuudessaan - mieli, keho, henki. Ihminen on aivan ihmeellinen luomus, jonka monimuotoisuus avautuu meille hetki hetkeltä enemmän ja enemmän. Yhtä paljon minua ihastuttaa ja ihmetyttää koko maailmankaikkeus monimuotoisuudessaan. Elämä on ihmeellistä. Jokaiseen päivääni kuuluu myös yhteys enkelimaailmaan. Niin on ollut aina, lapsuudesta lähtien. Ihmiselle olisi suureksi avuksi muistaa, että jokaisessa arjen hetkessä enkelimaailman vahva ja rakkaudellinen läsnäolo energiatasolla on ympärillämme. Siitä olisi suuri apu arjen erilaisiin tilanteisiin, jota elämäksi kutsutaan. Messuilla kerron enkelipalloista eli orbeista, joka on enkeleiden yksi tapa ilmentää olemassaoloaan näkyväksi lähellämme. Jokainen ihminen voi vahvistaa omaa yhteyttään enkelimaailmaan pyytämällä heitä ilmentymään valokuviin. ”Mielesi voima on ääretön ja rajaton. Kaikki hyvä on mahdollista juuri sinulle”

Heidi Kukka

Kätilö, tunnevyöhyketerapeutti, skeematerapeutti, mindfulnessohjaaja, näkijä, meedio, energiahoitaja, tunne- ja energiavalmentaja.

Oma matkani on ollut koko elämäni mittainen. Myrskyjen ja pimeyden kautta olen löytänyt polkuni minun unelmien elämään. Olen intohimoinen elämän opiskelija. Olen myös syvästi kiinnostunut, miten ihminen toimii; mitä ovat tunteet, mikä on mieli ja sen potentiaali, missä ovat ihmisen juuret. Kaikkihan on energiaa ja minulla kiinnostaa miten energioita voi hyödyntää omassa elämässään ja omien unelmien luomisessa. Olen näkijä, kanavoija, energiahoitaja, meedio sekä tuon ihmisille viestejä kollektiivitason tapahtumista. Asiakkaiden kanssa yhdessä käyn läpi vanhoja mielen- ja tunnepuolen blokkeja, pois asiakkaiden unelmien tieltä. Blokit voivat nousta entisistä elämistä, perimästä ja lapsuudesta. Nämä lukot heittävät varjon tämän hetken elämään. Opetan lisäksi energiatasojen nostoa omassa elämässä. Energiahoitojen kautta puhdistan vanhaa sekä lisäksi aktivoin DNA:ssa uinuksissa olevaa osaamista ja tietoa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kuuluu omaan elämääni ja haluan tarjota samaa myös asiakkaille. Uskon, että jokainen on unelmiensa arvoinen. Minä olen kanssakulkija, voima ja osaaminen löytyy kuitenkin jokaisen asiakkaan itsensä sisältä.

Susanna
Mendelin- Sonny

LFC Life Coach, koulutettu hieroja, liikunnanohjaaja, jooga&rentoutusohjaaja, FISAF kuntosaliohjaaja ja hyvinvointivalmentaja/Hyvinvointivalmennus Omin Voimin. Olen elämästä ja ihmisistä syvästi kiinnostunut äiti, vaimo ja nainen.

Tieni hyvinvoinnin pariin on ollut elämäni mittainen. Kaikki tapahtunut ja kokemukset ovat johdattaneet minut tälle elämän mittaisella matkalle ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kiehtovaan maailmaan. Minua kiinnostaa erityisesti mielen ja kehon yhteys ja se, miten suuri ajatustemme voima on arjen onnellisuudessa. Erityisesti oman elämän terveyshaasteet ja käännekohdat ovat saaneet ymmärtämään meidän oman mielen vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen elävä esimerkki siitä, että liikunnalla voi kuntouttaa ongelmaisen selän. Puhtaalla ravinnolla ja vähentämällä stressiä voi saada ärtyneen suolen voimaan paremmin. Meditoimalla, joogaamalla ja elämällä hetkessä voi luopua kroonisesta stressistä. Koen, että voin auttaa erityisesti ihmisiä heidän haastavissa elämänvaiheissa ja muutoskohdissa, olipa kyse terveydestä, ihmissuhteista tai työelämän kuvioista. Elämässäni tällä hetkellä on tärkeintä nähdä elämän kauneus ja arvo jokaisessa päivässä ja elävässä olennossa. Elämä on tässä ja nyt. Ei sitten kun tai vasta eläkkeellä. Haluan olla jakamassa tätä oppia juuri sinun kanssasi. Meillä jokaisella on oikeus unelmien elämään. Haluankin kannustaa kaikkia seuraamaan unelmiaan millä tahansa elämän osa- alueella!

Mari Lopina

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, EFT-tunnetaito-ohjaaja, TtM

Olen mielen hyvinvoinnista erityisen kiinnostunut, elämää uteliaasti tarkasteleva perheen äiti. Sydämestä kumpuava halu auttaa ihmisiä löytämään heidän potentiaalinsa, voimavaransa ja vahvuutensa, johti kätilön uralta terapeutin työn pariin. Matalan kynnyksen terapiapalveluihin voi tulla ilman lähetettä, ilman diagnoosia, eikä siellä tehdä kirjauksia käynneistä. Tavoitteena on asiakkaan voimaannuttaminen vahvuusnäkökulmasta käsin elämään tyytyväistä ja omannäköistä hyvää elämää. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarasuuntautunut psykoterapeuttinen lähestymistapa ja EFT on tunneterapiaa, häiritsevien tunnetilojen hoitamista, jossa hyödynnetään modernia psykologiaa ja akupunktiopisteitä.

Airi Oja

Airi Oja tutkii numeroita siinä missä uniakin, ja kuvasymboliikkaan kuuluvaat myös tarotkortit. Kun jalat pysyvät maassa ja harkinta mukana, tuloksia syntyy. Siitä osoituksena ovat syntyneet kirjat numerologiasta ja unien tulkinnasta sekä valokuviin perustuvat tarotkortit. Messuilla hän tekee tulkintoja syntymäajasta sekä taroteista

Kristiina Paksuniemi

Työpajan ohjaaja Kristiina Paksuniemi on tutkinut kehollisuutta ja energiatyöskentelyä pitkään. Minulla on sekä biofyysikon näkemys energiasta ja energiakentistä että kinesiologina energialääketieteen näkemys samasta asiasta. Nia-opettajana jaan liikkeen ja musiikin iloa energiasta liikkeessä. Kaikki on energiaa ja me olemme kaikki liikkuvia ja eläviä energiapalleroita :) Nautitaan elämästä elävässä kehossamme!

Satu Makkonen

shindo-ohjaaja, hoitaja ja vastaava kouluttaja on toiminut shindon parissa yli 20 vuotta ja opiskellut menetelmän kehittäjän, Kazuko Kuratomin opissa Suomessa ja Japanissa.

Jaana Vahtola

Tarjoan lempeitä hyvinvoinnin palveluita kuten rentoutustunteja, lempeää joogaa yhdistäen mindfulnessiin, äänimaljarentoutusta, lapsi-aikuinen satujumppaa ja joogaa, tunneliikettä, koulutuksia, toiminnallisia luentoja työssä jaksamisesta ja stressistä. Haluan auttaa ihmisiä olemaan enemmän läsnä tässä hetkessä kokemusperäisesti, ilman ajatusten armotonta kommentointia. Saada ihmiset rentoutumaan ja nauttimaan elämästä.
KM, voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja, kokonaisvaltainen rentoutus- ja lapsijoogaohjaaja Hyvinvointi Hellitä Oy

Elsi Suorsa

Lapsuuden ison perheen toiseksi nuorimmaisena sain olla mukana isompien sisarusten menoissa. Musiikki, taide ja monenlaiset harrastukset kuuluivat elämääni jo varhain. Tämä polku on tuonut minulle tullessaan paljon haasteita, mutta myös avannut aina uusia polkuja ja ovia uusiin mahdollisuuksiin.
Valmistuin päivätyöni ohella vyöhyketerapeutiksi 1990-luvulla. Opiskelin Terapeuttiseksi Energiaparantajaksi 4- vuotisessa koulussa. Vedic Art taidekurssit tulivat elämääni kymmenisen vuotta sitten. Nämä monipuoliset ja vahvat asiat tukevat toinen toisiaan niin hoitotyössä kuin taidekursseilla. Molemmissa mennään oman sielun maisemiin, tunteisiin ja tuntemuksiin omassa tahdissa. Hoidoissa ne ilmentyvät tunteina ja sanoina, taiteessa ne ilmentyvät maalauksina kankaalle.
Vedic Art taidekursseja pidän ajatuksella
– luovuus on meissä kaikissa
Energiaparantajana tuen ihmisiä kohti
fyysistä ja henkistä hyvinvointia – eheytymistä