Luennoitsijat

Teemu Syrjälä

Teemu Syrjälä on hyvinvoinnin moniottelija, jonka pääasiallinen keskittyminen on siinä, kuinka me voimme itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme luonnollisesti. Hänen erityisosaamisensa tulee koko elämän jatkuneesta liikkumisesta sekä 14 vuotta jatkuneesta opiskelusta ihmisen terveyteen, mielen toimintaan sekä ihmissuhteiden ihmeellisestä maailmasta, jossa pyritään huomioimaan kokonaisvaltainen terveys kaikilla ihmisyyden tasoilla. Kuva: Samuel Glassar.

Pirita Mäntyjärvi

Piritta on 35-vuotias nainen, kahden lapsen äiti ja ennen muuta totuudesta ja rakkaudesta käsin elämää tutkiva, kohtaava ja siitä ammentava ihminen. Pohjakoulutukseltaan Piritta on fysioterapeutti, ja hän on ohjannut erilaisia ryhmiä liikkeen, hengityksen ja tunteen kautta yli 15 vuoden ajan. Joogaa ja henkisestä kasvua, hengen anatomiaa hän on opiskellut mm. Valon koulussa ja Suomen joogaopistolla yli 10 vuotta. Tanssiin hän on hakenut viime vuosina henkistä ja feminiinistä näkökulmaa mm.kundalinijoogaan ja hindumytologiaan sekä eri tanssilajeihin perustuvasta Shaktitanssista.

Marjut Moisala

Marjut Moisala on intuitiivinen näkijä, valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja. Lähellä Marjutin sydäntä ovat myös luonto ja luontoon perustuvien tapahtumien ja palveluiden tuottaminen voimaantumisen lähteinä. Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, joista viimeisin Adamon-kirja Peli nimeltä elämä, on saatavilla Ilon Valkeat messuilta edullisempaan tapahtumahintaan.

Anne Tapio

Olen funktionaalisen lääketieteen ravintoneuvoja Anne Tapio. Omani sekä muiden ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä terveys ovat minulle erittäin tärkeitä asioita. Olenkin viimeiset 10 vuotta ahkerasti opiskellut kaikkeen terveyteen liittyvää. Olen saanut myös itseni siihen kuntoon, että en tarvitse enää lääkkeitä nivelreumaani! Huikea tunne 20 vuoden sairastamisen ja kovien lääkkeiden jälkeen. Ja tämän sain aikaan ruokavaliolla ja ravintolisillä. Ravintoneuvonnan ja ravintoainemittausten lisäksi pidän luentoja Kivalo-opistolla, yrityksissä sekä yhdistyksissä.

Erika Juusola

Erika Juusola on näkijä, hyvinvointiohjaaja ja muusikko. Erika on ollut näkijä lapsesta saakka ja onkin pitänyt vastaanottoa jo vuodesta 2003. Hänestä intuitio on tärkeä, hieman unohdettukin osa ihmistä. Hän opastaakin sinua mielellään oman tietoisuutesi ja hyvinvointisi lähteille niin yksityisistunnoissa kuin erilaisten koulutusten muodossa.

Anne Maarit Lahti-Ahola

Anne Maarit, Diana Sofia, on selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja ja Henkisen elämäntavan ohjaaja. Hän on toiminut tehtävässään Valomaailman lähettinä yli 6 vuotta. Hän on Parantamo Kultaisen Lootuksen äitihahmo ja tekee siellä yksityishoitoja sekä pitää erilaisia tapahtumia ja kursseja enkeleihin liittyen.

Tellervo Nenola

Olen Tellervo Nenola ja ammatilliselta koulutukseltani olen AMK Sosionomi diakoni. Koulutukseni aikana olen erikoistunut lasten ja nuorten surutyön tukemiseen. Olen aina ollut kiinnostunut henkisyydestä ja parantamisesta. Parantaja huomasin olevani parikymppisenä, kun ymmärsin, että käsistäni virtasi parantavaa energiaa muihin ihmisiin. 

Reija Jacklin

Kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari

Pienistä palasista, Ei mistään sattumasta, Meidän jokaisen oma polku muotoutuu. Minun tarinani Valon ja toivon jakajaksi ja välittäjäksi.

Airi Oja

Airi Oja tulkitsee numeroita, kortteja ja unia. Asioiden aktiivinen tutkiminen ja pohtiminen on johtanut "Numerologiaa rautalangasta" -kirjan kirjoittamiseen sekä yhdessä ystävän kanssa laadittujen "Täyden Elämän tarot" -korttien julkaisemiseen. Tekeillä on kirja unista ja niiden tulkinnasta, joka ilmestyy, kun hetki on oikea.

Riitta Huttunen

Olen opiskellut ja tutkinut henkisiä ja filosofisia kysymyksiä jo hyvin pienestä. Kuka minä olen? Miksi minä olen sellainen kuin olen? Miksi toisilla ihmisillä näyttää olevan enemmän kuin toisilla? Mitä elämä on? Miten elää hyvä elämä? Miksi toiset ovat onnellisempia kuin toiset? Mikä minun elämäntehtäväni on? ´Olen huomannut, että useimmat on onnellisimpia silloin, kun voivat auttaa toisia. Tehdä jotain, josta toiselle tulee hyvä mieli. Ja niin on ollut myös minulla. Valmennus Iloisa Oy on perustettu kannustamaan ja tukemaan yrittäjiä heidän unelmien toteuttamisessa ja edesauttaamaan uusien menestystarinoiden syntymistä. Valmennus Iloisa auttaa yrityksiä keskittymään oman ydinosaamiseen ja vapauttaa yrittäjän voimavaroja tekemään niitä asioita, joita hän osaa parhaiten.

Sari Keskimaa

Olen kirjoittamisen ohjaaja, pöytälaatikkokirjailija, ikuinen opiskelija ja elämän ihmettelijä. Koulutukseltani olen äidinkielen opettaja. Muutama vuosi sitten koin henkisen heräämisen ja löysin itseni Tarot-tulkintakursseilta ja energiahoitajakoulutuksesta. Siitä lähtien ihana uusi maailma on avautunut minulle hetki hetkeltä mielenkiintoisempana. Uteliaisuuden, harjoituksen, oppimisen ja antautumisen kautta olen huomannut, että minulla on ihmisille annettavaa myös henkisyyden saralla. Työkalujani ovat kortit, eteeriset öljyt, intuitiivinen ohjaus ja hoitavan energian välittäminen joko hiljaisuuden tai puhuttujen ja kirjoitettujen sanojen kautta.

Johanna Saari

Olen Johanna Saari ja pohjakoulutukseltani amk sh. Työskentelen tällä hetkellä Tervolan Koivussa ja tarvittaessa ympäri Suomea. Vuodesta 2005 alkaen olen toiminut yritykseni JoyPackin kautta erilaisten täydentävien- ja vaihtoehtohoitojen tarjoajana sekä hyvinvointiin liittyvien koulutusten ja tapahtumien tuottajana. Tällä hetkellä tarjoan mm. AuraTransformaatio™-hoitoja ja tasapainotuksia, auravälittäjä™- koulutuksia, kalevalaista jäsenkorjausta, naurujoogaa, iIntialaista päähierontaa ja koulutuksia, Aqua Detox- hoitoja sekä koulutus- ja majoitustilojen

Micheal Mutezo

Michael on sangoma shamaani, opettaja ja parantaja Zimbabwesta ja Norjasta. Hän pitää kursseja ja antaa yksityiskonsultaatioita Oulussa ja Helsingissä helmikuussa. Michael myös laatii ja johtaa pyydettäessä rituaaleja, seremoneja ja riittejä eri siirtymävaiheisiin, kuten avioliitto, avioero, vauvan nimitys, kodin siunaus yms siirtymävaiheita varten.

Johanna Kononow

 Työhyvinvointikouluttaja, TVT® -tunnevyöhyketerapeutti, Olet enemmän® -valmentaja ja -valmentajien kouluttaja. Johannan vaikeasta elämäntilanteesta seurasi liikuntakyvyn menetys. Siitä eheytymismatkasta on syntyi Olet enemmän® -koulutus. Se on kokemuksellinen koulutus on itsensä johtamisesta, itsetuntemuksesta sekä ihmisenä kasvamisesta. TunneSynteesi® -menetelmä puolestaan on tunteiden muuntumismenetelmä. Innostun ihmisen pohjattomista voimavaroista selviytyä ja parantua ja saada onnellisempi elämä. Kirjani Olet enemmän® -tietoisen kasvun 8 askelta itsetuntemuksesta itsensä johtamiseen on saatavilla messuilla.

Juha Tulkki

 Elämän seikkailija, Kukkaterapeutti, Seksualineuvoja, Voimavara konsultti.
En edusta mitään yksittäistä ajattelusuuntaa tai uskontoa. Oma tarkoitukseni on pitkään ollut löytää oma sisäinen rauha, joka on seurausta siitä että olen vapautunut mieleni omaa todellista itseäni rajoittavista vaikutuksista. Tämä on myös tapani auttaa muita kanssa kulkijoita. Sivuvaikutuksena on myös monet sairaudet ja ongelmat käyneet tarpeettomiksi.