Luennoitsijat
Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita Pohjois-Suomesta.
Mukaan mahtuu aina jokunen vierailija muualtakin Suomesta. 

Kati Reijonen

Kati Reijonen on äiti, maailmankansalainen, muotoilukouluttaja, meditaatio-ohjaaja, kirjailija, bloggaaja ja ennenkaikkea ihmettelijä. Hän on asunut ja tehnyt työtä neljässä maanosassa ja seitsemällä kielellä. Nyt hän asuu Itä-Helsingissä vanhassa omakotitalossa rappioituneen pihan keskellä rescue-koiransa Lucan kanssa ja haaveilee muutosta Portugaliin meren rannalle. Hän harrastaa elämän mysteerin ratkaisemista, on todella hyvä vegaanikokki eikä pelkää muuta, kuin verenpainemittaria. Lisäksi hän on todella taitava laiskottelija.

Erika Juusola

Erika Juusola on näkijä, hyvinvointiohjaaja ja muusikko. Erika on ollut näkijä lapsesta saakka ja onkin pitänyt vastaanottoa jo vuodesta 2003. Hänestä intuitio on tärkeä, hieman unohdettukin osa ihmistä. Hän opastaakin sinua mielellään oman tietoisuutesi ja hyvinvointisi lähteille niin yksityisistunnoissa kuin erilaisten koulutusten muodossa.

Marjut Moisala

Marjut Moisala on intuitiivinen näkijä, valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja. Lähellä Marjutin sydäntä ovat myös luonto ja luontoon perustuvien tapahtumien ja palveluiden tuottaminen voimaantumisen lähteinä. Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, joista viimeisin omaelämänkerrallinen teos Näkijän Silmin.

Anne Tapio

Olen funktionaalisen lääketieteen ravintoneuvoja Anne Tapio. Omani sekä muiden ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä terveys ovat minulle erittäin tärkeitä asioita. Olenkin viimeiset 10 vuotta ahkerasti opiskellut kaikkeen terveyteen liittyvää. Olen saanut myös itseni siihen kuntoon, että en tarvitse enää lääkkeitä nivelreumaani! Huikea tunne 20 vuoden sairastamisen ja kovien lääkkeiden jälkeen. Ja tämän sain aikaan ruokavaliolla ja ravintolisillä. Ravintoneuvonnan ja ravintoainemittausten lisäksi pidän luentoja Kivalo-opistolla, yrityksissä sekä yhdistyksissä.

Reija Jacklin

Reija on kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari Posiolta, luonnon sylistä olen lähtenyt omalle sydänpolulleni. Luonto on edelleen yksi voimaannuttavimmista tekijöistä arjessani. Tärkein oppi työhöni on tullut itsetuntemuksen ja kasvun kautta. Saadessani tehdä kehoa avaavia hoitoja olen vuosien myötä huomannut millainen osuus on ihmisen eletyllä elämällä ja myös kaukaa tulevien sukupolvien kokemuksilla. Kun keho on valmis luopumaan traumasta se nostaa asian käsiteltäväksi. Olen aikaisemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja ja kätilö, pienet ovat erityisen lähellä sydäntäni. Työssäni teen kokonaisvaltaista kehon hoitoa, kalevalaista jäsenkorjausta kaiken ikäisille sekä energiahoitoja. Koulutan uusia osaajia eri puolilla Suomea.

Satu Makkonen

Satu on uskontotieteitä tutkinut humanisti joka on aina halunnut olla myös käsityöläinen. Fyysisen, henkisen ja tunnemaailman yhteydet elämässä ovat ikuisesti kiehtova kokonaisuus jonka rinnalla olen kaivannut myös hyvin selkeää käytännönläheisyyttä ja yksinkertaisuutta. Rakastan metsää ja luontoa ja ihmettelen jatkuvasti kuinka monimuotoinen, kaunis ja voimallinen luonto onkaan. Myös meissä itsessämme. Sitä haluan vaalia. Oman lajini löysin shindosta jota olen tehnyt 20 vuotta. Ohjaan shindon meridiaanivenyttelyryhmiä, koulutan ja teen shindon yksilöhoitoja yrityksissä ja omalla vastaanotolla.

Juha Tulkki

Juha - Elämän seikkailija, Kukkaterapeutti, Seksualineuvoja, Voimavara konsultti. 
 En edusta mitään yksittäistä ajattelusuuntaa tai uskontoa. Oma tarkoitukseni on pitkään ollut löytää oma sisäinen rauha, joka on seurausta siitä että olen vapautunut mieleni omaa todellista itseäni rajoittavista vaikutuksista. Tämä on myös tapani auttaa muita kanssa kulkijoita. Sivuvaikutuksena on myös monet sairaudet ja ongelmat käyneet tarpeettomiksi.

Sari Kauranen

Sari - Olen valotyöntekijä - ilmennän Jumalallista olemustani valomaailman ohjauksessa kanssaihmisten auttamiseksi. Toimin kanavoijana, näkijänä ja energiaparantajana. Olen myös psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Minulla on siis käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta, iloa ja vapautta. Teen työni rakkaudella ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Kohtaan ihmisiä sekä yksilö- että ryhmäpalveluiden kautta.

Riitta Huttunen

Riitta on opiskellut ja tutkinut henkisiä ja filosofisia kysymyksiä jo hyvin pienestä. Kuka minä olen? Miksi minä olen sellainen kuin olen? Miksi toisilla ihmisillä näyttää olevan enemmän kuin toisilla? Mitä elämä on? Miten elää hyvä elämä? Miksi toiset ovat onnellisempia kuin toiset? Mikä minun elämäntehtäväni on? ´Olen huomannut, että useimmat on onnellisimpia silloin, kun voivat auttaa toisia. Tehdä jotain, josta toiselle tulee hyvä mieli. Ja niin on ollut myös minulla. Valmennus Iloisa Oy on perustettu kannustamaan ja tukemaan yrittäjiä heidän unelmien toteuttamisessa ja edesauttaamaan uusien menestystarinoiden syntymistä. Valmennus Iloisa auttaa yrityksiä keskittymään oman ydinosaamiseen ja vapauttaa yrittäjän voimavaroja tekemään niitä asioita, joita hän osaa parhaiten.

Anne Maarit Lahti-Ahola

Anne Maarit, Diana Sofia, on selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja ja Henkisen elämäntavan ohjaaja. Hän on toiminut tehtävässään Valomaailman lähettinä yli 6 vuotta. Hän on Parantamo Kultaisen Lootuksen äitihahmo ja tekee siellä yksityishoitoja sekä pitää erilaisia tapahtumia ja kursseja enkeleihin liittyen.

Tellervo Nenola

Olen Tellervo Nenola ja ammatilliselta koulutukseltani olen AMK Sosionomi diakoni. Koulutukseni aikana olen erikoistunut lasten ja nuorten surutyön tukemiseen. Olen aina ollut kiinnostunut henkisyydestä ja parantamisesta. Parantaja huomasin olevani parikymppisenä, kun ymmärsin, että käsistäni virtasi parantavaa energiaa muihin ihmisiin. 
Myöhemmin sain kutsun parantajaksi, kanavoijaksi ja kouluttajaksi. Matkallani olen saanut henkimaailman opastuksella tutkia ihmisyyttä ja erityisesti asioita, jotka vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Yhä useammat asiakkaani ovat siirtyneet Kultaiselle aikakaudelle, mikä on minulle suuri ilo!

Micheal Mutezo

Michael on sangoma shamaani, opettaja ja parantaja Zimbabwesta ja Norjasta. Hän pitää kursseja ja antaa yksityiskonsultaatioita Oulussa ja Helsingissä helmikuussa. Michael myös laatii ja johtaa pyydettäessä rituaaleja, seremoneja ja riittejä eri siirtymävaiheisiin, kuten avioliitto, avioero, vauvan nimitys, kodin siunaus yms siirtymävaiheita varten.

Samuli Perälä

Kokonaisvaltaisen terveyden ja luonnollisen elämän puolestapuhuja Samuli Perälä on valmentanut 10 vuoden ajan huippu-urheilijoita, sekä terveydestä ja henkisyydestä kiinnostuneita ihmisiä eri puolilla Suomea. Samuli on saavuttanut kilpaurallaan mm.maailmanmestaruuden voimannostosta. Elämän ja kovan harjoittelun tuoma kehon ja mielen epätasapainotila on motivoinut harjoittamaan ja kunnioittamaan luonnollisuutta kaikilla elämän osa-alueilla. ”Mun intohimo on löytää keinoja kehon ja mielen palauttamiseksi niiden luonnolliseen tilaan.”

Pirita Mäntyjärvi

Joogaopettaja, fysioterapeutti ja henkinen ohjaaja Piritta Mäntyjärvi on ohjannut liikettä eri muodoissa eri ikäryhmille vuodesta 2000. Opiskellut eri hoitomuotoja ja syventynyt erityisesti tässä ajassa tapahtuvaan transformaatioon oman elämänmatkan ja äitiyden myötä. Työskennellyt naiseuden fyysisen ja henkisen voimaantumisen parissa. Suostunut astumaan kohti omaa luonnollista tilaa uudelleen ja uudelleen. " Hetket kun kaikki minussa on yhtä, sydän auki, tuntevana, olen tullut kotiin tähän kehoni temppeliin, ja samalla kaikkialle, ovat jotain sellaista mitä haluan jakaa, ja mistä käsin uskon, että koko maailma voi muuttua. Rakkaudessa ja inhimillisyydessä. Askel ja hetki kerrallaan"

Anu Heinineva

Anu on Rakkaudentähti Ry:n perustaja, näkijä, parantaja ja shamanistisen tien kulkija. Luonto, kivet, kasvit ja luonnonhenget ovat olleet sydäntäni lähellä jo lapsesta saakka. Omalla kohdallani kuitenkin terveyden romahtaminen kuljetti syvemmälle luonnonläheiseen elämään ja avaamaan shamanistisen matkanteon ovia. Nykyään meillä hoidetaan lähes kaikki vaivat itse. Olen saanut syvimmät ystävät ja kanssakulkijat sieltä metsän näkymättömältä puoleta. Nämä ystävät kutsuvat minua tuomaan tietoa ihmisille, jotta pääsemme yhteyteen planeettamme aarreaittaan ja oppisimme kunnoittamaan planeettamme ainutlaatuista sydäntietoisuutta. Toimin luennoilla henkimaailman kanavana. Luennon ja meditaation energioita ylläpitää kanssani mieheni Jorma Marjanen kanavoimalla intuitiivista musiikkia. 

Petri Kassinen

Petri on kokenut ratkaisukeskeinen ammattivalmentaja, työyhteisöjen kehittäjä, työnohjaaja, mindfulness -ohjaaja sekä kansainvälisesti sertifioitunut NLP-kouluttaja. Oman työnsä ohella hän toimii avustavana kouluttajana Dr.Richard Bandlerin, John&Kathleen LaVallen ja Paul McKennan järjestämissä kansainvälisissä seminaareissa niin UK:ssa kuin Yhdysvalloissa. Lisäksi Petri on Ratkes ry:n hallituksen jäsen ja toiminut aiemmin useamman vuoden ajan Pohjois-Pohjanmaan alueen toimintakoordinaattorina. Petrin oman yrityksen kursseilla ja valmennuksissa hän opettaa mm. älykkäämmän ajattelun taitoja, kehonkieltä sekä vuorovaikutus- ja tietoisuustaitoja. Työmenetelminään hänellä on mm. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa, NLP ja hypnoosi, Mindfulness, Non-Violent Communication, Positiivinen psykologia, Reteaming®, Lean ja muut ketterät kehitysmenetelmät.

Johanna Kononow

Työhyvinvointikouluttaja, PVT® -psykologinen vyöhyketerapeutti, Olet enemmän® -valmentaja ja -valmentajien kouluttaja. Johannan vaikeasta elämäntilanteesta seurasi liikuntakyvyn menetys. Siitä eheytymismatkasta on syntyi Olet enemmän® -koulutus. Se on kokemuksellinen koulutus on itsensä johtamisesta, itsetuntemuksesta sekä ihmisenä kasvamisesta. TunneSynteesi® -menetelmä puolestaan on tunteiden muuntumismenetelmä. Olet enemmän® -tietoisen kasvun 8 askelta itsetuntemuksesta itsensä johtamiseen on saatavilla messuilla.

Maarit Viiri ja 
Anne Teijula

Maaritin ja Annen elämäniloinen yritys on Leijuva Hiiri, joka on kustantanut heidän yhdessä tekemänsä Oomph-taidekorttipakan keväällä 2018. Maarit Viiri, Oomph-korttien kuvittaja, on toiminut oululaisen KuuKorennon yrittäjänä vuodesta 2011. Yrittäjyyden ohella hän on opiskellut myös Co-Rento-voimavarakouluttajaksi. Turkulainen Anne Teijula on Oomph-korttien sanataiteilija, kirjailija ja Co-Rento-voimavarakouluttaja.

Airi Oja

Airi Oja on tulkinnut unia n. 25 vuotta numerologian ja tarot-korttien käyttämisen ohella. Nämä kolme osa-aluetta liittyvät luontevasti toisiinsa, joten unien tulkinnassa on hyötyä muustakin osaamisesta. "Airin Unikirja" ilmestyy pikapuoliin, ja se toimii käytännön oppaana unimaailman ja itsen tuntemisessa.

Virpi Jarvi

 elämäntapa konsultti, enkelitulkitsija, selvännäkijä, astral tv.

Anne Virpikari ja 
Elise Raitakallio

 Kaksi selvänäkijä-meediota yhdistivät osaamisensa ja energiansa, ja tuloksena on kahden meedion yleisömeediotilaisuuksia sekä Taikapäiväsi-tapahtuma. Molemmilla on koulutuksia ja kokemusta, joiden myötä tekevät työtään intohimolla, luottamuksella ja eettisesti. ”Haluamme olla mukana matkallasi eheytymään ja ilahtumaan, avautumaan ja oivaltamaan!”