Luennoitsijat
Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita Pohjois-Suomesta.
Mukaan mahtuu aina jokunen vierailija muualtakin Suomesta. 

Teemu Syrjälä

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on "Elinvoimaisen miehen kirjan" kirjoittaja ja "seksuaalisen nautinnon kortit" tekijä. Hän pitää suosittuja "miesten viikonloppuja. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Teemu pyrkii opettamaan asioita helposti ymmärrettävässä muodossa. Kurkkaa Teemun esittelyvideo tästä.

Päivi Kaskimäki

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla, selvänäkijänä ja maya-astrologina. Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon. Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Päivi Hytinkoski

FLT- ravintovalmentaja® Päivi Hytinkoskella on useiden vuosien kokemus erilaisten sairauksien hoidosta, ihmisten hyvinvoinnin ja energian palauttamisesta sekä ylläpidosta ravitsemuksen avulla. Takana myös oman terveyden palauttaminen ja selviytyminen burn outista.

Hän on suorittanut Pro Health Oy:n järjestämän funktionaalisen lääketieteen periaatteille pohjautuvan koulutuksen, jossa käsitellään sairauksia ja niiden syntymekanismeja, sekä ravinnon tutkittuja vaikutuksia näiden sairauksien ja tilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Erika Juusola

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja, näkijä ja laulaja Erika löysi elämäntehtävänsä jo nuorena tyttönä kun näkijän lahja alkoi muodostua ammatiksi tuoden ihmisiä hänen ovelleen erilaisten elämäntilanteiden kanssa. 20 vuoden aikana Erika on syventänyt taitojaan opiskelemalla erilaisia terapiamuotoja, niin mielen kuin energiankin parissa. Tänä päivänä hänen työnsä on pääosin valmentavaa mentorointia, pyrkimyksenä auttaa asiakasta löytämään oma korkein potentiaali, inspiraatio ja rohkeus elää oman tuntuista elämää. Vastaanottotyön lisäksi monitoiminainen tunnetaan myös kouluttajana ja luennoitsijana. Päätyönsä ohella hän pyörittää Oulussa luontaiskoulutuskeskus Villa Valoa, järjestää hyvinvointitapahtumia ja keikkailee laulajana. ”Rakastan ihmisiä. Inhimillisyys on henkinen polkumme, joka sisältää jumalallisen kipinän.”, toteaa Erika, jonka motto on Vain rakkaus on totta.

Reija Jacklin

Kalevalaisen jäsenkorjauksen mestari, kätilö, joogaohjaajaopiskelija.

Teen työtä jota rakastan. Saan käyttää siinä apunani selvätuntoaistia ja herkkyyttäni kokea asioita eri aisteilla. Omat elämänkokemukseni ovat avanneet sydämen myötätunnolle, rakkaudelle ja armoille, sekä muita että itseäni kohtaan. Luotan elämään, siihen että meitä jokaista kannatellaan. Meidän tehtävämme on pysyä uskollisena ja rehellisenä itsellemme ja muille, ja tulla juuri siksi miksi olemme tänne tulleet.

Kaija Wittenberg

Kaija on ollut ihmettelijä ja totuuden etsijä syntymästään asti. Viimeiset 20-vuotta hän on toiminut henkisen hyvinvoinnin alalla kouluttajana, luennoitsijana ja henkisenä luotsina. Kaija on auttanut lukemattoman määrän ihmisiä vapautumaan, löytämään suunnan elämään ja vahvistumaan henkisesti.

Anu Heinineva

Olen Anu Heinineva, Rakkaudentähti Ry:n perustaja ja toiminnan johtaja. Tulen mieheni Jorma Marjasen kanssa luomaan Sinulle voimallisen luontohetken. Olen opiskellut Amazonin alkuperäisen kulttuurin parissa noin 10 vuotta ja Jorma viitisentoista vuotta. Harjoitamme yhdessä shamanismia. Työskentelen esimerkiksi kivien ja parantavien kasvien kanssa. Viimeaikoina olen kuullut vahvan kutsun auttaa maapallon keuhkoja, Amazonin sademetsää. Tulen tällä Sademetsän ja Suomen ikiaikaisten parantajien tietoisuudesta kumpuvalla luennolla kertomaan Luonnon eheyttävistä voimista sekä miten luontoyhteyden palauttaminen voi parantaa meiltä vakaviakin sairauksia. Kuulet, kuinka metsän kanssa voi oppia kommunikoimaan.

Piritta Sipola

Olen äiti, nainen, valotyöntekijä. Työskentelen hoitavan äänen kanssa, intuitiivisena parantajana tuoden hoitoa, puhdistusta, läsnäoloa ja pyytetöntä rakkautta ihmisten elämään oman valotyöni kautta. Parantajana tehtäväni on osoittaa sinulle sisäinen parantajasi ja auttaa sinua näkemään jumalallisuutesi ja valosi.

Sari Kauranen

Sari- Olen valotyöntekijä - ilmennän Jumalallista olemustani valomaailman ohjauksessa kanssaihmisten auttamiseksi. Toimin kanavoijana, näkijänä ja energiaparantajana. Olen myös psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Minulla on siis käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta, iloa ja vapautta. Teen työni rakkaudella ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Kohtaan ihmisiä sekä yksilö- että ryhmäpalveluiden kautta.

Kari Nokela

Olen 59v kokenut täydentävien hoitojen harjoittaja, ayurveda terveys- ja ravintoneuvoja. Luennoin Intialaista astrologiaa 40 vuoden kokemuksella. Mm. noin 400 aitoa Intialaisasiakasta on saanut minulta tulkinnat. Luonteeltani savolainen suupaltti, jonka sanat soljuvat joskus liiankin nopeasti. Mutta tositilanteessa esim. konsultoidessa osaan rauhoittua ja keskittyä vuosikymmenten meditaatioharrastuksen ansiosta.
Vedapulse lisätietoa

Marika Salonurmi

Tunnemaalaamisen ohjaajana ja luennoitsijana toimii Marika Salonurmi Terapia Valosta. Hän on ammatiltaan psykoterapeutti, toimintaterapeutti, kirjallisuusterapeutti ja työnohjaaja. Lisäksi Marika on käynyt erilaisia taideterapiaan ja maalaamiseen liittyviä koulutuksia. Hänen työskentelyssään terapeuttinen osaaminen ja luova ilmaisu yhdistyvät toisiinsa. Marika asuu Oulussa.

Elsi Suorsa

Elsi on Vedic Art opettaja. "Tunnistin kutsun jo kauan aikaa sitten tähän luovuuden, ilon ja riemun lähteelle. Tehtäväni opettajana on antaa impulsseja niin, että oppilaan sisäinen tieto herää. Vedic Art on tekemisen riemua, uuden oppimista ja omien kykyjen löytymistä. Se on toisenlainen näkökulma ilmaisuun taiteen keinoin, luonnollisesti koettua todellisuutta - elämää itseään. Lähde sinäkin rohkeasti mukaan tälle matkalle."

Minna Hanhela

Henkinen hyvinvointivalmentaja, energiahoitaja, näkijä ja NLP Practioner.
Olen kahden teini-ikäisen lapsen äiti Oulusta. Rakastan luontoa, meditointia, joogaa ja rauhallista elämäntahtia. Olen selvänäköinen, -kuuloinen ja -tuntoinen. Aistin herkästi asioita ja energioita. Haluan omalla työlläni auttaa sinua voimaantumaan ja löytämään omaa hyvinvointiasi palvelevan elämän. Oman vahvan elämänkokemukseni kautta voin auttaa sinua mm. henkiseen heräämiseen, erityisherkkyyteen, ihmissuhteisiin, lapsiin ja masentuneisuuteen liittyvissä asioissa. Hoitajana olen lempeä ja kohtaan toisen ihmisen aina rakkaudellisella läsnäololla ja kunnioituksella. “Avaudu kanssani elämän tanssiin, oman itsesi hiljaiseen hyväksyntään. Kunnioitukseen kaikkea elollista kohtaan, ilmentäen itseäsi vapaasti ja rohkeasti. Elämän tarkoitus on iloita omasta ihmisyydestä, ei kärsiä siitä “

Henna-Riikka Muikkula

Vahvan luontoyhteyden muodostin jo lapsuudessani Haukiputaan Kellon Kiviniemen kalastajakylän luonnossa, metsissä ja merenrannoilla. Tässä hetkessä luontoyhteys ja luonnollinen hyvinvointi ovat minulle elämässäni etusijalla. Olen toiminut monissa eri organisaatioissa yksilö- ja ryhmäohjaajana, rinnalla kulkijana, yhteisöpedagogina. Intoa, ymmärrystä ja kokemuksia elämänvarrelta minulle on kertynyt monista koulutuksista ja yhteisöistä. Etenen elämänpolkuani tutkien, vahvoilla tietoisilla askelilla ja luovasti tuntosarvet herkillä heiluen. Elämässäni on väriä, makuja, hajuja ja tuntoa. Rakastan heittäytyä hetkeen ja tuntemattomaan. Suuntaviivoja elämääni olen etsinyt monilta eri aloilta. Voisin sanoa, että olen monessa sopassa keitetty aikuinen nainen. Taiteilijanimeni on HenDo. Tehtäväni on kulkea rinnallasi vertaisena, rakentaa kanssasi siltoja maailmojen välille, jotta pääset lähemmäksi omaa sydämen ääntäsi. Toisin sanoin tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta.

Heikki Ruha

Heikki Ruha on turvehoitojen asiantuntija sekä LehtoPeat Oy:n perustaja. Hän on kehittänyt turpeesta monenlaisia hyvinvointituotteita sekä hoitoja. Turpeen hoitavat ja parantavat ominaisuudet ovat vakuuttaneet Heikin ja innostaneet jatkamaan alalla jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Heikki Ruha elää "suosta ja suossa" , jolla on vahva yhteys luontoon. Lue lisää ->

Kati Kanniainen

 
Kati Kanniainen on toiminut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002. Hänelle hyvinvoinnin eteen työskentely on kutsumus. Nuoruudesta saakka häntä ovat kiinnostaneet elämänkatsomukseen, vaihtoehtoisiin hoitoihin ja syvälliseen itsetuntemukseen liittyvät asiat. Näiden kautta Kati on löytänyt itsenisä näköisen tavan elää. "On mittaamattoman tärkeää tiedostaa syvimmät arvonsa, ne sydämen asiat, jotka tuntuvat tärkeiltä, asiat joita rakastaa" Kati kertoo.

Messujen lisäksi Kati järjestää erilaisia valmennuksia, koulutuksia ja luontoretkiä sekä tekee hoitoja. Hän työskentelee lasten liikunnan parissa päivittän. Kati on neljän lapsen äiti ja arki pitää hänet hyvin maadoittuneena tähän hetkeen.