Vaaroista voimaa -retriitti 25.-27.5.2018

25.-27.5.2018
Suolijärvi, Hepoköngäs, Puolanka











Alkukesän luonto on luomoava. Vihreyttä, vehreyttä, valoa ja voimaa. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi. Viikonlopun tarkoitus on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Nyt on mahdollisuus osallistua Vaaroista voimaa -retriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästää irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella luonnon ihmeitä ja samoilla upeilla vaaroilla. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina puhelimien sammuttamisella. Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja lauantai touhutaan hiljaisuudessa aina päivälliseen asti.

Ohjelmassa on mm. vaellusta, meditaatiota, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa.

Alusta ohjelma: Perjantaina saapuminen Suolijärvelle, iltanuotio ja rumpumeditaatio. Lauantaina aamujooga, jonka jälkeen lähdemme kävelemään Siikavaaran luonnonsuojelualueen poikki kulkevaa UKK-reittiä. Valittavana on lyhyt reitti (kiipeäminen Kometon päälle n. 4 km) tai pitempi reitti (kävellään Siikavaaran halki n.10 km). Illan pätteeksi on saunominen ja iltanuotio. Sunnuntai alkaa aamujoogalla, jonka jälkeen lähdemme kohti Hepoköngästä, joka on Suomen suurin luonnonvarainen vesiputous. Siellä on hienot reitit tutustua alueen todella upeaan luontoon ja ilmapiiriin. Viikonloppu lopetetaan yhteiseen rumpumeditaatioon.

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Tarkempi ohjelma selviytyy lähempänä. Viikonlopun hinta 245 €, sisältää majoituksen, ruokailut (luomuruokaa) sekä ohjelman. Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 12.3. mennessä Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat@gmail.com, Tellervo Nenola p. 0442350580 telle@carmella.fi

"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."

Viikonlopun ohjaajina toimivat Tellervo Nenola sekä Kati Kanniainen.
Tellervo Nenola
Tellervo on parantaja ja henkinen ohjaaja
Kati Kanniainen
Kati on momentori, joille ihmisten ja luonnon hyvinvointi on sydämenasia.