Palaute

Vaaroista voimaa -retriitti 28.-30.5.2021
Suolijärvi, Hepoköngäs, Puolanka

Alkukesän luonto on lumoava. Vihreyttä, vehreyttä, valoa ja voimaa. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi. Viikonlopun tarkoitus on luontoyhteyden, oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Nyt on mahdollisuus osallistua Vaaroista voimaa -retriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästää irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella luonnon ihmeitä ja samoilla upeilla vaaroilla. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina puhelimien sammuttamisella. Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja lauantai touhutaan hiljaisuudessa aina päivälliseen asti.

Ohjelmassa on mm. vaellusta, luonnossa olemista, meditaatiota, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa. Ohjelmassa on ryhmäohjausta, yhteisiä harjoituksia ja tuokioita. Tärkeimpänä teemana on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon. 

Alusta ohjelma: Perjantaina saapuminen Suolijärvelle Tuulentupaan, kotiutuminen, henkilökohtainen ohjaus, iltanuotio laavulla sekä rumpumeditaatio. Lauantai alkaa aamuOokalla, lempeällä kehonavauksella. Aamupalan jälkeen lähdemme kävelemään Siikavaaran luonnonsuojelualueen poikki kulkevaa UKK-reittiä. Valittavana on lyhyt reitti (kiipeäminen Kometon päälle n. 4 km) tai pitempi reitti (kävellään Siikavaaran halki n.10 km). Illan pätteeksi on saunominen ja uiminen, turvehoidot (jalka ja kasvo), yhdesssä oloa, ryhmäohjaus sekä äänimaljamaljarentoutus.

Sunnuntai alkaa aamuOokalla, lempeällä kehonavauksella. Aamupalan jälkeen ryhmäohjaus. Sen jälkeen lähdemme kohti Hepoköngästä, joka on Suomen suurin luonnonvarainen vesiputous. Siellä on hienot reitit tutustua alueen todella upeaan luontoon ja ilmapiiriin. Viikonloppu lopetetaan yhteiseen koosteeseen ja rumpumeditaatioon. 

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Viikonlopun hinta 285 €, sisältää majoituksen, ruokailut (luomuruokaa) sekä ohjelman sekä turvehoidot. Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 21.5. mennessä Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."

Viikonlopun ohjaajina toimivat Kati Kanniainen ja Henna-Riikka Tiri.

Tunnelmia aikasemmista retriiteistä 
Kati Kanniainen
Kati on momentori, joille ihmisten luonnollinen hyvinvointi on sydämenasia.
Henna-Riikka Tiri on hyvinvoinnin monitoiminainen, rinnallakulkija.
"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."