Vaaroista voimaa -ruskaretriitti syyskuu 2020

Vaaroista voimaa -ruskaretriitti syyskuu 2020
Puolanka, Suolijärvi ja Hepoköngäs

Syksyn luonto on luomoava ja voimaannuttava. Värien loistoa, sadon keruuta, luonnon rauhallista vetäytäytymistä itseensä. Se houkuttelee luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi. 

Nyt on mahdollisuus osallistua Vaaroista voimaa - RuskaRetriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästää irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella luonnon ihmeitä ja samoilla upeilla vaaroilla. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina puhelimien sammuttamisella. Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja lauantai touhutaan hiljaisuudessa aina päivälliseen asti. 

Ohjelmassa on mm. vaellusta, luonnossa olemista, meditaatiota, joogaa, rentoumista, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa. Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, yhteisiä harjoituksia ja tuokioita. Tärkeimpänä teemana on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon. 

Alustava ohjelma: Perjantaina saapuminen Suolijärvelle Tuulentupaan, kotiutuminen, henkilökohtainen ohjaus, iltanuotio laavulla sekä rumpumeditaatio. Lauantai alkaa aamujoogalla. Aamupalan jälkeen lähdemme kävelemään Siikavaaran luonnonsuojelualueen poikki kulkevaa UKK-reittiä. Valittavana on lyhyt reitti (kiipeäminen Kometon päälle n. 4 km) tai pitempi reitti (kävellään Siikavaaran halki n.10 km). Illan pätteeksi on saunominen, yhdesssä oloa sekä äänimaljamaljarentoutus. 

Sunnuntai alkaa aamujoogalla. Lähdemme aamupäivällä kohti Hepoköngästä, joka on Suomen suurin luonnonvarainen vesiputous. Siellä on hienot reitit tutustua alueen todella upeaan luontoon ja ilmapiiriin. Viikonloppu lopetetaan yhteiseen koosteeseen ja rumpumeditaatioon. 

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Tarkempi ohjelma selviytyy lähempänä. Viikonlopun hinta €, sisältää majoituksen, ruokailut sekä ohjelman. Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 1.9. mennessä Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat@gmail.com

 Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 "Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee." 

 Viikonlopun ohjaajana toimii  Kati Kanniainen.

Tunnelmia aikasemmista retriiteistä 

Lue lisää


Kati Kanniainen on momentori, jolle ihmisten ja luonnon luonnollinen hyvinvointi on sydämen asia