Hyvinvoinnin Kesäpäivä la 29.6.2019 klo 11-18

ILON Valkeat goes nature!
Joogaa, tanssia, rentoutusta, meditaatiota, luontoyhteyden vahvistamista, luonto hoitaa, eläimet hoitaa, luovaa tekemistä, läsnäoloa, kohtaamisia, iloa, yhdessäoloa.
Tapahtumassa on paljon työpajoja, jotka kaikki sisältyvät lipun hintaa. Työpajat tukevat omaa hyvinvointia ja voimaa, luontoyhteyttä, luovuutta. Lapsille on oma ohjelma.

Ohjelma

11.00-11.45 Flow Jooga, Tanja Wunsch
11.00-12.15 Oma voimakuva, Tuija Tervaskanto, Sampo -salin terassi
11.45-12.15 Tasapainottava Chakra meditaatio, Tanja Wunsch
11.45-12.15 Hevoset oppaana läsnäoloon, Eija Ollikkala
12.30-13.30 Luova tanssi, Kaisa Rundelin
12.30-13.30 Oma voima ja luontoyhteys, Kati Kanniainen
12.30-13.00 Rumpu- ja äänihoito, Piritta Sipola, Loimu -Kota
14.45-15.30 Lempeä Hathajooga, Tanja Wunsch
14.45 -15.30 Luonto laulaa, Erika Juusola & Mika Hatula
14.45 -16.00 Oma voimakuva, Tuija Tervaskanto, Sampo -salin terassi
15.30- 16.00 Rentouttava luontomeditaatio, Tanja Wunsch
15.30-16.00 Vapaudu peloistasi, Eija Ollikkala
16.15-17.00 Parijooga, Tanja Wunsch
16.15-17.15 Shindo rentoutus, Satu Makkonen
16.15-16.45 Rumpu- ja äänihoito, Piritta Sipol, Loimu -kota
17.00-17.30 Kiitollisuusmeditaatio, Tanja Wunsch

Flow Jooga,Lempeä Hathajooga, Parijooga, Tanja Wunsch
Tasapainottava Chakra meditaatio, Rentouttava luontomeditaatio, Kiitollisuusmeditaatio, Tanja Wunsch

Luova tanssi, Kaisa Rundelin
Hyvinvointia liikeilmaisun kautta. Liikumme luonnollisesti ja lempeästi omaa kehoa kuunnellen ja erilaisia mielikuvaharjoituksia käyttäen. Ei tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta.

Oma voima ja luontoyhteys, Kati Kanniainen
Kuka ohjaa elämääsi? Miten saan oman voimani käyttööni? Miten luonto voi auttaa siinä? Tässä työpajassa kertaamme henkisiä lakeja, oman voiman ja luomisvoiman aakkosia sekä luontoyhteyden avaamista. Kati, Momentori 

Luonto laulaa - parantavan laulun konsertti, Erika Juusola & Mika Hatula
Luonto on parantava tietoisuus, elämänvoiman lähde. Ihminen on osa luontoa. Tänä päivänä luonnontaju meissä on avautumassa kauniiseen kukoistukseensa. Kaikki mikä on luonnossa, on myös meissä. Olemmehan kautta aikojen hakeneet tasapainoa luonnosta; kulkeneet sydänsuruissamme meren rantaan lohduttautumaan, inspiroituneet kauniin maiseman äärellä taiteilemaan tai keränneet metsästä ravintoa talven varalle. Kiitos Äiti Maa. Laulaminen on yksi helpoimpia tapoja avata yhteys meidän jokaisen sisällä asuvaan parantavaan voimaan. On myös tutkittu että puut, kukkaset ja Äiti Maakin laulavat. Siksi yhdessä laulaminen etenkin luonnossa on niin ihanaa! Tässä konsertissa esitän luontoaiheisia laulelmia ja laulamme myös yhdessä luoden parantavan tilan toisillemme. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hevoset oppaana läsnäoloon, Eija Ollikkala
Eläimet elävät tässä hetkessä ja ne ovat parhaita opettajia läsnäoloon. Eläinten energia on puhdasta ja kirkasta, joten heidän kanssa oleminen avaa ja auttaa ihmisiä syvään yhteyteen itsensä kanssa juuri siinä hetkessä.

Vapaudu peloistasi, Eija Ollikkala
Mikä on pelko? Miksi joku asia pelottaa? Lähestytään hevosta rauhassa, rakkaudella. Kohtaa pelkosi, kohtaa itsensi. Vai onko pelko vain harhaa?

Voimakortti, Tuija Tervaskanto
Tule maalaamaan voimakortti enkaustiikalla eli mehiläisvahalla. Harjoittelemme mehiläisvaharaudan käyttöä ja jokainen osallistuja saa maalata itselleen tai tutulleen voimakortin. Enkaustiikka on yllättävän helppoa ja ennen kaikkea mukavaa! Työpaja sisältää tarvikkeet ja valmiin kortin. Työpajan kesto 1,5 tuntia. Max 6 hlöä/työpaja.

Shindo, Satu Makkonen
Jos olet koskaan kaivannut kokonaisvaltaista omatoimista kehonhuoltoa joka on lempeän tehokasta ja tuntuvasti rentouttavaa niin kokeile sydämellistä shindoa! Löydät shindosta kivoja, käytännöllisiä, niin kehoa kuin mieltä tasapainottavia ja virkistäviä harjoituksia. Shindo purkaa stressiä ja rentouttaa monella tapaa: venyttely- ja rentousasennot huomioivat ja tasapainottavat paitsi fyysistä kehoa niin myös tunnepuolen stressi- ja tasapainosysteemiä eli kehon energiaratoja. Omaleimaista ja rakastettua shindossa on venytyksen aikana toiselta saadut tukiotteet jotka edistävät rentoutumista mahtavasti. Lähes kaikkia harjoituksia voi tehdä itsekseen tai myös parin kanssa, rauhassa tai dynaamisesti, mikä parhaalta tuntuu!

Rumpu- ja äänihoito, Piritta Sipola
Intuitiivinen rumpu-ja äänihoito on hyvin rentouttavaa ja maadoittavaa. Rummutus helpottaa tulemaan läsnäolevaksi nyt-hetkeen sekä omaan kehoon, maadoittumaan. Rummun ääni on hyvin hoitavaa ja menee ihan solutasolle saakka. Rummutus sekä intuitiivinen laulu auttaa sinua yhdistymään Äitimaahan ja muistuttaa sinua ainutlaatuisesta ja voimaannuttavasta yhteydestäsi luonnon kanssa.

Lasten ohjelma

11.00-12.30 Ponitouhut; poninhoito, kepparit. -ratsastus 5€
12.45-13.30 Taideterapia, Tiina Kanniainen
14.45 -15.30 Satumetsän jooga, Tanja Kanniainen
Ponitouhut lapsille ja lapsen mielisille
poninhoito, kepparirata
-ratsastus 5€

Taideterapeuttinen maalaushetki, Tiina Kanniainen
Maalataan silmät kiinni ja yllätytään…mitä kaikkea kivaa löytyykään. Mukaan mahtuu 10 taiteilijaa ilmoittautumisjärjestyksessä
Tiina Kanniainen, taideterapeutti

Satumetsän jooga, Tanja Kanniainen
Satumetsäjoogassa pääset Hissu-hiiren ja muiden eläinten mukaan etsimään kadonnutta aarretta. Leikin, sadun ja mielikuvituksen avulla tehdään yhdessä joogaliikkeitä. Rauhoitutaan tähän hetkeen, kauniin luonnon äärellä.

Liput ja info

Pääsylippu 25€
- lasten lippu 10€

Sisäänpääsy oikeuttaa osallistumisen kaikkiin työpajoihin. Maksu miellään käteisellä.

Voit maksaa myös pankkikortilla.

Paikka
Hyvinvoinnin kesäpäivä järjestetään Hietasaaren Ponipihalla Viella Vienan aluella, Vaaskiventie 12. Sateen sattuessa käytössä on myös Villa Salmenrannan huvilat sekä alueen juhlateltat, joten tapahtuma järjestetään, satoi tai paistoi!

Sisäänkäynti on Villa Vienan portista. Portti avataan klo 10.30

Parkkipaikkoja löytyy tien varrelta. Paikalle pääsee bussilla nro 15 Nallikariin, josta pieni kävelymatka paikalle. Helposti pääset paikalle myös pyörällä. Kartta löytyy sivulta ->

Kesäkahvila
Tapahtumassa on kahvila, josta saa keittolounasta, kahvia ja suolaista ja makeaa 

Ota mukaan!
Oma jooga-alusta, vanha matto, viltti tai pyyhe. Iloinen mieli :)


Yhteistyökumppanit

Tanja Wunsch

Yoga Feenix. Jooga on itselleni ennen kaikkea elämäntapa, josta voin ammentaa hyvinvointia jokaiseen päivään. Teen työtäni vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Koulutus: RYT-200 Joogaopettaja Yoga Alliance , Kokonaisvaltainen Hathajoogaohjaaja, Työhyvinvointivalmentaja

Kosketus luontoon

Kosketus luontoon tarjoaa sinulle ammatillista aromaterapiaa, turvehoitoja ja aitoja kohtaamisia. Tarjoamme sinulle helpot ja luonnolliset 5000 vuotta vanhat työkalut kotiin perheelle ja läheisillesi hyvinvoinnin tueksi, Ihosta – sieluun saakka! Kesäpäiville teemme lyhyt hoitoja ja pääset kokeilemaan turvepaljua. Kosketus luontoon kulisseissa touhuaa kolme luonnolliseen hyvinvointiin hurahtanutta luonnonläheistä ystävystä; Jere, Paula ja Henna-Riikka
Kosketus luontoon tarjoaa elämyksiä hoitoturpeen merkeissä. Tule kokemaan 5000- vuotta vanhan hoitoturpeen voima. Näytehoitoja: 10€ jalkaterähaudehoito,5€ käsihaudehoito 25€/hlö turvepalju (tämä tehdään kahdessa erässä 6hlö kerralla klo 13.00 klo 14.30 ja klo 16 Sisältää pienen hyvinvointiluennon eli tarinallisuutta, 300ml pussin hoitoturvetta, saunan(halutessaan aromalöylyt), suihkun ja juomavettä.

Ennakkovarauksella pääset kokemaan turvepaljun hoitavan vaikutuksen. Varaukset & kysy lisää, Henna-Riikka 040 7066 537 *Ota mukaan oma pyyhe, vesipullo, pikinit/uimapuku, joka saa sotkeutua turpeeseen. Kosketus luontoon ->

Erika Juusola
& Mika Hatula

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja, näkijä ja laulaja ErikaJuusola löysi elämäntehtävänsä jo nuorena tyttönä kun näkijän lahja alkoi muodostua ammatiksi tuoden ihmisiä hänen ovelleen erilaisten elämäntilanteiden kanssa. 20 vuoden aikana Erika on syventänyt taitojaan opiskelemalla erilaisia terapiamuotoja, niin mielen kuin energiankin parissa.
 ”Rakastan ihmisiä. Inhimillisyys on henkinen polkumme, joka sisältää jumalallisen kipinän.”, toteaa Erika, jonka motto on Vain rakkaus on totta.

Satu Makkonen

SunHeart, Satu Makkonen, tarjoaa elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisiin rentoutusmenetelmiin perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Liike- ja hengitysharjoitukset antavat sinulle aikaa pysähtyä kuuntelemaan kehoasi.

Eija Ollikkala

Eijalla on monipuolinen kokemus lasten kanssa työskentelystä ja hevoset ja eläimet ovat olleet aina osa hänen elämäänsä. "Luonnollisesti luonnossa" on yksi Eijan elämän filosofia ja pienestä asti luonto on ollut hänelle turvallinen ja voimaannuttava paikka, johon on ollut aina mukava mennä. Koulutukseltaan hän on psykiatrinen sairaanhoitaja. Ponitouhut.fi

Piritta Sipola

Olen oululainen nainen, äiti ja valomaailman kanava. Tehtäväni täällä on auttaa ihmisiä löytämään todellinen voimansa ja valonsa, universaali rakkaus. Rumpuhoitojen lisäksi teen muutakin hoito-ja parannustyötä, tulkintoja, Light Language-sessioita, tulkintoja jne. Tärkein tehtäväni on kuitenkin olla rakkaus. Olemalla rakkaus, muistutan muitakin heidän todellisesta ydinolemuksesta, mikä on valo ja rakkaus.

Henna-Riikka Muikkula

Henna-Riikka on hyvinvointivalmentaja, aromaterapeutti, turvehoitaja ja naurujooga ohjaaja.

Tuija Tervaskanto

Tuija Tellervo Art. Olen luonto-ohjaajaopiskelija ja harrastetaiteilija. Maalaan luontoaiheisia teoksia ja kortteja enimmäkseen enkaustiikalla ja akryylillä. Maalaan myös kanavoiden sielunmaisemia. Luontoyhteys ja hyvinvointi on lähellä sydäntä

Tanja Kanniainen

Olen työskennellyt lasten parissa jo yli 20 vuotta. Viimeisten viiden vuoden aikana olen löytänyt intohimoni lastenjoogaan.

Hietasaaren Ponipiha

Monipuolinen luontokeidas keskellä kaupunkia, josta löytyy monenlaista tekemistä mm. Villa Salmenrannan ja Villa Vienan upeat tilat ja saunat,, Ratsastuskoulu, Ponitouhut.Linnunradan tila

Viljelemme öljyhamppua Tyrnävällä ja kasvatamme alpakoita Kempeleessä. Pihamaallamme tepastelee alpakoiden seurana myös kissat, kanoja ja kukko.
Öljyhamppuelintarvikkeet ja Luonnonkosmetiikka mukana Kesäpäivillä. Linnunradantila.fi

Tiina Kanniainen

Taideterapeutti, sosionomi.
Rakastan työskennellä lasten kanssa

Kaisa Rundelin

Tanssinopettaja Amk, Terapeuttisen tanssin ohjaaja

Päivi Huovinen

Päivi esittelee suomalaisia Arctic Nutrition-villiravinteita www.arcticnutrition.com

Kati Kanniainen

Kati Kanniainen on momentori, jolle ihmisten ja luonnon luonnollinen hyvinvointi on sydämen asia.
Me elämme luonnossa ja Luonto elää meissä!