Vaaroista voimaa -tähteläisretriitti 11.-13.6.2021

Suolijärvi, Hepoköngäs, Puolanka

Palaute

Vaaroista voimaa -tähteläisretriitti
11.-13.6.2021 Suolijärvi, Hepoköngäs, Puolanka

Tämän retriitin teemana on yhdistyä omaan tähteläisolemuspuoleen ja sen kautta avautua sen omalle sisäiselle viisaudelle sekä elämäntehtävälle. Viikonlopun työkaluina käytämme mm. Maya-asrologiaa, valokieltä, luontoportaaleja sekä. Tämä retriitti viikonloppu toteutetaan yhdessä Päivi Kaskimäen sekä Piritta Sipolan kanssa.

Alkukesän luonto on lumoava. Vihreyttä, vehreyttä, valoa ja voimaa. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi. Viikonlopun tarkoitus on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon sekä vahvistaa omaa tähti- ja maayhteyttä.

Nyt on mahdollisuus osallistua Vaaroista voimaa -tähteläisretriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästää irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella luonnon ihmeitä ja samoilla upeilla vaaroilla.

Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina puhelimien sammuttamisella. Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja osa lauantaista touhutaan hiljaisuudessa. Ohjelmassa on mm. vaellusta, luonnossa olemista, meditaatiota, ryhmäohjausta, yhteisiä harjoituksia ja tuokioita, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa. Tärkeimpänä teemana on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Alusta ohjelma: Perjantaina saapuminen Suolijärvelle Tuulentupaan, kotiutuminen, henkilökohtainen ohjaus, iltanuotio laavulla sekä rumpumeditaatio & tähtimatka. Lauantai alkaa valokehon aktivointilla ja äänirentoutuksella. Aamupalan jälkeen lähdemme kävelemään ja olemaan Siikavaaran luonnonsuojelualuelle. Kiipeämme Kometon päälle n. 4 km, jossa on upeita luontopaikkoja. Tämän jälkeen on Maya -työpaja. Illan päätteeksi on saunominen, yhdesssä oloa sekä äänimaljamaljarentoutus

Sunnuntai alkaa lempeällä kehonavauksella. Aamupalan jälkeen ryhmäohjaus. Sen jälkeen lähdemme kohti Hepoköngästä, joka on Suomen suurin luonnonvarainen vesiputous. Siellä on hienot reitit tutustua alueen todella upeaan luontoon ja ilmapiiriin. Viikonloppu lopetetaan yhteiseen koosteeseen ja rumpumeditaatioon.

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Viikonlopun aikana on mahdollista ottaa henkilökohtaisia katselmuksia Päiviltä ja hoitoja ja aktivointeja Piritalta. Viikonlopun hinta 285 €, sisältää majoituksen, ruokailut (luomuruokaa) sekä ohjelman.

Yksi paikka vapautui! Ole nopeasti yhteydessä!

Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Syksyllä on tulossa uusi retriitti, mikäli olet kiinnostunut. Lisätietoja Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."
Kati Kanniainen
Kati on momentori, joille ihmisten luonnollinen hyvinvointi on sydämenasia.
Päivi Kaskimäki
Maya-astrologi ja selvännäkijä
Piritta Sipola on Intutiivinen parantaja, laulaja ja äänihoitaja.