Uusi tietoinen Minä -retriitti

7.-8.8.2020 Oulu, Nallikari

Kesäinen luonto ja meri on täynnä vihreyttä, vehreyttä, valoa ja voimaa sekä lämpöä. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi.

Nyt on mahdollisuus osallistua Uusi tietoinen Minä -retriitti upeassa Hietasaaren merenranta luonnossa. Päästää irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella luonnon ihmeitä ja nauttia merestä. Ohjelmassa on mm. luonnossa olemista, meditaatiota, ryhmäohjausta, yhteisiä harjoituksia ja tuokioita, lempeää luovaa liikettä, auringonlaskumeditaatio, uimista ja mukavaa yhdessä oloa.

Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa. Osa viikonlopusta touhutaan hiljaisuudessa. Tärkeimpänä teemana on oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Uusi tietoinen Minä-retriitti sijoittuu leijonaportin energioiden aikaan. Leijonaportti 8.8 on voimallinen energioiden linjauspäivä, jolloin nk leijonaportti on auki ja korkeita värähtelyitä virtaa meille kosmoksesta. Tämä energia auttaa meitä huikealla tavalla linjautumaan omaan sielun virtaukseen ja tulemaan yhä tietoisemmaksi siitä, kuka minä oikeasti olen ja mitä olen tullut tänne planeetalle tekemään.

Kaikki lähtee kuitenkin siitä, että hyväksymme menneisyytemme, näemme itsemme mahdollisimman puhtaasti, vailla uskomuslasien tummentumia ja opimme todella pyyteettömästi rakastamaan itseämme. Retriitin aikana teemme harjoituksia liittyen menneisyyteemme. Päästämme yhdessä irti menneisyyden painolastista ja armon ja kiitollisuuden kautta löydämme rauhan ja merkityksen menneestä, joka vapauttaa meidät elämään tässä ja nyt. Tulemme tietoiseksi niistä rajoitteista ja uskomuksista, jotka ovat estäneet meitä astumasta omaan voimaan.

Leijonan energioissa löydämme itsestämme voiman, rohkeuden ja äärettömän potentiaalin. Tutustumme myös omaan ääneemme ja vahvistamme omaa autenttista ilmaisuamme. Meidän ääni on voimallinen parannuskanava ja tässä ajassa on äärimmäisen tärkeää löytää oma ääni ja uskaltaa käyttää sitä. Teemme meditatiivista matkaa ja kohtaamme omia olemuspuolia, sielun eri aspekteja ja kytkeydymme tähtienergioihin ammentamaan korkeampaa viisautta.

Yöpyminen ja ruokailut Nallikarin leirintäalueen mökeissä. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Viikonlopun hinta 222 €, sisältää majoituksen, ruokailut (luomuruokaa) sekä ohjelman. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautumiset  26.7. mennessä ja lisätietoja Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat(at)gmail.com

Viikonlopun ohjaajina toimivat Kati Kanniainen ja Piritta Sipola

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."
Kati on momentori, joille ihmisten luonnollinen hyvinvointi on sydämenasia.
Piritta Sipola
on Intutiivinen parantaja, laulaja ja äänihoitaja.