Näytteilleasettajat

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. 

Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja.Aila Alanko Läheisyysterapia, näytehoitoja

Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista 

All4You Suomessa valmistetut upeat tekstiilinahkaiset tyyliasut useissa väreissä! Sarjaan kuuluvat jakku, tunika, kotelomekko, legginsit, "farkut" ja puolihame. Lisäksi ihania asusteita. 
 
Anne Virpikari Selvänäkijä, Meedio, Energiahoitaja, Voimaannuttaja.

Anne Tapio FitLine ja BeautyLin

Annika Rahkonen esittelyssä Horstmann tekniikka, näytehoitoja ja tietoa Horstmann koulutuksesta

Art from the realm Marianne Karvonen, kuvataidetta henkisestä kasvusta.


BioBerryBar pirtelöbaari sekä pieni luomukahvila, jossa suolaista ja makeaa syötävää

Carmella Parantaja Tellervo Nenola

CHOICE Finland puhdas suomalainen fi-natura sertifioitu ihonhoitosarja ja magneettirannekkeet

DianaSofia Anne Maarit Lahti-Ahola, Shttp://ilonvalkeat-info.woo.fi/1_3_n-ytteilleasettajat.htmlelvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja ja Henkinen Elämäntapa-ohjaaja 

dōTERRA 100% puhtaita terapiatason eteerisiä öljyjä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja puhtaita. Toiminnan pohjana on eettisyys ja luonnollisuus. Tuotevalikoimaan kuuluu öljyjen lisäksi korkealaatuiset lisäravinteet, kosmetiikkaa, kauneudenhoitotuotteita ja puhdistusaineita.

Energetix Bingen magneettikorut ja hyvinvointituotteet Magneettiterapiahoito maailman vanhimpia hoitomuotoja. Lisää energisyyttä, parantaa verenkiertoa, auttaa lihasjumeissa ja kiputiloissa.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Galini Sari Lehtola, Äänimaljahieronta. Näytehoitoja äänimaljahierontaan Peter Hessin menetelmän mukaan. Äänimaljahieronta on syvärentouttava menetelmä; kehon fyysisen rentoutumisen lisäksi myös mieli hiljenee ja rauhoittuu.  Intialaista päähierontaa sekä Chakrojen tasapainottamista eteerisillä öljyillä. 

Hiushuone SamSara Keunen salonki, josta saatavana kaikki kampaamo-ja parturipalvelut sekä laadukkaat tuotteet. Messukampauksia.

Hyvinvointi Hellitä Oy Jaana Vahtola, KM, voimavarakeskeinen mindfulness- ja kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja. Rentoutusta, lempeää joogaa, luovaa tanssia, kivun- ja stressinhallintaa, työhyvinvoinnin kehittämistä.

I am POP fashion Mallikappaleita ja muotia Italiasta ja Ranskasta

ILOinen KettuLiini iloisia ja värikkäitä lasten- ja aikuisten vaatteita sekä oman tuotannon kankaita. Messuilla on vain aikuisten mallistoa sekä pieni valikoiman kankaita. Vaatteet ovat laadukkaita ja kotimaisia, käsityönä valmistettuja.

Ilontaika Piritta Mäntyjärvi, tarjoaa jooga-, tanssi & tietoisuustaitoja sekä naisten henkistäkasvua ja voimaantumista valmennuksen, hoitojen ja retriittien muodossa, valonkosketus- ja ayurvedahoidot.

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot. 

Jan-Mikael Maros jalokivet, kivituotteet, kristallit. Jan-Mikael Maros tekee myös 30 vuoden kokemuksella selvänäkökartoituksia energiatukoksista ja sairaustiloista sunnuntaina 4.2.

Johanna Kononow  Olet enemmän® -elämänkaari oppaana vapauteen -luento. Luennolla kuulet esimerkin koulukiusaamisesta. Kuinka koulukiusatun roolista voi vapautua. Olet enemmän® -elämänkaariopastuksia 30 min Johanna Kononow. TVT® - tunnevyöhyketerapiahoitoja 20 min Aila Polvinen.

Kari Nokela Intialaista luonnonmukaista lääketiedettä Ayurvedaa. Tunnin konsultaatiot. Apuna Vedapulselaite tutkimassa sydämen toimintaa. Tulostaa mm. yksilölliset ruoka-aineohjeet. Ilmoittautumiset paikan päällä tai ennakkoon Paula Ahtimaa 040 5922 466, paulaahtimaa@yahoo.com .

Kati Reijonen muotoilukouluttaja, meditaatio-ohjaaja, kirjailija, bloggaaja ja ennenkaikkea ihmettelijä.

Keskiyönaurinko Juha Tulkki, kukkaterapeutti, seksuaalineuvoja

Koivulehdon Hunaja Oy  Tuomme messuvieraille maistettavaksi kotimaisia laadukkaita hunajatuotteita sekä perholaista hunajaa. Meiltä saat myös maistuvat lahjapakkaukset. 

Kukkiva virta Riia Jesiöjärvi, luonnollista kauneutta, hyvinvointia ja kodin puhtautta. Yrtit, teet ja puhdas ravinto. 

Kuukorento jalokivet, kivituotteet, kristallit, tarot- ja viestikortit, kirjat, musiikki- ja meditaatio-CD:t, suitsukkeet, eteeriset öljyt, lahjatavarat ja sisustustuotteet 

Laatusukla Olemme skotlantilaisen Chocolate Treen ja saksalaisen Georgia Ramonin maahantuoja ja jakelija Suomessa. Suuri osa suklaavalikoimasta on luomusertifioitua ja valikoimissa on myös runsaasti vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia suklaita

LE DROIT HUMAIN Kansainvälinen vapaamuurarijärjestö Miehille ja Naisille. Oulussa toimiva Stella Polaris looshi osallistuu messuille.

Leena Hahtonen tarot -tulkinta, leena.hahtonen@gmail.com p.0408313733 

Leijuva Hiiri Oomph Oraakkeli -Omiin Oivalluksiin- 53 suuren kortin pakka ja A5-kokoinen kirja, jossa on 128 sivua aitoa ajatusta ja värilliset kuvat - ajatuskorttien ja kirjan avulla saat selkeyttä elämääsi.   

Livvie ihana oliivikauppa. Laadukkaat kreetalaiset oliiviöljyt ruoanlaittoon ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan. Maista ja ihastu!

LR Health & Beauty Leila Järvenpää, Aloe Vera tuotteet  ja Ravintolisät probiotic12 probalance 

Lucetia Jaana Rusi. Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Luonnokas Oy  'Luontovoimaa saunasta' saunahoitojen ja luonnonmukaisen saunahoitosarjan muodossa.Tarjolla suolakuorintoja, jalkakylpysuoloja, saippuoita, shampoopaloja, kasvonaamioita ja kylpypaloja. 

Meridiaani osk Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta

MiiZukka Laadukasta, kotimaista, oululaista käsityötä. Pääosin yksilöllisiä lastenvaatteita ja asusteita.

Moon Art Wolf käsintehtyjä, persoonallisia koriste, sisustus ja käyttö tavaroita

Moona Jacklin  Energisoivaa, voimaannuttavaa intuitiivista taidetta naiseuden voimasta.

Mountain Medicine  tekee minikonsultaatiota, johon sisältyy aurapuhdistus äänivärähtelyillä ja siunauksella. Michael tuo mukanaan valmistamiansa puunrunkoon kaiverettuja rumpuja. Voit tilata oman rummun etukäteen info@ruunjiestate.com. Myytävänä myös yrttiteetä ja -uutteita Pyhien Vuorten yrteistä; Ylösnousemuksen tee, Clausena Anisata puhdistava tee, Pakuri-tee, sekä värähtelytekniikalla tehtyjä kurkuma-, mustapippuri ja pakuri-uuteita.

Oulun Akukoulu teemme messuilla korva-akupunktioita  

Oulun Henkinen Kehitys Tarjoaa todisteita henkimaailman olemassa olosta sekä aineksia oman henkisyyden oivaltamiseen ja henkiseen kasvuun arkielämässä. Ajatusmaailman ytimenä on hahmottaa ihminen fyysisen muodon ottaneena ikuisena ja jatkuvasti kehittyvänä henkiolentona.

Pegasos Minna Maria Kauppinen näkijä, meedio, enkelimentori, kanavoija sekä henkiparantaja. Teen valoisia yksisarvistulkintoja messuhintaan sekä esittelyssä laadukas itävaltalainen ringana hyvinvointisarja, josta näytemaistiaisia lisäksi mukana myös yksisarvistaidetta, kuten kortteja ja tauluja,

Pekka Raitakallio myynnissä voimarumpuja

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti

Rakkaudentähti ry Shamanistista meditatiivista parannusta, Voimakoru-workshopit ja veloitukseton iltameditaatio. 

Rentola Turvehoidot, aromaterapia, turvesauna

Ruskaenkeli  intuitiiviset maalaukset ja elämänkukkataulut.

Saara hoitavat ja meditatiiviset maalaukset 

Sari Keskimaa / Tarinamaailma Intuitiiviset tarot-, enkeli- ja yksisarvistulkinnat. Tulkinnat ovat rakkaudellisia ja turvallisia, ja ne voivat avata uusia näkökulmia ja ihania mahdollisuuksia elämässä.

Sini Sieppi Olen intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Teen tarottulkintoja messutarjoushintaan. Myynnissä käsintehtyjä Arktisen heimon kukkatippoja ja voiteita.

Sirpa Palvinen korujen aatelia, luonnon kivet ja hopea

SolarEl Marjut Moisala. Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina. 

Soma Kerttu  Soma kerttu antaa yksilöllisiä ääniparannus hoitoja, 20-25 min. 15 euroa. Hän käyttää soittiminaan rumpua, huilua ja ääntään. Mukana myös enegiahoito käsien avulla. Hoito on rentouttava ja tasapainottaa koko energiajärjestelmää. Rakkaudellisten valomaailman auttajien ohjauksessa.

Spiraaliportti  Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen kirjailija, taidemaalari ja esoteerinen opettaja Maria Zavou. Mariaa kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaiseen Shindo® menetelmään perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Messuilla teen hartiahoitoja.

Synergy Synergyn tuotteet verisuoniston, suoliston ja ihon hyvinvointiin. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen! Tuotemaistiaisia. 

Tarinaisen korukauppa Yksilöllisiä, laadukkaita ja persoonallisia käsityönä valmistettuja koruja

Tunnekukka Kehonhoidot ( tunnevyöhyöhyketerapia, energiahoidot), Selvännäkijä, kanavoija, Kätilöpalvelut ja doulaus, Juiceplus tuotteet

Tuvettaret esittelee Suomen luonnon aarretta. Luonnollisesti kaikkiin vaivoihin! Tule noutamaan iloiset messutarjoukset.

Tähtipolku Eija Kuukari & Patrick Winquist, Sielunpolkutulkinta & Puhdistushoito , portaluxia@gmail.com 044-2109350 Ihminen on moniulotteinen olento keho-sielu-tietoisuus kokonaisuus. Tapaamisessa avaamme tämän hetken tilannettasi, sielusi suunnitelmaa,haasteita, menneiden elämien vaikutusta, tietoisuutesi alkuperää,sekä terveyttä ja ihmissuhteita.

Valmennus Iloisa Oy Riitta Huttunen, tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

Valo Kahvila Unien tulkinta/Dream interpretation, Fyysinen parantuminen/Physical healing, Henkinen tulkinta/Spiritual reading, Henkinen puhdistautuminen/Spiritual cleansing, kahvi ja tee tarjoilu

Valon Kammari Iida Homanen, luontais- ja reikihoitaja. Valon Kammarin ekohoitola tarjoaa vyöhyketerapiaa, aromaterapiaa, shiatsu -hierontaa sekä reiki -energiahoitoa. Messuilla myyn mm. intuitiivisesti tehtyjä unisieppareita.   

Valo Ilona Elise Raitakallio. Selvänäkijä, meedio, lymfaterapeutti - kehon ja mielen hoitoa. 

Valoverso Sari Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä.

Villa Valo hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Virpi Jarvi  Elämäntapa kouluttaja, henkinen hyvinvointi valmentaja, Astral tv näkijä, enkelitulkitsija, selvännäkijä

Voimanpesä Luontaisterapiat Vyohyketerapiaa, lymfaterapiaa, homeopatiaa ja hierontaa sekä mehiläisiä ja hunajaa.

Yoga Feenix Joogaa ja työnhyvinvointia vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.  

Young Livingin eteeristet öljyt


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja