Näytteilleasettajat

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. 

Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja.Aila Alanko läheisyysterapia, energiahoito ja Access Bars®

Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista

All4You Suomessa valmistetut upeat tekstiilinahkaiset tyyliasut useissa väreissä! Sarjaan kuuluvat jakku, tunika, kotelomekko, legginsit, "farkut" ja puolihame. Lisäksi ihania asusteita. 

Anne Tapio Dipl.ravintoneuvoja jonka suuntautuminen on funktionaalinen lääketiede, eli ihmisen kokonaisvaltainen lähestyminen. Olen myös uuden ketogeenisen painonhallintaohjelman valmentaja (ketoFIT4ever-ohjelma). Messuilla mukana FitLine ravintolisät.

Annika Rahkonen esittelyssä Horstmann tekniikka, näytehoitoja ja tietoa Horstmann koulutuksesta 

Antti Häyhä Reiki Seichem Master, Holy Healing intuitiivinen energiahoitaja ja -kouluttaja, Sielunkuvat. Esittelee messuilla Sielunkuviani ja Holy Healing -koulutuksia

Arctic Nutrition Kirsti Koskela. Luonnollista villiravintoa. Elinvoimaista ravintoa päivittäin kiireiseen arkeen helposti ja yksinkertaisesti

Babadum Vaatteita ja asusteita Nepalista ja käsintehtyjä päiväpeittoja Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa ja kaunista.

Bemer, Liisa Pyrrö ja Hannele Koivu Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

BioBerryBar  Oulun steinerkoulun 8. luokkalaisten pitämä pirtelöbaari, jossa on myytävänä pirtelöitä sekä kasvissosekeitto.

Brain Relief Oulu Rentoutta ja virkeyttä: kehon rauhoittumisjärjestelmän aktivointi useamman aistin ja kevyiden kosketusotteiden avulla. Hoitomuoto sopii kaikenikäisille, päämääränä syvä rentous ja ajatusten selkeys. Näytehoitoja.

Caira Valmistamme ekologisia kuntoilu- ja hyvinvointituotteita Suomessa. Tyylikkään designin ansiosta tuotteemme sopivat hyvin myös kodin ja työpaikan sisustukseen. Ensimmäinen tuotteemme on juuri ilmestynyt!

Chillaamo Nauti taianomaisista hemmotteluhoidoista, chillaa ilmajoogaliinassa tai liiku lempeästi kokonaisvaltaisilla pilates- ja joogatunneilla

Cosmopharma Luonnon hoivaa ja ehostusta ihollesi sekä värianalyysit, Sari & Teresa

e-Coach Kehon kuunteluun, kehotyyppitestaukseen ja verianalyyseihin perustuvat verkkovalmennukset antavat sinulle eväitä luonnollisempaan liikuntaan ja urheiluun. Messuilla teen verianalyysejä.

Elämänmakuinen ihminen Minna Hanhela, Henkinen hyvinvointivalmentaja, energiahoitaja, näkijä ja NLP Practione. Teen messuilla myös näytehoitoina kanavoituja energiahoitoja niin ihmiset tietää.

ENERGETIX hoitavat korut ja hyvinvointi tuotteet.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

FLT Ravintovalmentaja®Päivi Hytinkoski henkilökohtaista ja yksilöllistä valmennusta juuri Sinun tarpeisiisi. Ravintovalmennukseni perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille ja sen tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Forever Sanna Savola ja Riitta Pääaho. Aloe Vera-pohjaiset ihonhoitotuotteet sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme tukevat tuotteet.

Francis Joy Holistic Body Therapist and Healer and Ritual Celebrant from England, who makes natural incense and herbal mixtures for healing and purification.

Galini Sari Lehtola. Näytehoitoja äänimaljarentoutuksesta Peter Hessin menetelmän mukaan. Äänimaljarentoutuksessa kehon fyysisen rentoutumisen lisäksi myös mieli hiljenee ja rauhoittuu. Intialaista päähierontaa sekä chakrojen tasapainottamista eteerisillä öljyillä

HallaArt Hyvinvointia ja kauneutta hampusta. Itsenäiset edustajat Marita Matikainen ja Hanna Hedman kertovat kannabinoidien hyödyistä kannawayn hampputuotteiden kera. Lisäksi mukana Hannan Hallaart voimakorut

Healing Rooms Café Ilmaista intuitiivista tulkintaa, hoitavaa laulua, parantavaa rukousta, unien tulkintaa, kirkkausportaali

HelmiSatama enkelinkutsukoruja, meditointikoruja sekä mielen hyvinvointia tukevia kivikoruja sekä suitsukealustoja, Tarot-ja enkelikortteja

Henna-Riikka Muikkula turvehoitokoulutukset ja turvehoidot, naurujooga, aromaterapia ja valmennus.

Hetki Hetkeltä Elämää Armon virrassa, Kaija Wittenberg ja Reijo Halttunen. Sydämellisesti tervetuloa ihmettelemään ihmisenä olemista kanssamme! Totaalisen muutoksen matka pelottomiin ihmissuhteisiin, Elämää Armossa workshop,  Yksilöhoidot ja luotsaukset

Hiushuone Samsara saat kaiken, mitä hiuksesi tarvitsevat. Hiustenmuotoilut, täyteläiset värit, upeat kiharat, hiustenpidennykset, monipuoliset kampaukset, huippulaatuiset tuotteet hiuksille ja hiuspohjalle. Myös perukkipalveluissa annamme apua.

HRH-Palvelut Mari Lepola. Hermoratahieronta on koko kehon hoitoa päästä varpaisiin, jossa ääreishermostoa käsittelemällä tehostetaan keskushermoston ja aivojen toimintaa ja sitä kautta vaikutetaan kehoamme säätelevien ja huoltavien elinten toimintaan. Mahdollisuus on tutustua näytehoidon merkeissä.

Hyvinvointi Hellitä Oy Jaana Vahtola, KM, voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja, kokonaisvaltainen rentoutus- ja lapsijoogaohjaaja. Rentoutusta, lempeää joogaa, tunneliikettä, lapsi-aikuinen joogaa, stressinhallintaa, työhyvinvoinnin kehittämistä.

Hyvinvointipalvelut Pihlajankukka Klassinen hieronta, akupuntio sekä erikoishieronnat (mm. kuumakivi-, suklaa- sekä balilainenhieronta). Itsenäinen Ringana partneri. Messuilla esittelyssä vegaani Ringana tuorekosmetiikka sarja sekä myynnissä itse tuotettua hunajaa.

Hyvinvointiportti Kanelia Anne Liukkonen, tunne- ja kehoterapeutti joka tekee yhteistyötä enkelimaailman energioiden kanssa, hyvinvoinnin ja henkisen kasvun valmentaja sekä kouluttaja, kirjoittaja, enkelipallo-kuvaaja

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot. 

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Katri Parikka desing   Tekstiilitaiteilija ja kuvittaja Katri Parikka sekä kirjailija Reija Lammi tulevat esittelemään eheyttäviä ja voimaannuttavia kirjojaan ja tuotteitaan.

Keho-ja tunnevyöhyketerapia Katri Hannula ja OivaKeho Niina Tapio. Tunnevyöhyketerapiassa hoidetaan erilaisia äkillisiä sekä pitkäikäisiä vaivoja ja sairauksia, kuten stressi, migreeni, hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan häiriöt, jännitys- ja kiputilat, selkäongelmat, unettomuus, pelot, ahdistus, tulehduskierteet ja koliikkioireet.

Kehon Ääni Kokonaisvaltaista kehon ja äänen hyvinvointia. VoiceBalance, vyöhyketerapia, laulunopetus ja synnytysvalmennus.

Kosketus luontoon aromaterapia, turvehoidot, aidot kohtaamiset

Kuukorento henkisen hyvinvoinnin erikoisliike, joka on esoteerisiin ja muihin elämäniloisiin asioihin keskittyvä täyden palvelun kauppa

Laatusuklaa  Olemme edelleen sekä Chocolate Treen että Georgia Ramonin laatusuklaiden maahantuoja ja jakelija Suomessa, mutta tuomme nyt UUSINA VALMISTAJINA maahan myös ruotsalaisen Standout Chocolaten ja tšekkiläisen Ajala Chocolaten bean-to-bar / craft-laatusuklaat. Kaikki suklaamme ovat gluteenittomia, suurin osa luomusertifioituja ja vegaanisia ja osittain myös täysin maidottomia ja pähkinättömiä. Yhteistä kaikille suklaille on laadukkaimmat kaakaolajikkeet, herkullinen maku ja turhien ainesosien puuttuminen.

LehtoPeat Oy Jalostamme turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja teemme LehtoPeat turvetuotteita.

LiikuHyvÄssä Liikunnanohjaus- ja Hyvinvointipalvelu Ässä, Seija Salmi tarjoaa asiakkailleen ryhmäliikunnanohjauspalveluja, henkilökohtaista valmennusta (pt), painonhallinnan pienryhmävalmennusta, ravinto-ohjausta sekä hyvinvointipäiviä. Messuilla teen kehonkoostumusmittauksia.

LR Health & Beauty Systems aloevera tuotteet sisäisesti ja ulkoisesti

Lucetia Jaana RusiSuomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Luontaisterveys  ker­too, miten jo­kai­nen voi omil­la va­lin­noil­laan tukea ter­veyt­tään ja en­nal­taeh­käis­tä sai­rauk­sien puh­kea­mis­ta. Luon­to on paras lää­kä­ri, eri­tyi­sen pai­noar­von leh­des­sä saa luon­non­mu­kai­nen ra­vin­to, lii­kun­ta sekä tur­val­li­sek­si ha­vai­tut luon­tais­te­ra­piat.

Marita Matikainen Kannaway itsenäinen edustaja, homeopaatti, värihomeopatia, kasvoakupunktio ja -hieronta ja solumineraalit

Meri Nikula Parantavan äänen kanava, laulutaiteilija

Mervin Putiikki Ihastuttavia vaatteita, ihanille naisille

Moon Art Wolf käsintehtyjä, persoonallisia koriste, sisustus ja käyttö tavaroita

Mountain Medicine   HHH SF - Michael Mutezo, sangoma, shamaani, henkinen opettaja Aurapuhdistus äänivärähtelyillä – Karma, Vrttit, Lohikäärmeesi, Solar Plexus, 3. silmä Villiyrttituotteita Pyhiltä vuorilta: TETRAPHALA & TRIPHALA &, MORINGA- ”IHMEPUU” & WARBURGIA SALUTARIS ”PARANTAA HETI KERRALLA” Teetä, uutteita ja öljyjä. LOHIKÄÄRME Solar Plexus ÖLJY – DRAGON-OIL. Kurkuma-uute & Pakuri-uute.

NOSH edustaja Marjo Seppänen, luomupuuvillaisia vaatteita naisille ja lapsille

Oivakeho- Tunnevyöhyketerapia , kokonaisvaltaista vyöhyketerapiaa, tunnevyöhyketerapiaa, raskaanaolevien ja vauvojen hoidot sekä kätilöpalvelut

OM desing ja pieni muotihuone CHIC OM DESIGN on suomalainen joogavaatemerkki, jolta löydät yksilölliset joogavaatteet suomalaiselle naiselle. Tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa.

OmaSäästöpankki Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Haluamme myös, että palvelumme on yhtä hyvää niin digitaalisesti kuin konttoreissa.

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla! 

Oulun henkinen kehitys Yhdistys ei edusta mitään uskontoa, vaan korostaa yksilön omaa arvostelukykyä ja ymmärrystä. Filosofian ytimenä on ajatus elämän jatkumisesta toisilla tasoilla fyysisen kuoleman jälkeen, koska ihmisen katsotaan olevan fyysisen kehon saanut henki ja yhteys toisille tasoille on myös mahdollinen

Pekka Raitakallio myynnissä voimarumpuja

Piritta Sipola on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Messuilla tarjottavat palvelut: Pikatulkinta tarot-kortteja apuna käyttäen sekä Intuitiivinen energiahoito.

Puujumala puiset pientuotteet

Päivi Alanen  Selvänäkijä-meedio-parantaja

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Otan vastaan perjantaina 4.10. Oulussa. Pidän Maya työpajan messujen lopuksi klo 16.

Rakkauden tila Hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus Oulun keskustassa. Tila on useiden toimijoiden yhteisö, josta saa monipuolisesti hoitoja keholle, mielelle ja sielulle. Messuilla Rakkauden tilan osastolla voi tutustua tarjoamiimme palveluihin ja toimijoihin sekä saa näytehoitoja.

Rakkaudentähti ry  kivihoitoja ja tarot tulkintaa

Reija Lammi "Sydämen Saaga - Opi luomaan sydämelläsi. Tuoreen kirjailijan näkökulma oman tietoisuutemme kehitysaskeliin."

Rosen-menetelmä  Rosen-menetelmästä saat kokemuksen hartiahoidossa, jonka tarjoavat oululainen Sirpa Tuomi ja rovaniemeläinen Virpi Filppa. Lyhyesti sanottuna Rosen-menetelmä on kehoterapiamuoto, joka auttaa laukaisemaan lihasjännityksiä, lisää liikkuvuutta ja elinvoimaa sekä syventää fyysistä ja psyykkistä tietoisuutta.

Ruskaenkeli tmi intuitiiviset maalaukset, korut, intuitiiviset energiahoidot, radiestesia

Shakta Joogakoulu – Oulu Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää kehon ja mielen tasapainoa. Teemme messuilla näytehoitoja ayurvedisesta kävelyhieronnasta

Sie­lun­pei­li -leh­ti tar­jo­aa kon­kreet­ti­sia työ­ka­lu­ja si­säi­sen kas­vusi tuek­si. Lehti avaa polun si­säi­seen maa­il­maa­si ja Sie­lun­pei­lis­tä löy­dät tie­toa kas­vaak­se­si ih­mi­se­nä kohti ta­sa­pai­noa ja si­säis­tä rau­haa. Leh­den pu­nai­se­na lan­ka­na on aja­tus, että maa­il­ma ja ih­mi­set pei­laa­vat meil­le sie­luam­me. Sie­lun­pei­lin ai­hea­luei­na ovat yk­si­lön si­säi­nen kasvu, aja­tuk­sen­voi­ma, myön­tei­nen ajat­te­lu, tun­tei­den koh­taa­mi­nen, an­tau­tu­mi­nen rak­kau­del­le sekä it­sen­sä hy­väk­sy­mi­nen.

Sini Sieppi Olen intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Teen tarottulkintoja messutarjoushintaan. Myynnissä käsintehtyjä Arktisen heimon kukkatippoja ja voiteita.

Siniliekki Reclaiming Blue fire reiki näytehoitoja, reiki -ja jumalatar aiheisia tuotteita.

Sirpa Palvinen korujen aatelia, luonnon kivet ja hopea

Soma Kerttu Kuosmanen Uuden Ajan Valon auttajat! Julisteita myynnissä Messualennuksella hoitavista kuvista, joissa on Uuteen aikaan virittävä energia. Jokaisella auttajalla on omat painopisteet ja tehtävät, tule katsomaan kuka heistä resonoi sinuun eniten vai haluatko kenties kaikki 7 kotiisi luomaan hoitavaa tilaa! Paikan päällä myös maalauksia. Julisteet ovat A4 ja A3 kokoa.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaiseen Shindo® menetelmään perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Messuilla teen hartiahoitoja.

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta. Messuilla näytehoitoina aromaattista hierontaa pään alueelle tai niska/hartiaseudelle.

Synergy Ainutlaatuisia tuotteita verisuoniston,suoliston ja ihon hyvinvointiin. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittauksen tai kasvohoitoon. Tuotemaistiaisia

Teemu Syrjälä hyvinvointivalmentaja, tanssija, kirjailija. Messuilla myynnissä seksuaalisuus kortteja ja kirja messuhintaan 20€/kpl.

Terapeutti Mari Lopina Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja EFT-terapia, EFT-menetelmä, synnytyspelon, -trauman ja synnytyksen jälkeisen masennuksen hoito, synnytysvalmennukset, apua lähi- ja parisuhdeväkivaltaan.

Terapia Valo oululainen yhden naisen yritys. Marika Salonurmi on psykoterapeutti, toimintaterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja sekä henkisen kasvun ohjaaja. Messuilla on mahdollista tulla 20-25 min näytetuokioon, jossa terapeutin ohjaamana maalataan intuitiolla akryylitaulu sekä kirjoitetaan ja jutellaan siitä. Aikoja voi varata etukäteen tai paikan päällä.

TuijaTellervo Art Maalaan messuilla sielunmaisemia kanavoiden. Lisäksi maalaan luontoaiheisia teoksia ja kortteja pääsääntöisesti enkaustiikalla ja akryylillä. Teen myös tilaustöitä.

Valmennus Iloisa Oy Riitta Huttunen, tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

Valoverso Sari Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä.

Vedic Art Elsi Suorsa Vedic Art on ikivanhaan Vedatietoon perustuva luovuuden ja taiteen oppimismenetelmä.  Vedic Artin 17 prinsiipin, perusperiaatteen avulla sinä voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi.

Vesa Hongisto energiahoitoja

Villa Valo hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Voimanpesä Luontaisterapiat Vyohyketerapiaa, lymfaterapiaa, homeopatiaa ja hierontaa sekä mehiläisiä ja hunajaa.

Yoga Feenix Joogaa ja työnhyvinvointia vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.  

Young Livingin eteeristet öljyt


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja