Näytteilleasettajat
Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan  hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja.

Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista

All4You
Tekstiilinahkaiset Tyyliasut, jotka näyttävät nahalta, mutta ovat konepestävää kangasta. Asuvalikoimaan kuuluvat jakku, tunika, legginsit, caprit ja kotelomekko. Magnetix Wellnessin magneettikorut ja hyvinvointituotteet.

Anne Tapio FitLine ja BeautyLin. 

BioBerryBar pirtelöbaari sekä pieni luomukahvila, jossa suolaista ja makee syötävää

Carmella Parantaja Tellervo Nenola 

Cosmopharma Ihania luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotteissa ei käytetä parabeeneja, mineraaliöljyjä, metyyli-isotiatsolinonia, SLS:ää eikä synteettisiä hajusteita. Kaikki tuoksut ovat luonnollisia. Tuotteita eikä ainesosia ei ole testattu eläimillä. 

DianaSofia Anne Maarit Lahti-Ahola, Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja ja Henkinen Elämäntapa-ohjaaja

doTERRAN eteeriset öljyt

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Hiushuone SamSara Keunen salonki, josta saatavana kaikki kampaamo-ja parturipalvelut sekä laadukkaat tuotteet.

Hyvän Olon Taikomo kokonaisvaltaiset hyvän olon tunnit, fysioterapia, hieronta & hemmottelu, kuntosali

Ilontaika Piritta Mäntyjärvi, Messuilla Valonkosketushoidot, Zinzino-balanceoil. Yritys tarjoaa myös jooganohjausta, feminiinista ja syvällistä shaktitanssia, ayurvedahoitoja, henkistä ohjausta, naisten piirejä ja retriittejä.

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot. 

Jan-Mikael Maros jalokivet, kivituotteet, kristallit

Kuukorento jalokivet, kivituotteet, kristallit, tarot- ja viestikortit, kirjat, musiikki- ja meditaatio-CD:t, suitsukkeet, eteeriset öljyt, lahjatavarat ja sisustustuotteet

Laatusuklaa Olemme skotlantilaisen Chocolate Treen ja saksalaisen Georgia Ramonin maahantuoja ja jakelija Suomessa. Suuri osa suklaavalikoimasta on luomusertifioitua ja valikoimissa on myös runsaasti vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia suklaita

Leena Hahtonen tarot -tulkinta, leena.hahtonen@gmail.com p.0408313733

Livvie ihana oliivikauppa. Laadukkaat kreetalaiset oliiviöljyt ruoanlaittoon ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan. Maista ja ihastu!

Lucetia Jaana Rusi. Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Moon Art Wolf käsintehtyjä, persoonallisia koriste, sisustus ja käyttö tavaroita

Mountain Medicine Michael Mutezo Minikonsultaatio: Auranpuhdistus, henkisen polun, voimavarojen ja työkalujen kartoittaminen, yhteys oppaisiin, persoonallisuusanalyysi sekä karmalliset asiat. Mahdollisuus ostaa tai tilata henkilökohtainen Michaelin valmistama rumpu! Myytävänä rohtoja ja teetä villiyrteistä pyhiltä vuorilta henkisen ja fyysisen terveyden ylläpitoon ja hoitoon.

Ruskaenkeli (Ambroossa) tmi Intuitiiviset, hoitavat mandalamaalaukset. Elämänkukkataulut sisustukseen ja kodin energioiden suojaksi. Radiestesian (varpu/heiluritekniikka) avulla energialinjojen tutkiminen, laskeminen, mittaaminen ja energiahoitojen kanavointi. Korutaiteilu.

Sari Keskimaa / Tarinamaailma Intuitiiviset tarot-, enkeli- ja yksisarvistulkinnat. Tulkinnat ovat rakkaudellisia ja turvallisia, ja ne voivat avata uusia näkökulmia ja ihania mahdollisuuksia elämässä. (20 min / 20 e)

SolarEr Marjut Moisala Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina. 

Sunheart  elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisiin rentoutusmenetelmiin perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Messuilla teen shindo hartiahoitoja.

Riitta Huttunen, tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

Villa Valo hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Young Livingin eteeristet öljyt