Näytteilleasettajat

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. 

Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietojaAccess Bars® on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Se on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja. Hoitohuone Kamomilla , Hyvä Hengetär ja Care &Colonic

Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista

All4You Suomessa valmistetut upeat tekstiilinahkaiset tyyliasut useissa väreissä! Sarjaan kuuluvat jakku, tunika, kotelomekko, legginsit, "farkut" ja puolihame. Lisäksi ihania asusteita. 

Annika Rahkonen esittelyssä Horstmann tekniikka, näytehoitoja ja tietoa Horstmann koulutuksesta 

Antti Häyhä Reiki Seichem Master, Holy Healing intuitiivinen energiahoitaja ja -kouluttaja, Sielunkuvat. Esittelee messuilla Sielunkuviani ja Holy Healing -koulutuksia

Arctic Nutrition Kirsti Koskela. Luonnollista villiravintoa. Elinvoimaista ravintoa päivittäin kiireiseen arkeen helposti ja yksinkertaisesti

Babadum Vaatteita ja asusteita Nepalista ja käsintehtyjä päiväpeittoja Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa ja kaunista.

Beady  Yksilölliset Beady-korut arkeen ja juhlaan. Tilauksesta tyyliisi ja asuusi sopiviksi.

Bemer, Liisa Pyrrö Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Brain Relief Oulu Rentoutta ja virkeyttä: kehon rauhoittumisjärjestelmän aktivointi useamman aistin ja kevyiden kosketusotteiden avulla. Hoitomuoto sopii kaikenikäisille, päämääränä syvä rentous ja ajatusten selkeys. Näytehoitoja.

Chillaamo Nauti taianomaisista hemmotteluhoidoista, chillaa ilmajoogaliinassa tai liiku lempeästi kokonaisvaltaisilla pilates- ja joogatunneilla

Cosmopharma Luonnon hoivaa ja ehostusta ihollesi

Elämänmakuinen ihminen Minna Hanhela, Henkinen hyvinvointivalmentaja, energiahoitaja, näkijä ja NLP Practione. Teen messuilla myös näytehoitoina kanavoituja energiahoitoja.

Erika Juusola on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, sielun valmentaja, intuitiivinen näkijä ja laulaja. Erikan sanoma on Vain rakkaus on totta. Erika tekee messuilla lyhyitä henkilökohtaisia tulkintoja, pitää Näkijätilaisuuden ja vetää parantavan laulun Sydänlaulupiirin

FLT Ravintovalmentaja®Päivi Hytinkoski henkilökohtaista ja yksilöllistä valmennusta juuri Sinun tarpeisiisi. Ravintovalmennukseni perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille ja sen tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Forever Eeva-Maria Soini ja Riitta Pääaho. Aloe Vera-pohjaiset ihonhoitotuotteet sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme tukevat tuotteet. 

Galini Sari Lehtola. Näytehoitoja äänimaljarentoutuksesta Peter Hessin menetelmän mukaan. Äänimaljarentoutuksessa kehon fyysisen rentoutumisen lisäksi myös mieli hiljenee ja rauhoittuu. Intialaista päähierontaa sekä chakrojen tasapainottamista eteerisillä öljyillä

Healershop Finland Sähkömagneettista säteilyä poistavat pyramidit ja korut. Keiju taloja, shungiitti terveyskivi koruja, ja välineitä nuorentavan terveysveden valmistamiseen. Diffuusori koruja. Olen Shamanistinen parantaja, Enkelikunnat ja kosmiset yhteydet ovatelämäntehtäväni. Olen kuvannut ja videoinut vuosikymmeniä Enkelipalloja ja keijuja. Parantaja Vastaanotto Oulussa ja Salossa. Koulutusta ja luentoja.

HelmiSatama enkelinkutsukoruja, meditointikoruja sekä mielen hyvinvointia tukevia kivikoruja sekä suitsukealustoja, Tarot-ja enkelikortteja

Henna-Riikka Muikkula turvehoitokoulutukset ja turvehoidot, naurujooga, aromaterapia ja valmennus.

Hiushuone Samsara saat kaiken, mitä hiuksesi tarvitsevat. Hiustenmuotoilut, täyteläiset värit, upeat kiharat, hiustenpidennykset, monipuoliset kampaukset, huippulaatuiset tuotteet hiuksille ja hiuspohjalle. Myös perukkipalveluissa annamme apua.

Henkäyksen Voima Kirsi Vuorenmaa. Intialaista päähierontaa ja Reiki hoitoja. Tervetuloa rentoutumaan messuilla hetkeksi Intialaisen päähieronnan pariin.

Hermoratahieronnan mestari Kaisa Hannula Hermoratahieronta on kehon kokonaisvaltaista hoitoa, joka perustuu fysiologiaan. Esittelemme messuilla hermoratahierontaa näytehoitoina sekä koulutusta alalle. Kuulun hermoratahieronnanmestareiden yhdistykseen.

Hoitava Kipinä tarjoaa intuitiivista energiahoitoa, joka tapahtuu korkeimmaksi parhaaksesi äänen ja kosketuksen avulla. Voit tilata minulta myös henkilökohtaisen ja hoitavan energiamaalauksen tai korttiluennan.

HRH-Palvelut Mari Lepola. Hermoratahieronta on koko kehon hoitoa päästä varpaisiin, jossa ääreishermostoa käsittelemällä tehostetaan keskushermoston ja aivojen toimintaa ja sitä kautta vaikutetaan kehoamme säätelevien ja huoltavien elinten toimintaan. Mahdollisuus on tutustua näytehoidon merkeissä.

Hyvinvointipalvelut Pihlajankukka Theta Healing hoidot, klassinen hieronta, akupuntio sekä erikoishieronnat (mm. kuumakivi-, suklaa- sekä balilainenhieronta). Itsenäinen Ringana partneri. Messuilla esittelyssä vegaani Ringana tuorekosmetiikka sarja sekä myynnissä itse tuotettua hunajaa. Teen messuilla myös Theta Healing näytehoitoja.

Hyvinvointiportti Kanelia Anne Liukkonen, tunne- ja kehoterapeutti joka tekee yhteistyötä enkelimaailman energioiden kanssa, hyvinvoinnin ja henkisen kasvun valmentaja sekä kouluttaja, kirjoittaja, enkelipallo-kuvaaja. Messuilla on mukana myös Annen puoliso, kalevalainen jäsenkorjaaja Pauli Liukkonen. Halutessasi sinulla on mahdollisuus istahtaa Paulin korjattavaksi (lyhyehkö näytehoito, mutta helpottaa jumitusta) tai konsultaatio-/katselmushetkeen Annen ja enkelimaailman kanssa.

Hyvinvointivalmennus Omin Voimin life coach, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, kehon &mielenhuollon ammattilainen ja hieroja Susanna Mendelin-Sonny: kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennus, fyysinen ja mentaalivalmennus, kehon ja mielenhuollon ohjaukset, hathajooga ja pilates, sointukylvyt, hieronnat ja erilaiset hemmotteluhoidot.

Indriana Ritva Tolonen, Hermoratahierojamestari

lolla Art myy kierrätysmateriaaleista valmistettuja taiteilijoita tukevia taidepaitoja. Myynnissä myös Lauratuulin käsintehtyjä koruja kierrätys-ja luonnonmateriaaleista.

Janne Designs Taiteilija Janne Erkkilän koruja ja taidetta. Janne käyttää töissään paljon mm. ylijäämäpuuta ja muita kierrätysmateriaaleja.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Kalevala Valmennus Opi rakkauden taitoja Yhdessä enemmän® -parisuhdekurssista ja huomaat, kuinka oman tahdon löytäminen toisen rinnalla vahvistaa suhdettanne. Kokemuksellinen Yhdessä enemmän® -parisuhde kurssi edellisten ihmissuhteiden tunnelukoista vapauttava ja voimauttava kurssi. Tule kuulemaan asiasta lisää ja maistamaan kehoa puhdistavaa Olet enemmän® -teetä.

Katri Parikka desing   Tekstiilitaiteilija ja kuvittaja Katri Parikka sekä kirjailija Reija Lammi tulevat esittelemään eheyttäviä ja voimaannuttavia kirjojaan ja tuotteitaan.

KehoInfo tarjoaa koko kehon huoltoa aina kokonaisvaltaisesti, asiakasta kuunnellen. Valikoimassa on tällä hetkellä klassista hierontaa ja koko kehon mobilisoivaa hoitoa.

Keho-ja tunnevyöhyketerapia Katri Hannula, Handen Tunne-ja kehoterapia, Hanna-Leena Lamminmäki ja OivaKeho Niina Tapio. Tunnevyöhyketerapiassa hoidetaan erilaisia äkillisiä sekä pitkäikäisiä vaivoja ja sairauksia, kuten stressi, migreeni, hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan häiriöt, jännitys- ja kiputilat, selkäongelmat, unettomuus, pelot, ahdistus, tulehduskierteet ja koliikkioireet.

Kehon Ääni Kokonaisvaltaista kehon ja äänen hyvinvointia. VoiceBalance, vyöhyketerapia, laulunopetus ja synnytysvalmennus.

Kosketus luontoon aromaterapia, turvehoidot, aidot kohtaamiset

KUDOKKO minimalistista zeniä henkivät pellavaneuleet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Oulussa. Luonnollista, ekologista pellavaa, monelle vartalotyypille sopivia ponchoja, huiveja sekä jakkuja upeissa, voimaannuttavissa väreissä

Kuukorento henkisen hyvinvoinnin erikoisliike, joka on esoteerisiin ja muihin elämäniloisiin asioihin keskittyvä täyden palvelun kauppa

LehtoPeat Oy Jalostamme turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja teemme LehtoPeat turvetuotteita.

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Luonnonhoiva Luppo  Tunnevyöhyketerapia, Moderni vyöhyketerapia Ravintoterapia: yksilö- ja ryhmävalmennukset

Luontaisterveys  ker­too, miten jo­kai­nen voi omil­la va­lin­noil­laan tukea ter­veyt­tään ja en­nal­taeh­käis­tä sai­rauk­sien puh­kea­mis­ta. Luon­to on paras lää­kä­ri, eri­tyi­sen pai­noar­von leh­des­sä saa luon­non­mu­kai­nen ra­vin­to, lii­kun­ta sekä tur­val­li­sek­si ha­vai­tut luon­tais­te­ra­piat.

Meri Nikula Parantavan äänen kanava, laulutaiteilija

Mervin Putiikki Ihastuttavia vaatteita, ihanille naisille

Mikkoskopia elävän ja kuivan veren analyysejä. e-Coach Kehon kuunteluun, kehotyyppitestaukseen ja verianalyyseihin perustuvat verkkovalmennukset antavat sinulle eväitä luonnollisempaan liikuntaan ja urheiluun.

Mirnia Minulla on sekä biofyysikon näkemys energiasta ja energiakentistä että kinesiologina energialääketieteen näkemys samasta asiasta. Nia-opettajana jaan liikkeen ja musiikin iloa energiasta liikkeessä. Messuilla kinesiologisia näytehoitoja.

Mountain Medicine- Michael Mutezo  Sangoma-Shamaani-Opettaja-Parantaja Aurapuhdistus äänivärähtelyn avulla.

Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuma Naisille suunnatut liikunta-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalvelut. Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, vatsalihasten erkauma, lantionpohjan toimintahäiriöt.

Noeme italialaiset nahkalaukut sekä huivit

NOSH edustaja Marjo Seppänen, luomupuuvillaisia vaatteita naisille ja lapsille

Oivakeho- Tunnevyöhyketerapia , kokonaisvaltaista vyöhyketerapiaa, tunnevyöhyketerapiaa, raskaanaolevien ja vauvojen hoidot sekä kätilöpalvelut

OM desing ja pieni muotihuone CHIC OM DESIGN on suomalainen joogavaatemerkki, jolta löydät yksilölliset joogavaatteet suomalaiselle naiselle. Tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa.

Om Noomi  Usui Reiki Master, Enkeli Kristalli Master, Äiti, erityisnuoriin ja lapsiin erikoistunut ohjaaja ja kotiopettaja Kati Kortesalmi OM Noomi. Tervetuloa tutustumaan messuille ilon ja uuden värähtelyn pariin hoitavan 20 minuutin minitulkinnan aikana.

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla! 

Oulun henkinen kehitys Yhdistys ei edusta mitään uskontoa, vaan korostaa yksilön omaa arvostelukykyä ja ymmärrystä. Filosofian ytimenä on ajatus elämän jatkumisesta toisilla tasoilla fyysisen kuoleman jälkeen, koska ihmisen katsotaan olevan fyysisen kehon saanut henki ja yhteys toisille tasoille on myös mahdollinen.

Pajalla Kehon ja mielen hyvinvointia. Pajalta voit löytää sinua kiinnostavat työpajat, luennot, kurssit, ryhmät ja joogatapahtumat. Pajalta löydät myös psykoterapiaa, pariterapiaa, ravitsemusterapiaa, psykofyysistä fysioterapiaa ja tanssi-liiketerapiaa.

Piritta Sipola on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Messuilla tarjottavat palvelut: Pikatulkinta tarot-kortteja apuna käyttäen sekä Intuitiivinen energiahoito.

Pohjolan Lähiruoka Oulun seudulla palvelee uusi lähiruoan kotiintoimituspalvelu. Pohjolan lähiruoan tavoitteena on saada puhdas ja lähellä tuotettu ruoka kaikkien Oulun seudulla asuvien helposti saataville. Ilman turhia välikäsiä, suoraan kotiovellesi.

Puujumala puiset pientuotteet

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Otan vastaan perjantaina 28.2. Oulussa.

Rakkauden tila Hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus Oulun keskustassa. Tila on useiden toimijoiden yhteisö, josta saa monipuolisesti hoitoja keholle, mielelle ja sielulle. Messuilla Rakkauden tilan osastolla voi tutustua tarjoamiimme palveluihin ja toimijoihin sekä saa näytehoitoja.

Rakkaudentähti ry  kivihoitoja ja tarot tulkintaa

Shakta Joogakoulu – Oulu Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää kehon ja mielen tasapainoa. Teemme messuilla näytehoitoja ayurvedisesta kävelyhieronnasta

Sie­lun­pei­li -leh­ti tar­jo­aa kon­kreet­ti­sia työ­ka­lu­ja si­säi­sen kas­vusi tuek­si. Lehti avaa polun si­säi­seen maa­il­maa­si ja Sie­lun­pei­lis­tä löy­dät tie­toa kas­vaak­se­si ih­mi­se­nä kohti ta­sa­pai­noa ja si­säis­tä rau­haa. Leh­den pu­nai­se­na lan­ka­na on aja­tus, että maa­il­ma ja ih­mi­set pei­laa­vat meil­le sie­luam­me. Sie­lun­pei­lin ai­hea­luei­na ovat yk­si­lön si­säi­nen kasvu, aja­tuk­sen­voi­ma, myön­tei­nen ajat­te­lu, tun­tei­den koh­taa­mi­nen, an­tau­tu­mi­nen rak­kau­del­le sekä it­sen­sä hy­väk­sy­mi­nen.

Silja Paaso Selvänäköiset korttitulkinnat enkelten, ylösnousseiden mestarien ja jumalatarten ohjauksessa..

Sini Sieppi Olen intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Teen tarottulkintoja messutarjoushintaan. Myynnissä käsintehtyjä Arktisen heimon kukkatippoja ja voiteita.

Sirpa Palvinen korujen aatelia, luonnon kivet ja hopea

SolarEl Marjut Moisala Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina.

Soma Kerttu Kuosmanen Uuden Ajan Valon auttajat! Julisteita myynnissä Messualennuksella hoitavista kuvista, joissa on Uuteen aikaan virittävä energia. Jokaisella auttajalla on omat painopisteet ja tehtävät, tule katsomaan kuka heistä resonoi sinuun eniten vai haluatko kenties kaikki 7 kotiisi luomaan hoitavaa tilaa! Paikan päällä myös maalauksia. Julisteet ovat A4 ja A3 kokoa.

Sulkia&Solmuja – Käsityönä tehtyjä makrameetuotteita sekä koruja ekologisia materiaaleja käyttäen

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaiseen Shindo® menetelmään perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuoltahyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä.

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Synergy Ainutlaatuisia tieteeseen perustuvia tuotteita verisuoniston ja suoliston hyvinvointiin sekä premium-kasvojen hoitoon.. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen ja hyvinvoinnin kartoitukseen. Tuotemaistiaisia.

Terapeutti Mari Lopina Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja EFT-terapia, EFT-menetelmä, synnytyspelon, -trauman ja synnytyksen jälkeisen masennuksen hoito, synnytysvalmennukset, apua lähi- ja parisuhdeväkivaltaan.

Toimivat jalat Leguanon paljasjalkakengät ja jalkaterveystuotteet, jalkateräanalyysi, jalkateräkuntoutus, henkilökohtainen fysioterapeuttinen jalkajumppaohjaus, äänimaljasyvärentoutus, hyvinvoinnin ryhmät fysioterapeuttisesta näkökulmasta työyhteisöille ja muille porukoille, yksilöohjaus (rentoutuminen, hengitysharjoitukset, kuntouttava liikunta, äänimaljahoito)

TuijaTellervo Art Maalaan messuilla sielunmaisemia kanavoiden. Lisäksi maalaan luontoaiheisia teoksia ja kortteja pääsääntöisesti enkaustiikalla ja akryylillä. Teen myös tilaustöitä.

TunneKukka Heidi Kukka. Kätilö, tunnevyöhyketerapeutti, skeematerapeutti, mindfulnessohjaaja, näkijä, meedio, energiahoitaja. Tarjoan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennan ihmisiä tunne-mieliyhteyden sekä energioiden kautta.

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit. Ultrapäivät Kuortaneella 2.-5.7.2020

Valoverso Sari Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä.

Vedic Art Elsi Suorsa Vedic Art on ikivanhaan Vedatietoon perustuva luovuuden ja taiteen oppimismenetelmä.  Vedic Artin 17 prinsiipin, perusperiaatteen avulla sinä voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi.

Villa Valo hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Virpi Jarvi Henkinen hyvinvointivalmentaja. Tekee messuilla elämäntulkintoja.

Voimanpesä Luontaisterapiat Vyohyketerapiaa, lymfaterapiaa, homeopatiaa ja hierontaa sekä mehiläisiä ja hunajaa.

Yoga Feenix Joogaa ja työnhyvinvointia vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.  

Young Livingin eteeristet öljyt


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja