Näytteilleasettajat

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia.
Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja.

Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista

All4You
Tekstiilinahkaiset Tyyliasut, jotka näyttävät nahalta, mutta ovat konepestävää kangasta. Asuvalikoimaan kuuluvat jakku, tunika, legginsit, caprit ja kotelomekko. Magnetix Wellnessin magneettikorut ja hyvinvointituotteet.

Anne Tapio FitLine ja BeautyLin

ArmaSatar Jalkis tuotteet, bambu legginsit ja pipot

BioBerryBar pirtelöbaari sekä pieni luomukahvila, jossa suolaista ja makeaa syötävää

Carmella Parantaja Tellervo Nenola 

Cosmopharma Ihania luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotteissa ei käytetä parabeeneja, mineraaliöljyjä, metyyli-isotiatsolinonia, SLS:ää eikä synteettisiä hajusteita. Kaikki tuoksut ovat luonnollisia. Tuotteita eikä ainesosia ei ole testattu eläimillä. 

DianaSofia Anne Maarit Lahti-Ahola, Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja ja Henkinen Elämäntapa-ohjaaja

dōTERRA 100% puhtaita terapiatason eteerisiä öljyjä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja puhtaita. Toiminnan pohjana on eettisyys ja luonnollisuus. Tuotevalikoimaan kuuluu öljyjen lisäksi korkealaatuiset lisäravinteet, kosmetiikkaa, kauneudenhoitotuotteita ja puhdistusaineita.

e-Coach Marko Vapa -kehotyyppitestit ja kuivaverianalyysit

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Hieroomo Koulutettu hieroja, Annika Kultalahti. Hierontapalvelut, klassinen hieronta, intialainen päähieronta (Narendra Mehta Method), vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta, kuumakivihieronta. Messuilla näytehoitoja.

Hiushuone SamSara Keunen salonki, josta saatavana kaikki kampaamo-ja parturipalvelut sekä laadukkaat tuotteet.

Hyvinvointi Sointu Tiia Karhi on Psykokinesiologi, KC, TFH-kouluttaja (IKC-rekisterissä), ääneen ja musiikin vaikutuksiin perehtynyt diplomikinesiologiopiskelija, sekä musikaalinen luennoitsija. Kinesiologia on psykofyysistä terapiaa, kiropraktiikasta kehitetty kokonaisvaltainen ja tavoitekeskeinen menetelmä, jossa vahvistetaan kehon ja mielen yhteyttä. Messuilla kinesiologisia tasapainotuksia ja stressitasoja laskevia rentoutushoitoja.

Hyvän Olon Taikomo kokonaisvaltaiset hyvän olon tunnit, fysioterapia, hieronta & hemmottelu, kuntosali

I am POP fashion Mallikappaleita ja muotia Italiasta ja Ranskasta

Ilontaika Piritta Mäntyjärvi, tarjoaa jooga-, tanssi & tietoisuustaitoja sekä naisten henkistäkasvua ja voimaantumista valmennuksen, hoitojen ja retriittien muodossa, valonkosketus- ja ayurvedahoidot.

INB design Suunnittelee ja valmistaa itse käsin koruja luonnon materiaaleista.

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot. 

Jan-Mikael Maros jalokivet, kivituotteet, kristallit. Jan-Mikael Maros tekee myös 30 vuoden kokemuksella selvänäkökartoituksia energiatukoksista ja sairaustiloista sunnuntaina 4.2.

Johanna Kononow  Olet enemmän® -elämänkaari oppaana vapauteen -luento. Luennolla kuulet esimerkin koulukiusaamisesta. Kuinka koulukiusatun roolista voi vapautua. Olet enemmän® -elämänkaariopastuksia 30 min Johanna Kononow. TVT® - tunnevyöhyketerapiahoitoja 20 min Aila Polvinen.

JoyPack esittelee AuraTransformaatio™-hoitoa ja auravälittäjä™-koulutuksia sekä uuden ajan energiaa ja siihen liittyviä asioita sekä kirjoja 

Keskiyönaurinko Juha Tulkki, kukkaterapeutti, seksuaalineuvoja

Kuukorento jalokivet, kivituotteet, kristallit, tarot- ja viestikortit, kirjat, musiikki- ja meditaatio-CD:t, suitsukkeet, eteeriset öljyt, lahjatavarat ja sisustustuotteet

Laatusuklaa Olemme skotlantilaisen Chocolate Treen ja saksalaisen Georgia Ramonin maahantuoja ja jakelija Suomessa. Suuri osa suklaavalikoimasta on luomusertifioitua ja valikoimissa on myös runsaasti vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia suklaita

Leena Hahtonen tarot -tulkinta, leena.hahtonen@gmail.com p.0408313733

Livvie ihana oliivikauppa. Laadukkaat kreetalaiset oliiviöljyt ruoanlaittoon ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan. Maista ja ihastu!

Lifestyle Harmony Bioresonanssihoito

LR Health & Beauty Aloe Vera tuotteet Leila Järvenpää ja Ravintolisät probiotic12 probalance Kaisa Lindqvist

Lucetia Jaana Rusi. Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Mary Kay itsenäiset ihonhoitokonsultit

MiiZukka Laadukasta, kotimaista, oululaista käsityötä. Pääosin yksilöllisiä lastenvaatteita ja asusteita.

Moon Art Wolf käsintehtyjä, persoonallisia koriste, sisustus ja käyttö tavaroita

Mountain Medicine  tekee minikonsultaatiota, johon sisältyy aurapuhdistus äänivärähtelyillä ja siunauksella. Michael tuo mukanaan valmistamiansa puunrunkoon kaiverettuja rumpuja. Voit tilata oman rummun etukäteen info@ruunjiestate.com. Myytävänä myös yrttiteetä ja -uutteita Pyhien Vuorten yrteistä; Ylösnousemuksen tee, Clausena Anisata puhdistava tee, Pakuri-tee, sekä värähtelytekniikalla tehtyjä kurkuma-, mustapippuri ja pakuri-uuteita.

Oriflame Eija Hevosmaa.  Laadukkaita kosmetiikka- ja hyvinvointituotteita

Oulun Akukoulu teemme messuilla korva-akupunktioita 

Oulun Henkinen Kehitys Tarjoaa todisteita henkimaailman olemassa olosta sekä aineksia oman henkisyyden oivaltamiseen ja henkiseen kasvuun arkielämässä. Ajatusmaailman ytimenä on hahmottaa ihminen fyysisen muodon ottaneena ikuisena ja jatkuvasti kehittyvänä henkiolentona.

Pekka Raitakallio myynnissä voimarumpuja

Jokainen perhe voi muuttaa maailmaa ryhtymällä perhehoitajaksi. Perhehoito muuttaa lapsen elämän tarjoamalla hänelle turvallisen arjen, kodin sekä perheen siksi aikaa, kun lapsi sitä tarvitsee, samalla se muuttaa sinun elämäsi! Tule juttelemaan mahdollisuuksistasi lähteä mukaan valmennuksiimme tuki- tai sijaisperheeksi!

Rakkaudentähti ry Shamanistista meditatiivista parannusta, Voimakoru-workshopit ja veloitukseton iltameditaatio. 

Ruskaenkeli (Ambroossa) tmi Intuitiiviset, hoitavat mandalamaalaukset. Elämänkukkataulut sisustukseen ja kodin energioiden suojaksi. Radiestesian (varpu/heiluritekniikka) avulla energialinjojen tutkiminen, laskeminen, mittaaminen ja energiahoitojen kanavointi. Korutaiteilu.

Sanna Kaarela Öljy- ja akryyliväri maalauksia fantasiamaailmoista

Sari Keskimaa / Tarinamaailma Intuitiiviset tarot-, enkeli- ja yksisarvistulkinnat. Tulkinnat ovat rakkaudellisia ja turvallisia, ja ne voivat avata uusia näkökulmia ja ihania mahdollisuuksia elämässä.

Sirpa Palvinen korujen aatelia, luonnon kivet ja hopea

SolarEl Marjut Moisala. Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina. 

Soma Kerttu on Intuitiivinen Taiteilija, joka kanavoi kaunista ja hoitavaa taidetta Valon maailmasta, inspiroituen paikan energioista, ihmisistä ja kohtaamisista. Valo maailma Enkeleineen ja oppaineen työskentelee hänen kauttaan. 

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisiin rentoutusmenetelmiin perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Messuilla teen shindo hartiahoitoja.


Tähtipolku Eija Kuukari, Sielunpolkutulkinta: Tietoisuuden alkuperä, menneiden elämien vaikutus, oppiläksyt ja suunta/päämäärä tässä elämässä. Vuotuiset teemat ja tämä hetki. Henk.koht ohjaus. Ajat varattavissa myös etukäteen 044-2109350 tai portaluxia@gmail.com Patrick Winquist, Energiakentän puhdistus: Kentän sallittu puhdistus, haitallisten siteiden ja traumojen katkaisu. Värähtelyn puhdistus & kohottamis työkalut, kirjat, kortit.
Riitta Huttunen, tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

Valo Kahvila Unien tulkinta/Dream interpretation, Fyysinen parantuminen/Physical healing, Henkinen tulkinta/Spiritual reading, Henkinen puhdistautuminen/Spiritual cleansing, kahvi ja tee tarjoilu

Valoverso Sari Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä.

Velourmet Oy on italialaisen ACCA KAPPA -kylpykosmetiikan maahantuoja. Tuotteissa perinteinen käsityötaito, italialainen luonto ja viimeistelty design kohtaavat. Myynnissä korkealaatuiset, käsin viimeistellyt hiusharjat, ainutlaatuiset parfyymit ja eau de colognet sekä ravitsevat ihonhoitotuotteet.

Villa Valo hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Virpi Jarvi  Elämäntapa kouluttaja, henkinen hyvinvointi valmentaja, Astral tv näkijä, enkelitulkitsija, selvännäkijä

Young Livingin eteeristet öljyt


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja