ILON Valkeat hyvinvointimessut 5.10.2019

Liput

Pääsylippu 15€
- 12€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset
- Lapset ilmaiseksi

Messujen pääsylippu sisältää uuden Luontaisterveys -lehden, arvo 7,90€

Luennot sekä näytetuokiot sisältyvät lipun hintaan.

Maksu miellään käteisellä.

Voit maksaa myös pankkikortilla.

Messupaikka

Messut järjestetään Pohjankartanon koululla,
Leevi Madetojan katu 1,Oulu. Sisäänkäynti on pääovesta, Suvantokadun puolelta.

Parkkipaikkoja löytyy Leevi Madetojan kadun puolelta sekä lähialueen huonekalukauppojen edestä.

Messuilla on OuluOpiston kahvila, josta saa suolaista ja makeaa syötävää sekä salaattiannoksia sekä BioBerryBar, Oulun steinerkoulun 8. luokkalaisten pitämä pirtelöbaari, jossa on myytävänä pirtelöä sekä kasvissosekeitto.

Lehdistötiedote 30.9.2019, vapaa julkaistavaksi

ILON VALKEAT -hyvinvointimessut järjestään Oulun Pohjankartanossa lauantaina 5.10. klo 10-17, joiden teemana Oma polku, Minun polkuni. Miten minusta on tullut minä? Messuilla luennoitsijat kertovat omasta polustaan ja oivalluksistaan.

Ihmisten kiinnostus omasta hyvinvoinnistaan on lisääntynyt. Tietoisuuden lisääntyessä alamme ymmärtää, että henkinen ja fyysinen puolemme ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi ravinnon, liikunnan, levon, mielenrauhan ja henkisen hyvinvoinnin tulee olla tasapainossa.

Messujen rento ja lämmin ilmapiiri välittää hyvää oloa, ja laadukkailta luennoilta messuvieraat saavat tietoa ja ajatuksen siemeniä elämäänsä. Näytetuokioissa pääsee itse kokeilemaan ja kokemaan monipuolisia, henkisen ja fyysisen hyvän olon harjoitteita mm . meditaatiota, rentoutusharjoituksia, äänimatkoja, joogaa, tunneliikettä ja naurujoogaa. Messuilla on myös laaja kattaus näytteilleasettajia ja myyntipisteitä. Ilon Valkeat jatkuu sunnuntaina 6.10 työpajojen merkeissä.

Ilon Valkeat on kohtaamispaikka, josta saa vahvistusta ja iloa omaan elämäänsä. Messujen tärkeitä teemoja ovat luovuus, ilo, innostus ja itsensä hyväksyminen. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, inhimillisenä ihmisenä. Messut tuovat esille monipuolisen kattauksen oululaista korkealaatuista osaamista ja ammattitaitoa hyvinvoinnin saralla. Ilon Valkeat järjestetään nyt 10. kerran ja messuja on järjestetty vuodesta 2015 kaksi kertaa vuodessa.

  • FLT- ravintovalmentaja® Päivi Hytinkoskella on useiden vuosien kokemus erilaisten sairauksien hoidosta, ihmisten hyvinvoinnin ja energian palauttamisesta sekä ylläpidosta ravitsemuksen avulla. Päivi pitää luennon aiheesta Mitä kehossasi tapahtuu stressin aikana ja kuinka voit tukea sitä ravitsemuksella. Ravitsemuksella sekä sopivalla levon ja liikunnan tasapainolla voimme jo pienillä muutoksilla vaikuttaa suoraan myös mielialaan sekä siihen, kuinka kehomme, ja sitä kautta mielemme, vastaa esimerkiksi stressiin.
  • Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on Elinvoimaisen miehen kirjan kirjoittaja. Hänen luento, Sinun seksuaalisuus on tärkeä osa hyvinvointiasi, on näkökulmia siihen, kuinka seksuaalisuus vaikuttaa meidän hyvinvointiin ja toisinpäin. Se on miehen puheenvuoro asioista, joista usein vaietaan. Tämä luento pyrkii luomaan hyväksyntää sinun polullesi, antaen samalla selkeitä ja konkreettisia työkaluja.
  • Messuilla on mukana Kaija Wittenberg, joka kertoo oman mielenkiintoisen tarinan Salon Virhon omistajasta hyvinvointialan yrittäjäksi. Kaija on toiminut 20-vuotta henkisen hyvinvoinnin alalla kouluttajana, luennoitsijana ja henkisenä luotsina.

Messujen ohjelma ja lisätietoja luennoitsijoista löytyy www.ilonvalkeat.info

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Messujen järjestäjä Kati Kanniainen
p. 040 5472 739
ilonvalkea@gmail.com

ILON Valkeat hyvinvointimessut
www.ilonvalkeat.info
https://www.facebook.com/ilonvalkeat/
https://www.instagram.com/ilonvalkeat/