Messujen järjestäjä ja yhteyshenkilö

Kati Kanniainen
p.040 5472 739
ilonvalkeat(at)gmail.com 

ILON Valkeat hyvinvointimessut
La 5.10.2019 klo 10-17 Pohjankartanon koulu, Leevi Madetojan katu 1, Oulu

Tykkää myös facebook -sivuistamme

Seuraa meitä myös Instagramissa

Messut järjestetään yhteistyössä Valmennus Iloisa Oy:n kanssa.  

Lehdistötiedote 11.2.2019, vapaa julkaistavaksi

ILON VALKEAT -hyvinvointimessut — Sisäinen ja ulkoinen tasapainossa

Ihmisten kiinnostus omasta hyvinvoinnistaan on lisääntynyt. Tietoisuuden lisääntyessä alamme ymmärtää, että henkinen ja fyysinen puolemme ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi ravinnon, liikunnan, levon, mielenrauhan ja henkisen hyvinvoinnin tulee olla tasapainossa.

Ilon Valkeat -hyvinvointimessuilla pysähdytään ihmisyyden äärelle
Messut pidetään Oulun Pohjankartanossa lauantaina 23.2. klo 10-17.

Messuilla on mielenkiintoisia luentoja, näytetunteja, näytteilleasettajia, messutunnelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Messuilla esiintyvät esimerkiksi psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt, hyvinvointivalmentaja ja kirjailija Teemu Syrjälä ja oululaisille tuttu FLT Ravintovalmentaja Annukka Lantto. Pohjankartanon juhlasalissa pidetään myös konsertti, jonka solistina on oululainen laulaja Mari Vuoritie.

Ilon Valkeat jatkuu sunnuntaina 24.2. työpajojen merkeissä.

Tuore tohtori luottaa intuitioon
Viime syksynä Oulussa filosofian tohtoriksi väitellyt Sari Keskimaa luennoi messuilla sydäntietoisuudesta ja pitää samasta aiheesta työpajan. Lisäksi hän tekee intuitiivisia tulkintoja.

Keskimaa osallistuu messuille nyt kolmatta kertaa. Leipätyökseen lehtorina toimivan Keskimaan mielestä tieteellisyys ja intuitiivisuus eivät ole toisiaan poissulkevia asioita.

- Myös tieteellisessä työssä intuitiolla on tärkeä rooli. Henkisyys ei ole arjesta erillään, vaan osa sitä, Keskimaa toteaa. Niin väitöskirjan kuin intuitiivisten tulkintojenkin tekemisessä on Keskimaan mukaan kyse ihmisyyden ilmentämisestä. Myös opettaminen on hänen mielestään pohjimmiltaan ihmisen kohtaamista ja siten hyvinkin henkistä toimintaa.

- Jokainen ihminen on henkinen ja intuitiivinen olento. Henkisyydessä ei voi kilpailla eikä sitä voi mitata, mutta toiset ehkä tunnistavat tämän puolen itsessään paremmin kuin toiset. On palkitsevaa ohjata ihminen oman intuitiivisuutensa äärelle ja saada hänet huomaamaan uusia puolia itsessään, sanoo Keskimaa.

Messuilta löytää keinoja voida paremmin
Ilon Valkeat on kohtaamispaikka, josta saa vahvistusta ja iloa omaan elämäänsä. Messuilta saa työkaluja omaan työkalupakkiinsa, josta löytyy jo erilaisia välineitä oman elämänsä rakennusaineiksi ja korjaustarpeiksi. Messujen tärkeitä teemoja ovat luovuus, ilo, innostus ja itsensä hyväksyminen. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, inhimillisenä ihmisenä.

Messut tuovat esille monipuolisen kattauksen oululaista korkealaatuista osaamista ja ammattitaitoa hyvinvoinnin saralla. Ilon Valkeat -messuja on järjestetty vuodesta 2015 kaksi kertaa vuodessa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
järjestäjä Kati Kanniainen p. 040 547 2739 ilonvalkea@gmail.com


Messujen yhteystyökumppanit <3

Creame rakkaus kuvalliseen ja sanalliseen ilmaisuun sekä strateginen ajattelu

Hauki Media mediatuotantoyhtiö 

Kuukorento elämäniloisten ihmisten kauppa 

Monisto Yli 30 vuotta laadukkaita tulostus- ja digipainotuotteita

Rakkauden tila, Isokatu 19B16

Valmennus Iloisa Oy tilitoimisto- ja valmennuspalveluita pienille yrityksille

VILLA VALO hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Kell sydämessään ilo on, hän on kuin paiste auringon. Hän jakaa, tuhlaa, antaa ja taakat toisten kantaa. On viisas myöskin sydän tuo. Ei pahalle se sijaa suo. Ken rakkautta loistaa, se pahan aikeet poistaa er.