Luennot

Lauantai 2.10.
klo 10.30-11.15 Miten elää tämän hetken energiosssa, Minna Hanhela , liikuntasali
klo 10.30-11.00 Tarot, vanha viisaus – historia ja tämä päivä, Tuula Huhtala, Naava
klo 11.30-12.00 Suoja vaikutteita vastaan on meissä itsessämme, sisällämme, Kati Parkkinen, Naava
klo 11.45-12.45 Mielen voima ja hypnoosi, Serafiina Edelmann, liikuntasali
klo 12.30-13.00 Homeopatia elämän muutoksien tukena, Pirjo Vuontisjärvi, Naava
klo 13.30-14.15 Irtipäästämisen ilo, Katja Törmänen, liikuntasali
klo 14.00-14.30 Marja Magdaleena, kuka hän oikeasti on? Kaija Wittenberg, Naava
klo 14.45-15.30 Kulta-aika ja astrologiset kuviot, Seppo Tanhua , liikuntasali
klo 15.00-15.30 Kuinka voimaannun luovuudestani arjessa, Marianna Lukkarinen, Naava
klo 16.00-16.30 Tässä Hetkessä on kaikki, Kati Kanniainen ja Seppo Laaksonen, liikuntasali

Sunnuntai 3.10.
klo 10.30-11.15 Uudenajan shamaani, Seppo Laaksonen, liikuntasali
klo 10.30-11.00 Uuden ajan lapset, Pirjo Vuontisjärvi, Naava
klo 11.30-12.00 Hengitä ja hellitä, Tanja Wunsch, Naava
klo 11.45-12.30 Pyhän feminiini- ja maskuliinienergia liitto, Zion Serafiina ja Anki Luci Maria, liikuntasali
klo 12.30-13.15 Kehostapoistuminen - mitä ihmettä ja miksi ihmeessä?, Juha Leskinen, Naava
klo 13.30-14.15 Arjen henkisyys, Inga Söder ja Valona, liikuntasali
klo 14.30-15.00 Syvätraumojen ydin on korkeammissa energiakehoissamme, Antti Häyhä, Naava
klo 14.45-15.30 Näkijätilaisuus, Erika Juusola, liikuntasali
klo 15.30-15.50 Loppusanat ja -meditaatio: Pyhä sisäinen Liitto, Kati Kanniainen ja Kaija Wittenberg, liikuntasali
klo 15.15-15.45 Tarinoiden voima,Rode Majakka, Rode Majakka, Naava

Miten elää tämän hetken energiosssa, Minna Hanhela
Tällä hetkellä maailmassa on paljon turvattomuutta, pelkoja ja vastakkainasettelua. Monet jo toivovat, että vallitseva tilanne loppuisi ja palaisimme normaaliin arkeen. Ihmiset kaipaavat lohtua, turvaa ja yhteyttä toisiin ihmisiin. Miten pysyä olennaisten asioiden äärellä ja omassa voimassa? Miten suhtautua ylipäätään elämään? Miten voin osallistua luomaan uutta maailmaa? Eteenpäin vieviä ajatuksia, oivalluksia ja vinkkejä tähän hetkeen. Lopussa rentouttava meditaatio, jossa päivitetään energiat sydäntietoiseeen taajuuteen.

Tarot, vanha viisaus – historia ja tämä päivä, Tuula Huhtala
Tule kuulemaan, miten voit käyttää Tarot -kortteja oppaana kuulemaan omaa sisäistä viisauttasi.

Suoja vaikutteita vastaan on meissä itsessämme, sisällämme, Kati Parkkinen
Katin luennolla pohditaan tiedon, muistin ja arvojen olemusta. Näkökulma on sisäisyytemme lisäksi yhteiskunnallinen. Kannammeko tässä ajassa lopulta säilyttäviä vai haastavia voimia mukanamme? Tiedämmekö itsekään, kuinka paljon paikoillaan pysyminen vaatii meiltä työtä, ja onko tuo työ sittenkin meille hyväksi?

Mielen voima ja hypnoosi, Serafiina Edelmann
Tällä luennolla Serafiina Edelmann kertoo hypnoosin mahdollisuuksista ja voimasta, siitä miten oman mielen blokit voidaan helposti ja nopeasti hoitaa ja saada mieli palvelemaan meille parasta, jolloin omien unelmiemme ja tavoitteidemme saavuttaminen on paljon helpompaa. Luennon päätteksi Serafiina Edelmann antaa yleisölle 30min kestoisen lempeän hypnoosin joka kohottaa itsetuntoa, hoitaa stressiä ja lisää itsensä rakastamisen taitoa.

Homeopatia elämän muutoksien tukena, Pirjo Vuontisjärvi
Luentoni käsittelee yleisemmin homeopatiaa ja sitä, miten siitä voi saada apua haastavissa elämäntilanteissa. Homeopatiaa voi käyttää kaikissa elämän tilanteissa. Sitä voi käyttää sekä akuutteihin että kroonisiin sairauksiin. Se on toimiva ja turvallinen hoitomuoto kaiken ikäisille lapsille, nuorille, raskaana oleville, työikäisille, vanhuksille ja eläimille sekä kasveille. Homeopaattinen lääkeaine on kuin puhallus omaan keskukseen, se aktivoi ihmisen oman kehon parantavat voimavarat. Joskus terveyden palauttaminen voi olla haastavaa ja vaatii monia muutoksia. Usein hyvinvointi on kuitenkin vain pienestä kiinni.

Irti päästämisen ilo, Katja Törmänen
Katja Törmänen on oululainen kirjailija ja The Sedona Method -opastaja, joka pitää messuilla luennon Miten opin päästämään irti tunteiden ylivallasta ja olemaan onnellinen, tässä ja nyt. Törmänen kertoo siinä omasta polustaan asiakkaita pelkäävästä yksinyrittäjästä ja wannabe-kirjailijasta palkituksi kirjailijaksi ja, mikä vielä parempaa, aktiiviseksi irtipäästämisen harjoittajaksi ja The Sedona Method -menetelmän opastajaksi. Luennolla hän kertoo myös, mistä The Sedona Methodissa on kyse ja miksi se on hänen mielestään paras keksintö sitten kahvin ja kirjastolaitoksen.

Marja Magdaleena, kuka hän oikeasti on? Kaija Wittenberg
Luennolla Kaija vastaa otsikon kysymykseen haluten poistaa valheen verhon Marja Magdaleenan yltä. Miksi? Koska meidän on aika vapautua illuusioista, jotka elävät edelleen maailmassamme ja joiden seuraukset näkyvät kollektiivissa sotina, pelkoina, kontrollina ja yksilötasolla, sekä naisissa että miehissä jännitteinä ja erillisyyden kokemisena. Itsemme vapauttaminen ja vahvistaminen luomalla pyhä liito maskuliinin ja feminiini energiamme välille, ovat rakkauden tekoa, jota Marja Magdaleena opastaa ja kutsuu meitä tekemään, jotta voimme alkaa elämään jumalallisen ihmisen lailla, linjautua sielu- ja jumalyhteyteemme ja luomaan yhdessä taivas maanpäälle. Tervetuloa vapautumaan ja kokemaan Maria Magdaleenan läsnäolo ja kuulla mitä hän haluaa sinulle kertoa.

Kulta-aika ja astrologiset kuviot, Seppo Tanhua
Astrologia ja korkeamman tietoisuuden Kulta-aika teoriassa sekä muutoksen ajan astrologiset kuviot. Luennolla kuulet, miten voit omalla ajatuksella luoda kulta-aikaa ja miltä muutokset näyttävät astologiselta näkökulmalta.

Kuinka voimaannun luovuudestani arjessa, Marianna Lukkarinen
Luennolla Marianne avaa tarinaansa luovuuden ja taiteen maailmassa. Hän teettää pieniä harjoituksia ja availee kysymyksillään ja pohdinnoillaan tarkastelemaan, miten kunkin omaa luovuuttaan voisi käytää oman hyvinvoinnin tukena ja arjen voimavarana.


Tässä Hetkessä on kaikki, Kati Kanniainen ja Seppo Laaksonen
Ainoa todellisuus on tämä hetki. Vain tässä hetkessä voit elää todeksi tunteesi, elämäsi. Nauttia ja riemuita, elää ja kokea. Läsnäolon voima on se, missä saat omat luomisvoimasi käyttöön. Vain tässä hetkessä voit olla onnellinen ja parantua. Tämän hetken energialla luot tulevaisuuden, kiitollisuudella ja rakkaudella.

Sunnuntai

Uudenajan shamaani, Seppo Laaksonen
Perinteinen shamaani on yhteisönsä luotettu mies tai nainen eli henkinen johtaja. onkin jonkinlainen lääkärin, papin, rokkistaran ja psykologin yhdistelmä. Tätä kaikkea uudenajan shamaani on myös itselleen, meidän kaikkien tulisi olla. Uudenajan shamaani tunnistaa siis vastauksen sisällään. Vastaus ei ole koskaan missään muualla. Tasapainoinen läsnäolo on pyyteettömälle rakkaudelle mahdollistaa avoimuuden ja rakastamisen kaikissa tilanteissa.

Uuden ajan lapset, Pirjo Vuontisjärvi
Homeopatiasta hyötyvät kaikki, mutta näkökulmani on erityistä tukea tarvitsevissa lapsissa ja nuorissa. Uuden ajan lapset, tähtilapset, ovat aivan erityisiä ja vanhat menetelmät eivät toimi heidän kanssa. Lapset ovat meidän mestariopettajia ja kuunetelemalla heitä, voimme itse kasvaa. Olen työskennellyt paljon heidän kanssa ja haluan jakaa kokemusta ja tietoa, miten kannattaa toimia heidän kanssa.

Hengitä ja hellitä, Tanja Wunsch
Tervetuloa kuuntelemaan luentoa "Hengitä ja hellitä". Mikä on vagushermo, mitä on syvä hengitys ja mitä tapahtuu täydellisessä tietoisuuden tilassa? Saat myös työkaluja stressinhallintaan ja opit tiedostamaan hengityksen vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luennon aikana teemme myös kehoa ja mieltä tasapainottavan meditaatio harjoituksen yhdessä.

Pyhän feminiini- ja maskuliinienergia liitto, Zion Serafiina ja Anki Luci Maria
Jokaisessa ihmisessä on sekä feminiini- että maskuliinienergialaadut riippumatta sukupuolesta. Suhteemme omiin vanhempiimme vaikuttaa mm näihin energioihin. Miten nämä äiti-ja isälinjan energiat voivat näyttäytyä energioissamme ja miten voimme eheyttää ja saattaa tasapainoon nämä energialaadut. Mitä tarkoittaa jumalan ja jumalattaren pyhä liitto itsessämme ja miten se vähitellen voi myös ilmentyä ulkoiseen todellisuuteen. Käymme läpi myös pyhiä ihmissuhteita/parisuhteita, niin energia-sielullisella-kuin fyysisellä ihmistasollakin. Luento sisältää myös meditaation.

Kehostapoistuminen - mitä ihmettä ja miksi ihmeessä?, Juha Leskinen
Luennolla tutustutaan ilmiöön ja siihen mitä se sisältää sekä tapoihin kokea se henkilökohtaisesti. Itse ilmiö on paljon yleisempi kuin luullaan, mutta ihmiset eivät vain muista kokemuksiaan. Luennolla mietitään, miksi kehostapoistumista kannattaa tavoitella osana henkistä matkaa ja kuinka ilmiöstä nykyisin saatavilla oleva tieto poistaa siihen liittyviä vanhoja pelkoja. Kehosta hetkeksi pois pääseminen kertoo itse kullekin selvästi miten todellinen itsemme ei ole keho vaan kaikkeuden laajuinen tietoisuus. Ja tässä tietoisuuden kentässä olemme todellisuudessa yhtä, sillä jokainen näennäisesti erillinen osasemme on vain ajatuksen päässä eikä edes aika rajoita meitä.

Arjen henkisyys, Inga Söder ja Valona
Muusikot Inga Söder sekä Heidi ja Sanni Inget yhdistävät voimansa tässä energeettisessä tilaisuudessa, missä kuulemme musiikin ja puheen kautta ajatuksia Pyhän feminiinin ja Pyhän maskuliinin tasapainottamisesta arjessamme. Luomme yhdessä Pyhän tilan laskeutuaksemme kehollistamaan elämäämme ja arkeemme kaikkea sitä, minkä jo tiedämme todeksi.

Syvätraumojen ydin on korkeammissa energiakehoissamme, Antti Häyhä
Kehossa ja tunnekehossa olevien energiablokkien ydin löytyy usein syvemmältä aurastamme. Energiahoidoissa työskennellään pääsääntöisesti auran alempien kehojen kanssa ja ylemmät henkikehot jäävät hoitamatta. Siellä on usein jopa miljoonia vuosia vanhoja kokemuksia, jotka ovat ylläpitäneet energiakehojen "vuotamista" tai mahdollistaneet ulkopuolisten, haitallisten energioiden sisäänpääsyn kenttään.

Näkijätilaisuus, Erika Juusola
Välitän viestejä ja henkistä ohjausta paikallaoleville. Tilaisuuden luonne on iloinen, lämminhenkinen ja syvästi hoitava. Viestien mukana kulkee henkistä valmennusta sekä oivaltavia harjoituksia koko yleisölle. Aloitamme avaamalla tähän yhteiseen hetkeemme parantavan voiman tilan, joten voit tulla viestien lisäksi ottamaan vastaan hoitavaa energiaa itsellesi.

Tarinoiden voima, Rode Majakka
Tarinoilla on syvällinen tehtävä ihmisen olemassaolossa. Ihminen on tarinoiva olento, joka on kertonut tarinoita kivikauden aikojen leirinuotioilta asti. Tarinat elävät useissa eri muodoissa. Näytelmissä, lastensaduissa, kirjoissa, historiassa, musiikissa, elokuvissa, videopeleissä ja ennen kaikkea meidän mielessämme. Tarinoiden avulla siirrämme tietoa yhdestä mielestä toiseen. Tarinoilla on useita merkityksiä lajimme keskuudessa. Ne voivat voimistaa, kannustaa, suojella ja viihdyttää. Niiden avulla voidaan rikkoa, valehdella, eksyttää ja tuhota. Voimme opettaa ja jakaa tietoa ja viisautta mm. ihmisestä, elämästä, rakkaudesta, moraalista, luonnosta ja todellisuudesta. Ne sijoittavat meidät aikaan ja paikkaan, sekä niiden avulla yritämme kertoa keitä me olemme ja mistä me tulemme. Ihminen elää ja hengittää tarinaa, jota hän kertoo itselleen ja muille. Tarinoista muodostuu ihmisen koko olemus. Identiteetti, johon vaikuttavat yksilön itsensä luoma tarina, sekä ympärillä olevan kollektiivinen tarina. Tarinan voiman avulla ihminen voi vapautua tai tulla vangituksi. Mitä tarina on? Kenestä tarina kertoo? Kuka sitä kertoo ja kenelle? Kuka sitä tarinaa elää ja voiko ihminen elää ilman tarinaa? Mitä on tarinan tuollapuolen? Onko tarina etukäteen kirjoitettu kohtalo vai voiko ihminen itse luoda tarinansa ja näin määrittää suuntansa? Tämän luennon tarkoituksena on viedä sinut ihmettelemään uteliaasti tarinoiden syvempiä tasoja. Tutkimaan itseään ja olemista uudesta kulmasta, sekä synnyttää uusia oivalluksia. Kutsun sinut matkalle tarinoiden ihmeelliseen maailmaan.

Mona Jacklinin maalaus