Näytetuokiot

Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Näytetuokot pidetään 2.kerroksessa Lähteessä.
Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla.

Lauantai 2.10.

klo 10.30-11.00 Sointukylpy, Tiina Honka
klo 11.15-11.45 Kasvojooga, Minna Karppinen
klo 12.00-12.45 Musiikillinen parannustilaisuus, Erika Juusola ja Mari Vuoritie
klo 13.30-14.00 Katse sisäänpäin -kehorentoutus, Reija Jacklin
klo 14.15-14.45 Rakkauden voima, Seppo Laaksonen
klo 15.00-15.30 Luontoni laulut, Heidi Inget ja Mari Vuoritie
Klo 16.00-16.45 Ecstatic Dance Henna-Riikka Tiri, Tanssisali

Sunnuntai 3.10.

lo 10.30-11.00 Ryhmähoito/ meditaatiomatka, Anki Luci Maria
klo 11.15-11.45 Maa- ja Taivasyhteys: rummutus, laulu ja äänimaljat, Henna-Riikka ja Soma Kerttu
klo 12.00-12.30 Rakkauden voima, Seppo Laaksonen
klo 12.45-13.15 Enkelimeditaatio, Minna Hanhela
klo 14.30-15.00 Äänimatka, Anniina Laine
15.15-15.45 Kehonautinnosta sieluyhteyteen ja ykseyteen, Maria Kristiina Paksuniemi

Sointukylpy, Tiina Honka, Valon Tiina
Sointukylpy, eli ryhmälle tehtävä äänimaljarentoutus, tuo kuulijan rentoutuneeseen ja kiireettömään tilaan. Soitukylpy on miellyttävä tapa tutustua äänimaljoihin ja niiden vaikutukseen. Se on kokonaisvaltainen kehoa ja mieltä hellivä kokemus, jossa maljojen luoma värähtely saa kehomme solut värähtelemään ja rentoutumaan. Sointukylvyn vaikutuksia ovat esimerkiksi verenpaineen ja stressihormonitason lasku, unen laadun paraneminen ja keskittymiskyvyn paraneminen. Sointukylvyssä soitan äänimaljoja, kristallimaljoja, koshia, tingshoja ja mahdollisesti myös voimarumpua.

Kasvojooga, Minna Karppinen
Voimme treenata kasvojen lihaksia, samalla tavoin kuin harjoitamme mitä tahansa muita kehon lihaksia. Kasvojen alueella on yli 40 ohutta, mutta vahvaa lihasta. Kasvojooga parantaa kasvojen alueen verenkiertoa, elvyttäen kasvojen lihaksia ja lisäten ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Kasvojoogassa vuorotellen jännitetään ja rentoutetaan kasvojen lihaksia, joilloin lihakset voimistuvat, lymfankierto paranee ja kuona-aineet pääsevät poistumaan.

Musiikillinen parannustilaisuus, Erika Juusola ja Mari Vuoritie
Ihmisen ääni on kuin silta näkyvän ja näkymättömän maailman välillä. Tätä siltaa pitkin kuljetamme yhdessä helppojen mantrojen avulla parantavaa energiaa luoden yhteisen hoitavan tilan. Voit tulla laulamaan tai vain lepäämään ja vastaanottamaan.

Katse sisäänpäin-kehorentoutus, Reija Jacklin
Hengitä nenän kautta sisään ja puhalla ulos. Uloshengityksellä päästä irti kaikesta tarpeettomasta joka joutaa mennä. Anna itsellesi tämä pieni hetki sitä varten että saat hetken kuunnella mitä Sinulle ja kehollesi kuuluu. Anna kehosi painautua rentona ja pehmeänä alustaa vasten ja ottaa vastaan kaikki parantava ja hoitav
n. Ja tämä kaikki on harjoiteltavissa, jopa niin, että intention puhtauden voi tuntea ja kokea. Rakastamista voi siis harjoitella.

Rakkauden voima, Seppo Laaksonen
Rakkaus on iloa. Se on voimakkain. Pyyteettömyys kuuluu rakkauteen, sillä rakkaus on vapaa. Rakkauttakin ja sen jakamista voi harjoittelulla voimistaa. Intentiolla ja aikeemme puhtaudella on suuri merkitys lopputulokseen. Ja tämä kaikki on harjoiteltavissa, jopa niin, että intention puhtauden voi tuntea ja kokea. Rakastamista voi siis harjoitella.

Ecstatic Dance, Henna-Riikka Tiri, Tanssisali (sisäänkäynti käytävän päässä)
Messuilla päästään maistelemaan näytetuokion verran Ecstatic Dance Oulun vapaata musiikin virtaa. Ekstaattinen tanssi on parhaimmillaan syvää meditaatiota, jossa pääset yhdistymään rakkauden ja tietoisuuden tilaan, itsesi ja toisten kanssa. Tanssiessasi kohti syvempään ydinolemustasi sinun ei tarvitse muuttaa mitään itsestäsi, tanssissa ei tarvitse olla tyyliä eikä askeleita. Tanssi vapaasti ja villisti itsesi hurmoksiin saakka. Sinulla on lupa ilmaista itseäsi vapaasti tanssillisin keinoin. Voit tulla myös katsomaan toisten tanssia, jolloin todistat tunteitasi näkemäsi ja kuulemasi kautta seisten, istuen tai lattialla maaten. Tule omana itsenäsi, sinä riität. . Muuan sääntö: Tanssin aikana ei puhetta, ei valokuvaamista ja vapaaehtoinen yhteys muihin - muista aina pyytä lupa yhteyden muodostamisessa. Tanssin jälkeen loppurentoutuminen erilaisten meditatiivisten soittimien väreilyssä. Ota mukaasi vesipullo.

Ryhmähoito/ meditaatiomatka, Anki Luci Maria
Kanavoin osallistujien korkeimmaksi parhaaksi parantavia energioita Äiti-Isä Jumalan yhden elämän lähteestä taivaasta sekä maasta. Yhdistytään omaan Jumalallisen linjaan.

Maa- ja Taivasyhteys: rummutus, laulu ja äänimaljat, Henna-Riikka ja Soma Kerttu
Hoitava äänimatka: Henna-Riikka ja Soma Kerttu ohjaavat äänimatkan rummuilla ja meditatiivisilla soittimilla. Mukana mm. Äänimaljat ja koschi. Tule rentoutumaan ja ottamaan hoivaa vastaan ääniaaltojen syleilevissä väreilyissä.

Äänimaljarentoutus, Anniina Laine
Äänimaljarentoutus tai toiselta nimeltään sointukylpy kuuluu syvärentouttavaan ääniresonanssimetodiin, joka tuottaa kokonaisvaltaisen kokemuksen tuoden kehon ja mielen syvärentoutuneeseen tilaan. Ääni on värähtelyä, liikettä joka koskettaa meitä aivan solutasolta asti. Sointukylvyssä soitan 11 äänimaljaa, gongeja, kosheja sekä kristallimaljaa.Tutkitusti kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyy, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranee. Äänet huuhtovat mukanaan kehon kireydet ja hiljentävät lempeästi mielen hälinän. Äänimaljahoitajaksi olen opiskellut äänimaljojen syntylähteillä, Nepalissa Kathmandussa.

Enkelimeditaatio, Minna Hanhela
Tule mukaan rentouttavaan hetkeen enkeleiden kanssa. Meditaation aikana enkelit hoitavat, suojaavat ja tulevat energioillaan lähemmäksi meitä. Saatat jopa kuulla omalla tavallasi heidän viestinsä sinulle tähän hetkeen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet, ja ota ystäväsikin mukaan.

Kehonautinnosta sieluyhteyteen ja ykseyteen, Maria Kristiina Paksuniemi
Tanssillista ja hoitavaa liikettä -kehoa kuunnellen ja aistien, hyvän olon hakemista liikkeestä ja liikkeen avulla Hengityksen aistimista, hengityksen kautta oman kehon aistimista, omaan kehoon maadoittumista, aistien herättelyä: tunto, näkö, kuulo, haju, maku, intuitio. Omasta kehosta hyvän olon hakemista, nautinnon (ja kivun) tuntemusten havainnointia, aina nautinnon ja hyvän olon seuraamista josta tulee hoitava liike. Oman kehon kunnioitusta ja kehon viestien eli aistimusten kuuntelua. Kehon rajoja kunnioittaen eli mitään liikettä ei pakoteta, liike saa virrata keholähtöisesti. Kun olen vahvasti maadoittuneena kehooni eläen nautintolähtöisesti, olen helpommin yhteydessä myös maahan ja toisiin ihmisiin, kaikkeuteen. Kaikki tanssimme saman auringon alla saman planeetan pinnalla. Yhteydessä ja rakkaudessa, omassa kehossa, tämän elämän kodissa. 
Rakkaus voittaa aina