Työpajat

Työpajat antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty. Työpajat ovat perjantai-iltana ja sunnuntaina  Valon Vintillä, Ketokatu 8 ja Pohojan tilassa sekä lauantaina Kaarnassa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautuminen ja maksu suoraan työpajan ohjaajalle.

Kvanttikonstellaatio® -Virpi Lintula

Pe 23.2. klo 17.00-20-00 
Valon Vintti, Ketokatu 8 
Hinta 50 € (omalla teemalla), 
35 € (esittäjänä tai katsojana)
Tule itse paikan päälle tekemään omaa teemaa, tämän uuden, dynaamisen ja elämyksellisen ryhmätyöskentely menetelmän avulla. Kvanttikonstellaatio®ryhmässä me työskentelemme syvässä tietoisuuden tilassa, jossa pääset eheyttämään menneisyyden tapahtumia, alitajunnan ohjelmia ja uskomuksia, myös ylisukupolvisesti. 

Työskentely tapahtuu erilaisten teemojen kautta, joita voivat olla erilaiset kehon oireet, sairaudet, pelot, muut ylisuuret tunteet, parisuhde teemat, lasten ja nuorten haasteet, työ, raha tai jokin este, joka jotenkin estää sinua elämästä hyvää elämää. Menetelmä tähtää oman elämän voiman löytämiseen, jotta menestys ja runsaus saapuvat luoksesi. Lämpimästi tervetuloa mukaan työskentelemään ja kokemaan Kvanttikonstellaation® eheyttävää voimaa. 

Löydät lisätietoa ryhmistäni:

Paikkoja rajoitettu määrä (vain 6-7 teemaa) joten ilmoittaudu etukäteen. Yhteydenotot ja ilmoittautumiset puh. 045-2677000 tai virpi@virpilintula.fi

Avaa yhteys henkimaailmaan Työpajat
-Serafiina Edelmann

La 24.2. klo 13.30, 15.00 ja 
16.30
Hiukkavaaratalo 2.kerros
hinta 30€
Kolmen yhteishinta 80€
1. Työpaja: 13.30-14.30 
Avaa näkemisen kykyäsi, shakrojen virta, kolmas silmäsi sekä kruunushakrasi saavuttaaksesi kirkkaamman näkemisen kyvyn ja yhteyden henkimaailmaan.

 2. Työpaja: 15.00-16.00 
Tapaa ylempi minäsi, henkioppaasi, ja saa viesti henkimaailmasta. Saa selville mikä on elämäsi tarkoitus.

3. Työpaja: 16.30-17.30 
Menneiden elämien regressio, lähde matkalle menneeseen elämääsi, saat vastauksia jotka saattavat selventää tämän elämäsi haasteita.

Ilmoittautumiset etukäteen serafiina.edelmann@gmail.com tai messuilla INFO pisteeseen tai luennon jälkeen suoraan Serafiinalle.

Kehitä selvänäköisyyttäsi
-Kirsi Gren

su 25.2. klo 10.00-12.30
Vintti, Ketokatu 8
Hinta 35€
Selvänäkijä ja henkisen kasvun valmentaja Kirsi Gren ohjaa työpajassa erilaisia energialuku- ja auraluentaharjoituksia. Yhteydenotot ja ilmoittautumiset puh. 040-5807610 tai kirsi.gren@aurinkohoitola.fi, jolloin saat ohjeet mitä ottaa kurssille mukaan.

Tarot -kurssi
-Tuula Huhtala

Su 25.2. klo 11.00-16.00
Oulun steinerkoulu Isokatu 94
Hinta 55€
Tutustutaan Taroteihin ja pidän ns. minikurssin tarotien alkeista, keskustelua ja vastauksia teitä askarruttaviin kysymyksiin, ja workshop näytöksiä. 

Käydään pakka läpi ja niiden merkitykset. 
Intuitio 
Värit 
Symbolit 
Kortin muuntautuminen

Ja lopuksi katsotaan kirjasta.

Omat lounaseväät tai voidaan käydä lähistöllä syömässä. Kahvi on pikakahvia.

Ilmoittautumiset 22.2. mennessä Tuulalla tuula.huhtala@windowslive.com p+358417071920
Jotta työpaja onnistuu niin minimi osallistujia 4 henk.


Pyhä piiri ja rumpumatka
-Anniina Laine

Su 24.2. klo 13.00-15.00
Uusikatu 19
Hinta 30€
Tässä työpajassa lähdemme vahvistamaan yhteyttä esivanhempiin. Työskentelemme piirissä luoden yhteisen pyhän tilan kutsumalla paikalle henkioppaat ja auttajat. Teemme yhteisen kiitoslahjan. Voit tuoda piiriin kuvan esivanhemmat tai sinulle tärkeän esineen. Piirissä saat vastaanottaa parannusta esiäitien sekä esi-isien linjasta. Kanavoin parantavaa energiaa rummun, helistimen sekä äänen avulla. Tapahtumalle on varattu aikaa kaksi tuntia.

Ilmoittaudu etukäteen suoraan Anniinalle hoitavalaine@gmail.com tai messuilla hänen osastolla.

Hyräillen ja hengitellen virtaavassa kehossa
-Riikka Vuorijärvi

Su 24.2. klo 13.00-14.30
Vintti, Ketokatu 8 
Hinta 25€

Hengitys liittää hermostomme osat toisiinsa ja auttaa kytkeytymään kehoomme ja tunteisiimme. Hengittäen voimme pujahtaa läsnäolon virtaan, puskematta ja pidättämättä. Tässä työpajassa rauhoitumme hengityksen ääreen -- liikettä ja ääntä lisäten, jos siltä tuntuu. Saat myös kokemuksen punnitsemaa tietoa vapaan hengityksen merkityksestä äänenkäytölle ja autenttiselle ilmaisulle. Työpajan ohjaa laulupedagogi Riikka Vuorijärvi, jolle hermostollinen ja kehollinen näkökulma ovat laulunopetuksen ytimessä, henkistä näköalaa unohtamatta. 

Hinnan 25€ voit maksaa paikan päällä. Tässä Hetkessä ry:n jäsenille 10 % alennus. Ilmoittaudu etukäteen Riikalle osoitteeseen riikka.vuorijarvi@gmail.com 

http://www.riikkavuorijarvi.fi/

Tutkimusmatka tietoisuuden valoon
-Kaija Wittenberg

Su 24.2. klo 15.00-18.00
Vintti, Ketokatu 8 
Hinta 47€
Vapautumisen herkkua kaikille asiteille

Nyt mennään eikä meinata. Kolmen tunnin aikana murramme koko porukalta sisäisiä muureja ja lähdemme kotiin mukanamme tunne- ja valotyöskentelyn opit, AVAIMET OMAN ELÄMÄN MESTARIKSI 

Ryhmän koko on pieni, joten ilmoittaudu ennakkoon yv.na tai kaija.wittenberg@gmail.com

Koskettaa ja tulla kosketetuksi
-Tanja Wunsch

Su 25.2. Klo 12.00 - 13.15
Pohojan tilassa, Uusikatu 35
Hinta 25€
Tässä jooga-työpajassa sukelletaan ihmisyyden alkulähteille kosketukseen ja vuorovaikutukseen. Kosketuksen voima ja herkkyys sanoissa, katseessa, energiassa sekä kehollisessa kosketuksessa. Jooga liikkeissä pysähdymme aistimaan kosketusta fyysisesti, energeettisesti sekä aistien ohjaamina. Teemme yksilöharjoituksia, pariharjoituksia sekä toimimme ryhmässä. Kosketuksen voima- työpaja avaa meitä sielullisella tasolla ja parhaimmillaan kosketus rauhoittaa, luo turvallisuuden tunnetta ja yhteenkuuluvuutta. Ota mukaan lämmintä vaatetta ja villasukat. Voit ottaa oman joogamaton ja tiilen mukaan. Välineitä on myös lainattavissa. Työpaja pidetään Tapahtumakellari Pohojassa, Uusikatu 35, Oulu. Tulen avaamaan ulko-oven noin 10 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Tulethan ajoissa paikalle! 

Ilmoittautumiset nettisivuilla tai messuilla Yoga Feeenixin messupisteellä


Sunnuntaina 25.2. Pohojan tilassa, Uusikatu 35, Oulu 
Klo 12.00- 13.15. Kosketuksen Voima Jooga -työpaja 
Klo 13.30- 14.30. Rentouttava Sointukylpy

Työpajojen hinta 25€ ja molemmat yhteensä 45€. Tässä Hetkessä ry jäsenet -10%. Yoga Feenixin verkkokaupasta koodilla "Virtaus".

Rentouttava Sointukylpy
-Tanja Wunsch

Klo 13.30- 14.30
Pohojan tilassa, Uusikatu 35 
Hinta 25€
Lämpimästi tervetuloa yhteiseen meditaatiohetkeen ja rentoutumiseen sointujen maailmaan! Rauhoitumme hetkeen hengitellen ja käytän mm. äänimaljoja, tuulikelloja, rumpua ja sadesoitinta. Sointukylvyssä kehomieli rentoutuu ja hermosto rauhoittuu. Pukeudu lämpimästi ja ota mukaasi pieni peitto ja villasukat. Tilassa on lainattavissa joogamattoja, mutta halutessasi voit ottaa oman joogamattosi mukaan. Paikka on Tapahtumakellari Pohoja, Uusikatu 35, Oulu Lue lisää! Tulen avaamaan ulko-oven noin 10 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Tulethan ajoissa paikalle! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu etukäteen!

Ilmoittautumiset nettisivuilla tai messuilla Yoga Feeenixin messupisteellä