Työpajat

Työpajat antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty. Työpajat ovat 2. kerroksessa Kaarnassa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella tai suoraan työpajan ohjaajalle tai messuilla INFO pisteeseeen.

Valokielen aktivointi
Zion Serafiina

la 2.10. Kaarna
klo 10.30 -12.15
hinta 25€
Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan valokielen maailmaan ja avaamaan näitä upeita taajuuksia itsessäsi. Mitä valokieli on ja miten eri tavoin sitä voi hyödyntää. Työpajassa tehdään aktivointia valokielen eri taajuuksiin, tutustutaan eri tapoihin kanavoida valokieltä ja vapautetaan mahdollisia blokkeja ilmaisun tieltä. Kanavoin eri olentoja valokielellä (mm elementaaleja, enkeleitä, tähtiolentoja jne.) ja teemme yhteisiä harjoituksia. Ohjaan myös rentouttavan ja avaavan valokieli/äänimatkan. Ilmoittauminen etukäteenalla  olevalla lomakkeella tai pirittapinola@gmail.com.

Pelkistäminen, rikastaminen ja runsaus
Kati Parkkinen

la 2.10. Kaarna
klo 12.30-14.30
hinta 30€
Katin työpajassa tutustaan raha-asioiden käytännöllisiin ja henkisiin puoliin, kuten esimerkiksi siihen, miten luova energia ja runsaus liittyvät yhteen. Arjen rikastaminen vaatii konkreettisia tekoja, ja toisaalta sujuva arki auttaa rikkauksien monistamisessa. Johdattavatko sinua tarpeet vai halut? Minkä kaiken sallit helposti itsellesi? Ilmoittautumiset etukäteen alla olevalla lomakkeella tai Kati.parkkinen@naturallyyours.fi tai messuilla INFO pisteeseen

Mielenkuohuista tyyneyteen – johdatus irti päästämisen taitoon, Katja Törmänen

la 2.10. Kaarna
klo 14.45-16.45
hinta 30€
Tuntuuko elämä välillä tunnekuohusta toiseen rämpimiseltä, ja tuntuuko, ettei sille voi mitään? Tässä workshopissa käydään läpi The Sedona Methodin perusmenetelmiä, joiden avulla voi helposti ja nopeasti päästää irti negatiivisista tunteista. Katja Törmänen ohjaa harjoituksia, joissa päästetään yksinkertaisten kysymysten avulla irti tunnekuohuista ja löydetään se tyyneys ja ilo, joka jokaisen sisällä jo on. Workshopin jälkeen osallistujilla on käytössään perustyökalut, joilla työtä voi aina tarvittaessa jatkaa omin päin. Jos haluat antaa itsellesi työkaluja levollisempaa elämään,lämpimästi tervetuloa! Ilmoittautumiset etukäteen alla olevalla lomakkeella tai info@sedonamethodsuomi.com tai messuilla INFO pisteeseen

Tähtimeditaatio
Päivi Kaskimäki ja Zion Serafina

la 2.10. Lähde
klo 16.00-16.45
hinta 20€


Päivin ja Zionin yhteinen Tähtimeditaatio. Päivi saataan eri tähdistöihin ja Pirita avaa äänellä ja omalla kanavallaan kunkin paikan energioita. Päivi kertoo tähteläisten erityisistä persoonallisuuden piirteistäsi. Meissä jokaisessa on monien tähdistöjen piirteitä ja meidät kaikki on tehty tähtipölystä, tähdistöjen alkuaineista. DNA:si muistaa ja on näissä erityisissä energioissa avautumassa, tuoden tietoisuuteesi aivan uudenlaisia asetuksia mahdollisuuksistasi. Lämpimästi tervetuloa ennenkokemattomalle matkalle Linnunradan ja kosmoksen äärettömiin maailmoihin. Ilmoittauminen etukäteen alla olevalla lomakkeella tai pirittapinola@gmail.com tai messuilla INFO pisteesee.

Marja Magdaleenan polku
Kaija Wittenberg

su 3.10. Kaarna
klo 10.30-12.15
hinta 30€
Me tiedämme, että elämme suuren muutoksen ajassa. Monet ovat tunnistaneet, että vanhat toimintamallit eivät enää toimi ja ovat valmiita muutokseen tai ovat jo muuntumisen polulla. Tässä Kaijan työpajassa osallistujat voivat saada suloisen tönäisyn eteenpäin ja laajentumiseen sekä ’matkaeväät’ löytää uusi, feminiinisiin periaatteisiin pohjautuva tapa olla, johtaa ja luoda elämässä, avautua keho-sielu yhteyteen ja vuorovaikutukseen kaikkien ja kaiken kanssa.

Maailmamme tarvitsee nyt Vesimiehenajan ihmisiä, sinun pyyteetöntä rakkautta, visiota, viisautta ja rohkeutta, jotta voimme yhdessä luoda taivaan maan piiriin.

Sydämellisesti tervetuloa tekemään tilaa kehotemppeliin luodaksemme puhtaudesta käsin ja vastaanottaaksemme suoraan valo-olentojen, luonnon ja äiti-isäjumalan viestejä ja ohjausta. Koska teemme itsehoitoa; kohtujoogaa ja liikemeditaatioita, ota mukaan makuualusta ( ja tyyny). Työpajan kesto on 2h ja hinta 30€. Maksu ovella. Ilmoittauminen etukäteenalla olevalla lomakkeella tai kaija.wittenberg@gmail.com tai messuilla INFO pisteeseen lauantaina.

Voimakortti enkaustiikalla
Tuija Tervaskanto

Su 3.10. Kaarna
klo 12.30-14.00
hinta 20€
Voimakortti-taidepajassa pääset kokeilemaan mehiläisvahamaalausta. Parantavan taiteentekijän ja sielunmaisemamaalarin Tuijan ohjauksessa pääset maalaamaan itsellesi värikylläisen, energisoivan voimakortin. Voit maalata kortin myös jollekin toiselle. Keskustelua ja tulkintoja korteista maalaamisen lomassa. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella tai messuilla INFO pisteeseen. Työpajan hinta 20€

Sinä ja Kulta-aika
Seppo Tanhua

su 3.10. Kaarna
klo 14.15-15.15
hinta 20€
Tutkitaan jokaisen kartta ja menossa oleva aika. Täynnä.

Gaian laulut
Mari Vuoritie ja Heidi Inget

su 3.10. Kaarna
klo 15.30-17.00
hinta 15€
Gaian laulut ovat Mari Vuoritien ja Heidi Ingetin säveltämiä ja sanoittamia helppoja lauluja eri luonnon elementeille. Yhdessä laulaen välitämme rakkautta ja parannusta äiti maalle ja juhlistamme koko luomakuntaa. Laulamme luonnolle ja annamme luonnon laulaa meidän kauttamme. Ilonvalkeiden workshopissa käymme läpi neljä elementtiä; Maa, Ilma, vesi ja tuli.Liitämme lauluihin myös visualisointia ja suuntaamme energiaamme mielikuvien avulla. Luomme yhteyttä elementteihin myös kehollisten harjoitusten kautta. Et tarvitse erityisiä musiikillisia taitoja osallistuaksesi, riittää kun tunnet vain kutsun sydämessä tulla paikalle. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi yhteiseen soivaan piiriin! Workshopin kesto 1h 30 min ja hinta 15€.  Ilmoittauminen etukäteen alla olevalla lomakkeella tai marivuoritie@gmail.com tai messuilla INFO pisteeseen

Työpajat ilmoittautuminen