Luennoitsijat ja näytetuokioiden ohjaajat

Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita ja näytetuokioden ohjaajia.

Seppo Tanhua

Olen työskennellyt ammatti astrologina jo yli 30 vuotta. Tehnyt tuhansia henkilökohtaisia tulkintoja ja ylläpitänyt Suomen suosituinta astrologista sivustoa www.astro.fi Astrologia oli aivan alkumetreiltä minulle täysin selvä ja kiistaton missio, vaikka en sitä tietenkään aluksi ymmärtänyt. Olen vetänyt astrologia kursseja sadoille opiskelijoille näiden vuosien aikana ja aika moni tämän päivän ammattiastrologi on saanut alkusysäyksen pitämiltäni kursseilta tai luennoilta. Mielenkiintoisinta on kuitenkin seurata maailman menoa astrologian näkökulmasta ja juuri nyt on menossa suurin henkinen harppaus satoihin tai ehkä tuhansiin vuosiin. Siitä lisää luennolla.

Inga Söder

Olen laulaja, laulunopettaja Inga Söder. Musiikki on pienestä saakka ollut minulle energiaa ja esiintyminen parantamista. Henkiselle polulle minut tuotiin vuonna 2012. Vuodesta 2013 olen aktiivisesti opiskellut energioiden tunnistamista ja hallinnointia. Opiskelen tällä hetkellä energiahoitajaksi sekä pidän energiailtoja, missä opastan ihmisiä ottamaan vastuun omista energioistaan. Koen musiikkiurani, laulun-, ja hengitystekniikoiden opettamisen olleen minulle valmistelua energioiden kanssa työskentelyyn. Sydäntäni lähellä ovat muun muassa Äiti Amma, henkisten lakien kehollistaminen arjessa, energiatyöskentely sekä musiikki.

Seppo Laaksonen

Olen Seppo Laaksonen, Rakkauden shamaani ja tiedän vastauksen löytyvän aina itsestäni. Olen energiaa, olen Rakkaus, olen ykseys. Elän ilossa ja luottamuksessa, sillä kaikki on hyvin, vaikka mieleni yrittää väittää toista. Onneksi en ole mieleni vaan olen sielu, henki, energiaa. Maailmankuvani koostuu intuitiosta ja intentiosta, jotka tulisi tunnistaa ja hyväksyä. Olen avoin sydän, joka rakastaa meitä kaikkia. Uskon ja luotan, että vastaus kaikkeen on pyyteetön

Erika Juusola

Näkijä, henkinen ohjaaja, terapeutti ja laulaja.
Olen ollut näkijä lapsesta saakka ja aloitin ottamaan ihmisiä vastaan jo nuorena naisena noin 20 vuotta sitten. Vastaanottotyön lisäksi opetan näkijyyttä ja energiaparantamista, luennoin henkisyydestä sekä keikkailen myös laulajana. Mukanani on kulkenut urani alusta saakka lause ”Vain rakkaus on totta”. Lause muistuttaa meitä pyyteettömän rakkauden läsnäolosta läpi kaikkien vaiheiden tässä inhimillisyyden matkalla. Tämä on työni punainen lanka sekä tärkeä arvo myös omassa elämässäni.

Katja Törmänen

Olen Katja Törmänen, oululainen kirjailija ja irti päästämisen opastaja. Löysin tieni The Sedona Methodin pariin 2014 ja ihastuin välittömästi sen yksinkertaisiin mutta vaikuttaviin kysymyksiin. Ensimmäisen kurssin jälkeen kuvittelin tietäväni kaiken, mitä metodista on tiedettävissä, mutta onnekseni olin täysin väärässä. Päivä päivältä tämä irti päästämisen menetelmä antaa enemmän ja avautuu syvemmälle ja syvemmälle. On kyseessä sitten perhe tai parisuhde, ystävät tai muut ihmissuhteet, työ, terveys tai suhde omaan kehoon, raha-asiat tai henkisyys... niihin kaikkiin liittyy niin paljon rajoittavia tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja tapoja, ettemme edes huomaa, miten paljon olemme niiden ohjailtavissa. Ja kun huomasin, miten paljon levollisempaa ja rakastavampaa irti päästäminen elämästä tekee, halusin muidenkin oppivan käyttämään näitä työkaluja – niitä hetkiä ajatellen, jolloin luontainen kykymme päästää irti tuntuu olevan kateissa. Pidän messuilla luennon otsikolla Miten opin päästämään irti tunteiden ylivallasta ja olemaan onnellinen, tässä ja nyt sekä workshopin aiheesta Mielenkuohuista tyyneyteen – johdatus irti päästämisen taitoon. Tervetuloa kokemaan irti päästämisen ilo!

Serafiina Edelmann

DCH Serafiina Edelmann, Kliininen hypnoterapeutti, ammattimuusikko. Serafiina opiskeli Kliiniseksi hypnoterapeutiksi Lontoossa, (Institute of Clinical Hypnosis). Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli Lontoossa sairaalassa sekä terveyskeskuksessa ja yksityispraktiikalla Harley Streetilla hypnoterapeuttina. Oopperalaulajana Serafiina Edelmann on esiintynyt arvostetuilla konserttiareenoilla, sekä oopperafestivaaleilla Britanniassa ja Italiassa. Suomeen 2017 muutettuaan hän avasi praktiikkansa Lapinlahden sairaalaan Helsinkiin, ja nopeasti hänen asemansa vakiintuiyhdeksi Suomen huippu terapeutiksi hypnoosin saralla. Serafiina Edelmann on luennoinut mielen voimasta ja hypnoosista niin Suomessa kuin Ulkomailla sekä toimii Saksan naisten telinevoimistelujoukkueen jäsenen henkisenä valmentajana. Serafiinan ryhmähypnoosiluennot ovat olleet suosittuja ja tehokkaita. ypnotisoituaan täyden Finlandiatalon salin katsomon 2018 hän kehitti ryhmille sopivan terapiamuodon, ryhmähypnoosin jota antoi Helsingissä vakituisesti ennen pandemiaa. Serafiina Edelmann on auttanut myös satoja ihmisiä pudottamaan painoa hypnoosin avulla. Siitä on pikkuhiljaa tullut yksi suurimpia asiakaskuntia. Edelmann on kehittänyt täysin uudenlaisen painonhallintamenetelmän joka tuo onnistumisen tunnetta, motivaatiota ja halua elää terveellisesti. Serafiina Edelmann työskentelee tällä hetkellä pääasiassa etäyhteyden välityksellä, ja on auttanut näin jo puolitoista vuotta ihmisiä saavuttamaan omat päämääränsä elämässä. Olkoot ne terveellisiä elämäntapoja, tupakoinnin lopetusta, esiintymisjännityksestä eroon pääsyä, tai vaikka stressittömämpää arkea, vain muutamia esimerkkejä mainitakseni.
Zion Serafina

Olen Zion Serafiina, oululainen nainen, äiti ja elämän ikuinen ihastelija. Työskentelen intuitiivisena parantajana, näkijänä, äänihoitajana ja henkisenä auttajana. Sydämen asia minulle on saada sinut oivaltamaan se valtava potentiaali, joka sisälläsi uinuu. Työni yksi tärkein asia on auttaa sinua avautumaan rakkauden parantavalle voimalle. Mielestäni parantajan tehtävä on myös havahduttaa asiakasta löytämään oma sisäinen parantaja. Meillä on kyky parantaa itsemme, niin mentaalisella-fyysisellä- kuin sielullisella tasolla. Koen tehtäväkseni muistuttaa myös sinua omasta luomisvoimastasi ja oman elämän haltuunotosta. Luontoyhteys on minulle tärkeä voimavara. Teen erilaisia energiahoitoja, rumpu-ja äänihoitoja, konsultaatioita, tulkintoja, kursseja ja valmennuksia. Tärkein päämäärä mielestäni elämässä on oppia olemaan läsnä hetkessä. Kun emme enää roiku menneessä, emmekä haikaile huomista, olemme päässeet ainoaan olemassaolevaan nyt-hetkeen. Tällöin elämme harmoniassa maailmankaikkeuden kanssa ja elämästä tulee taianomainen seikkailu. Hetkessä eläen meidän on helppo kokea kiitollisuutta ja elää sydän auki sallien itsemme virrata elämän virran mukana.

Tärkein päämäärä mielestäni elämässä on oppia olemaan läsnä hetkessä. Kun emme enää roiku menneessä, emmekä haikaile huomista, olemme päässeet ainoaan olemassaolevaan nyt-hetkeen. Tällöin elämme harmoniassa maailmankaikkeuden kanssa ja elämästä tulee taianomainen seikkailu. Hetkessä eläen meidän on helppo kokea kiitollisuutta ja elää sydän auki sallien itsemme virrata elämän virran mukana.

Minna Hanhela

Olen oululainen näkijä, energiahoitaja ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Haluan omalla työlläni auttaa sinua nousemaan omaan voimaasi ja löytämään oma ainutlaatuinen sydämen polkusi tässä maailmassa. Haluan rohkaista sinua elämään rehellisesti oman näköistä elämääsi ja terveellä tavalla kyseenalaistamaan uskomuksia, jotka estävät sinua nousemasta omaan korkeampaan potentiaaliisi. Erityisen lähellä sydäntäni ovat tämän päivän apua tarvitsevat herkät ja erilaisiin universumin energioihin reagoivat lapset ja nuoret, ja heidän hyvinvointinsa tukeminen. Elän sydämen ja korkeamman viisauden johdatuksessa, jolloin uskallan antautua vahvemmin elämälle ja luottamukselle. Oman sydämen polkuni ja luonnollisen elämän rytmin kunnioitus on minulle tärkeää. Tykkään kehittää itseäni ja opiskella uusia asioita. Rakastan lapsiani, perhettäni, Äiti Maata, ystäviäni ja aitoja kohtaamisia ihmisten kanssa. Palvelen koko maailmankaikkeutta ja teen valotyötä auttaakseni koko ihmiskuntaa nousemaan rakkaudellisempiin energioihin ja aikaan. Uskon Ykseyteen, eli siihen, että lopulta olemme kaikki yhtä tässä universumissa. Näkijänä olen selvänäköinen, -kuuloinen ja -tuntoinen. Välillä näen kuin valokuvan tai elokuvan pätkän, välillä kuulen ohjausta puheena ja välillä aistin koko kehollani. Oman elämänkokemukseni kautta, erityisosaamistani on kyky olla läsnä ja kannatella sinua vaikeissakin tilanteissa ja tunteissa. Näen myös tarkoituksenmukaisesti niitä asioita, jotka ovat ehkä piilossa sinulta, mutta vaikuttaa negatiivisesti elämääsi. Palveluihini kuuluu selvänäköiset energiahoidot, ratkaisukeskeinen valmennus, selvänäköinen ohjaus ja konsultaatiot sekä enkelipiirit. Työskentelen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, välittäen viestejä Valosta ja Rakkaudesta. Kohtaan toisen ihmisen aina rakkaudellisella läsnäololla, luottamuksella ja kunnioituksella.

Kati Parkkinen

Olen FT, KTM, Life Coach Kati Parkkinen, oululainen freelancer-luennoitsija, kouluttaja ja kirjoittaja. Väittelin tohtoriksi vuonna 2019 muutosjohtajuudesta, jonka pohjalta kehitin jokaiselle työelämässä tai yhteisössä toimivalle valmennusohjelman www.naturallyhumancapital.fi . Olen käsikirjoittanut myös muita valmennustuotteita kuten www.naturallygreenmoney.fi , joka ohjaa sopusointuiseen elämän, rahan ja itsensä kuluttamiseen. Parhaillaan kirjoitan essee-teosta ”Voimien verkko”, jonka sisällöstä olen poiminut pieniä palasia luennolla läpikäytäväksi.


Antti Juhani Häyhä

Spiritual Therapist ja koulutettu intuitiivinen energiaparantaja & -kouluttaja, Cammalot™ Reiki Seichem Master, graafinen suunnittelija ja sielunkuvataitelija Jyväskylästä. "Ykseyskokemusten myötä olen alkanut entistä enemmän toimimaan korkeimman itseni kautta ja tehtäväni on yhdistää ihmisyyden kokemusten kautta saatu viisaus rakkaudella Luoja-lähteeseen.”

Marianne Lukkarinen

Marianne Lukkarinen on taiteilija ja taideopettaja, joka on jo kahden vuosikymmenen ajan kehittänyt ihmisen hyvinvointia ja luovuutta avaavia ja tukevia opetusmenetelmiä. Hän on kasvatuspsykologi (KM) taustainen kuvataiteen, draaman ja teatterin opettaja. Hän toimii Osuuskunta Lilithissä ja opettaa kehittämiään hyvinvointiteemaisia taidekursseja sekä taiteen perusopetusta kuvataiteessa IIn, Oulun ja Limingan Taidekouluilla. Hänen menetelmänsä perustuvat vahvistavan läsnäolon työotteeseen sekä turvalliseen ilmapiiriin, ihmisen eheyttä ja tasapainoa tukevaan ohjaustyöhön. Arki ja sen luovuusteot sekä lempeä suhde omaan luovuuteen ovat hänen työnsä kulmakiviä. Tervetuloa Mariannen kanssa Hyvinvointitaiteen ja Vierellämaalaamisen äärelle.


Kuvaaja Taina Pirttijärvi

Tanja Wunsch

Olen Tanja, jooga- ja hyvinvointialan yrittäjä, äiti, kirjoittaja, seikkailija, kokija ja näkijä. Vuosi 2016 oli käännekohta elämässäni. Elin haastavassa elämäntilanteessa ja lähdin jooga- ja meditaatio matkalle Balille. Yksinäisinä aamuina meditoidessani meren rannalla katsellen auringonnousuja, annoin itselleni anteeksi. Ymmärsin, ettei tarvitse pelätä, en ole uhri, enkä ole yksin.Uskalsin luottaa, että elämä kantaa. Koin, että olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa ja annoin sieluni avautua. Oli kuin sumuverho olisi vedetty silmieni edestä ja tunsin suunnatonta iloa ja kiitollisuutta. Elämä on ihme ja jokainen hengenveto on lahja. Me ollaan elossa!Tätä sanomaa haluan välittää työssäni ohjatessani jooga- ja meditaatio tunteja.

Vuosi sitten olin Kreikassa (lock downin aikaan) ja hiljennyn kirjoittamaan toista kirjaani Elämänpuu- metodista. Olen järjestänyt Elämänpuu- työpajoja jooga tapahtumien yhteydessä jo usean vuoden ajan. Idean ytimessä on yksilön henkinen kasvu omaan kukoistukseen sekä rohkeuden, uskalluksen ja oman sisäisen voiman löytyminen. Tarvitaan tekemistä, mutta myös olemista. Hengitys on lyhin tie kohdata oma sisäinen viisaus.


Reija Jacklin

Mie olen Reija, kotoisin olen Posiolta, Äiti Maan sylistä, luonnon keskeltä. Olen aiemmalta koulutukseltani kätilö/sairaanhoitaja, nykyään hoidan kaiken ikäisiä ihmisiä kalevalaisella jäsenkorjauksella apunani intuitio ja selvätuntoaisti. Erityisosaamistani on pienten vauvojen ja lasten hoito sekä raskaana olevien hoitaminen. Ohjaan lempeää hathajoogaa sekä Oulussa että Muhoksella, olen käynyt kokonaisvaltaisen hathajooga ohjaajakoulutuksen. Olen myös mukana koulutustyössä ympäri Suomen opettamassa uusia osaajia jäsenkorjaajiksi. Kehomme kerää elämäntarinamme ja kokemuksemme pehmytkudoksiin. Kun olemme sille valmiita, hoidon avulla voimme kehoa käsitellen ja kuunnellen auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, monella tasolla. Pidän messuilla luennon kehon ja mielen yhteydestä, siitä, kuinka tärkeää on oppia kuuntelemaan kehon viestejä elämän eri vaiheissa.


Pirjo Vuontisjärvi

Olen Pirjo Vuontisjärvi tamperelainen homeopaatti ja erityisopettaja. Olen käyttänyt homeopatiaa koko aikuisikäni. Myös perheeni jäsenet, mies ja kolme lasta (25-, 22- ja 14-vuotiaat) sekä koira ja kilpikonna, ovat homeopatiasta saaneet apua monenlaisissa asioissa. Viime aikoina olen hoitanut myös puutarhaani ja kodin kukkia homeopatialla. Homeopaattisten rakennehoitojen lisäksi teen energiahoitoja ja konsultoin vanhempia homeopaattisin ja erityispedagogisin vinkein. Asun Tampereella mutta vastaanottoni toimii etänä kaikkialle. Lähivastaanottoja minulla on viikottain Tampereella, kerran kuukaudessa Helsingissä Lauttasaaressa Organic Spirit -hoitolassa ja sopimuksen mukaan myös Oulussa, josta mieheni suku on kotoisin ja joka on oma opiskelukaupunkini.


Valona

Valona yhtye on syntynyt luomisen ilosta, laulun ja sanojen yhteensulautumisen voimasta. Lauluissa kuullaan elämän kauneudesta, manifestoidaan toiveita todeksi, unohtamatta silti ihmisyyden haavoittuvaisuutta ja kipukohtia. Näitä teemoja rytmittää maanläheiset stemmaharmoniat ja maailmanmusainen meininki suomalaisella twistillä. Tätä yhtyettä tähdittää oululaiset kaksossiskot Heidi ja Sanni Inget. Musiikki on kulkenut siskosten sukulinjassa pitkään, ja he tuntevat esi-isien tuen musiikissaan.

Mari Vuoritie

Olen Mari Vuoritie, oululainen laulaja&lauluntekijä ja koulutukseltani myös musiikkiterapeutti. Esitän omaa omaa musiikkia niin soolona, kuin oman bändini kanssa. Olen keikkaillut esittäen tilauksesta muidenkin tekemää musiikkia erilaisissa yksityistilaisuuksissa, kastejuhlista muistotilaisuuksiin. Ohjaan ihmisille myös erilaisia musiikkillisia piirejä ja ilmaisullisia workshopeja. Rakastan virtailla musiikin, luovuuden ja mielikuvituksen maailmoissa ja tätä kautta palvella ihmisiä ja maailmaa. Koen, että luovuudenlähde on pohjaton ja sinne on niin kutsuvaa sukeltaa ikäänkuin itseänsä etsimään. Se pulppuaa aina vaan ja antaa uusia sävelmiä, sanoituksia, lauluja. Musiikki on tunteiden kieli ja sen kautta pääsemme kosketuksiin syvyytymme ja laajuutemme kanssa. Musisoiminen ja laulaminen tarjoaa kanavan purkaa tunteitamme sekä myös suunnata energiaamme. Musiikin aalloilla on mahdollista kokea yhteyttä ja ykseyttä niin toisiimme , kuin kaikkeuteen. Musiikki voi koskettaa meissä myös jotain sellaista, mihin sanatkaan eivät yllä.

Juha Leskinen

Juha Leskinen on ollut tietoisen henkisen tien kulkija vuodesta 2014, jolloin hän hankki itselleen silloisen maailmankuvan muuttaneen kehostapoistumiskokemuksen. Tämän jälkeen hän veti Oulun Henkinen Kehitys ry:n toimintaa viisi vuotta, tutustui mediaalisiin ilmiöihin ja opiskeli erilaisia energiahoitomuotoja. Vuonna 2016 Ihmeiden oppikurssi löysi hänet ja iski tajuntaan vielä rajumpana maailmankuvan muutoksena. Lisäksi matkaan ovat tulleet esoteeriset ja tantriset harjoitukset seksuaalienergian suuntaamiseksi korkeampiin tarkoitusperiin. Lopulta tämä kaikki on vienyt miehen pois perinteisestä työelämästä, pyrkien antamaan lisää aikaa itsetutkiskellulle, Korkeammalle ohjaukselle ja tehtäville

Kaija Wittenberg

 Olen Kaija Wittenberg henkinen valmentaja, yhdessäluoja ja opas, valontuoja siellä missä on pimeää. Henkiset asiat taivaan ja maan välillä ovat olleet lapsesta asti mukana elämässäni. Henkinen kehittyminen eli itsetuntemus on ollut intohimoni ja tapahtunut kantapään kautta, elämää kokemalla ja olemalla vahvojen henkisten opettajien ihmettelevä oppilas. Terapiatyötä olen tehnyt yli 20 vuotta ja erilaisia itsetuntemusta tukevia työpajoja ja luentoja aika-ajoin. Nykyisin verkkokurssien pito inspiroi. Tällä hetkellä koen eläväni hetkihetkeltä elämää vapaan aallon iloisessa liikkeessä. Rinnallani on rakastava kumppani, jonka kanssa voin kauniilla tavalla laajentua ja auttaa ihmisiä tulemaan kuulluksi yhdessä ja välillä erikseen. Maria Magdaleenan pyhä energia, opetukset ja perintö vaikuttaa tällä hetkellä minuun ja toimiini monella tasolla ja tavalla. Nyt on aika palata omaan sisimpään, totuuteen ja suoraan yhteyteen sielumme kanssa.

Minna Karppinen

 Omien kokemuksien kautta olen kehittänyt Pururelax itsehoitomenetelmä, joka auttaa pääsemään eroon bruksaamisen, hampaiden yhteen puremisen ja jännittämisen kehoon tuomista kivuista ja säryistä. Pururelax menetelmän avulla voidaan auttaa myös lapsia öisen narskuttelun kehoon tuomien haasteiden purkamisessa ja narskuttelun vähentämisessä, Ohjauksia ja hierontoja tehdessäni ihmiskeho näyttäytyy minulle omanlaisenaan kokonaisuutena, jossa yksilölliset vivahteet tulevat esille. Tunteemme, ajatuksemme ja ympäristömme vaikutukset ilmenevät kehossa erilaisina kipuina ja jännityksinä, vaikuttaen elämänlaatuumme, mielialaamme ja herkkyyteemme. Hyödynnän työssäni kaikkea elämän varrella oppimiani asioita ja yhdistelen niitä tarpeen mukaan eri tilanteissa. Olen sertifioitu Face Yoga Method kasvojooga ohjaaja, satuhieronta ohjaajaksi sekä opiskellut rakentavaa vuorovaikutusta Savanna Connexion koulutuksessa. Uskalla vapautua!

Päivi Kaskimäki

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla, selvänäkijänä ja maya-astrologina. Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon. Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi. Tapaamisella kanssani käsitellään usein parisuhteeseen, työhön, perheeseen sekä erityisherkkiin lapsiin ja nuoriin liittyviä kysymyksiä. Esille nousevat usein myös asiakkaan oma henkinen kehitys ja tietoisuuden polun suuntaviivat tai omien kykyjen ja lahjojen käyttöönotto.

Tiina Honka

Olen Tiina Honka, yksi maailmankaikkeuden äärettömistä murusista. Minulle sisäisen rauhan vaaliminen on ensiarvoisen tärkeää. Vain omasta sisäisestä keskuksestani voin löytää oman voimani ja palvella maailmaa aitona itsenäni, sellaisena, joksi minut on luotu. Koen, että luonto ja metsä ovat nopeimmat kanavat omassa keskuksessani ja tässä hetkessä pysymiseen. Koska metsä ei aina ole lähellä, olen etsinyt tapoja sisäisen rauhan ja sielunyhteyden tavoittamiseen myös äänimaljoista ja joogasta. Myös rummuttaminen nuotion ääressä on minulle syvää meditaatiota. Sen aikana saan voimaa ja luottamusta, jotta pystyn taas kohtaamaan elämän haasteet omasta keskuksestani. Minua ohjaa elämässäni näkemys siitä, että kaikki on yhtä. Koen, että kaikella mitä teemme ja ajattelemme, on vaikutus maailmankaikkeuden kokonaisuuteen. Minulle on tärkeää, että tekemäni asiat palvelevat valoa ja korkeinta mahdollista päämäärää. Olen kiitollinen siitä, että saan myös jakaa kokemaani hyvää tähän maailmaan äänimaljarentoutusten ja sointukylpyjen kautta. Teen rentoutuksia Oulun keskustassa satavuotiaassa Kulmatalossa ja Ylikiimingissä. Valmistan yhdessä isäni kanssa luomuvärjättyjä voimarumpuja. Opiskelen myös metsäkylpyohjaajaksi.


Anki Luci Maria Kauranen

 Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta ja vapautta. Minulla on käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Teen kognitiivista psykoterapiaa ja psykologipalveluita vahvalla kokemuksella ja koulutuspohjalla. Minua on siunattu kanavoinnin, näkemisen ja parantamisen lahjoilla ja jos haluat, autan sinua niillä keinoin. Miten tahansa työskentelenkin, teen sen sydämestä ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Toimin enkelien ja valo-oppaiden ohjauksessa.

DianaSofia, Anne Maarit Lahti-Ahola

 Olen Valo, Anne Maarit. Minun elämäntehtäväni on rakastaa kaikkia ja kaikkea. Kuulostaako yksinkertaiselta ja helpolta tehtävältä? Ei todellakaan. Kuitenkin aion yrittää. Tällä Rakkauden, Ykseyden polulla olen kulkenut nyt aikuisiällä noin 10 vuotta. Erikoisten, haastavienkin elämäntapahtumien myötä minut on vakaasti ohjattu parin vuosikymmenen kestäneeltä uraltani IT-alalla toimimaan Valonlähettiläänä auttaen kanssakulkijoitani ValonPolulla. Tämä tehtäväni, on saanut minut kehittämään itseäni. Olen joutunut romuttamaan uskomusmaailmani, kerta toisensa jälkeen, egoni yrittäessä hangoitella vastaan. Siitä huolimatta se on jokaisella kerralla johtanut suuriin oivalluksiin ja uudenlaiseen elämään. Sen vuoksi tiedän kokemuksesta, että kaikki on mahdollista – ihan kaikki. Tällä filosofialla työskentelen nykyisin Parantajana ja Henkisenä Opettajana - näkijänä, kanavoijana, Enkeli-hoitajana, hypnoosihoitajana ja mentaalivalmentajana. Teen työtäni ValoMaailman olentojen kanssa ja heidän kanssaan elämämme täyttyvät ilolla ja Valolla. Päivä toisensa jälkeen ilahdun yhä uudelleen siitä, kuinka anteeksianto ja universaali Rakkaus voivat muuttaa kenen tahansa elämää aivan uskomattomilla tavoilla. Rakastan työtäni ja teen sitä antautuen Korkeimman voiman ohjattavaksi.

Tuula Huhtala

Olen Tuula Huhtala, kokenut Tarot-tulkitsija. En siis ole ennustaja, vaan Tarot-tulkitsija. Tutustuin Taroteihin jo vuonna 1986. Aloitin tekemällä tulkintoja ensin pienissä tapahtumissa, kotikutsuilla, jne.

Henna-Riikka Tiri

Kosketus Luontoon kuvastaa minulle kosketusta sieluun, kehomieleni kaikkiin osiin ja olemuspuoliin, ikiaikaiseen viisauteen ja luonnon voimiin. Elämän tulee olla nautinnollista ja hyvään elämään kuuluu kärsimystä. Helppous ja heittäytyminen sydäntietoisuuden virtaan yhdistävät meitä lähemmäs omaa alkuvoimaamme. Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saamme yhteyden toisiin, sitä helpompi meidän on rakastaa ja sitä helpompi meitä on rakastaa.

Rode Majakka

Minua kiinnostaa ihminen olentona, jonka oleminen maailmassa on rajattuna hyvin yksinkertaisten luonnonlakien vuoksi, ja samalla sillä on rajaton potentiaali luoda uutta. Minua hämmästyttää se, kuinka yksittäinen ihminen on ihan oma subjektiivinen maailmansa hänen ainutlaatuisen hermoston ja mielen muodostaman kompleksisen systeemin vuoksi, ja samalla ollen yhtä kaiken ja kaikkien kanssa Hengessä. Ihminen on vastakkaisten voimien paradoksaalinen rajapinta. Olen kiinnostunut erinäisistä sielunhoitomentelmistä, ikuisesta symboliikasta, saduista, ihmisen perustavanlaatuisesta hyvinvoinnista psyykkisesti, fyysisesti ja henkisesti. Tutkin uteliaasti perimmäistä Totuutta ja haluan haastaa omia ajatusrakennelmiani.

Maria Kristiina Paksuniemi

Työpajan ohjaaja Maria Kristiina Paksuniemi on tutkinut kehollisuutta ja energiatyöskentelyä pitkään. Minulla on sekä biofyysikon näkemys energiasta ja energiakentistä että kinesiologina energialääketieteen näkemys samasta asiasta. Nia-opettajana jaan liikkeen ja musiikin iloa energiasta liikkeessä. Kaikki on energiaa ja me olemme kaikki liikkuvia ja eläviä energiapalleroita :) Nia Brown Belt- ohjaaja Maria Kristiina Paksuniemi on tutkinut kehollisuutta ja energiatyöskentelyä pitkään. Tanssi on loistava muoto hoitaa itseä kaikilla tasoilla. Kaiken ytimessä on syvä ilo jota keholle sopiva liike antaa. Liike on lääke!
Nautitaan elämästä elävässä kehossamme!

Tuija Tervaskanto

"Olen parantavan taiteen tekijä, sielunmaisemamaalari, turvehoitaja, ayurvedinen hieroja, metsäntyttö ja luonto-ohjaaja. Pidän TuijaTellervo Art - taiteilijanimellä voimaannuttavia taidetyöpajoja erilaisille ryhmille erilaisilla teemoilla erityisesti enkaustiikkaa eli mehiläisvahavärejä käyttäen. Lisäksi maalaan pienimuotoisia tilaustöitä. Uskon taiteen ja luonnon parantavaan voimaan ja vahva luontosuhteeni näkyy lähes kaikessa mitä teen. Lapsen silmin tutkin luontoa ja ruohonjuuritasolla on helppo hengittää, helppo olla. Niin luonto antaa kuin sitä kunnioittaa. Järjestän mielelläni luonto- ja hyvinvointitapahtumia yhdessä muiden toimijoiden kanssa, sillä yhdessä olemme enemmän ja hyvinvointi ja vaikutus sitä kokonaisvaltaisempaa. Messuilla ohjaan voimakortti-taidepajan mehiläisvahoilla. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan

Anniina Laine

 Olen Anniina, oululainen kahden lapsen äiti. Hoitajan polulle sain sysäyksen kun kävin 2019 tammikuussa Nepalissa, opiskelemassa äänimaljahoitajaksi. Kotiuduttuani perustin yritykseni. Kävin siinä keväällä reiki-kurssit ja aloitin myös opiskelemaan hierojaksi. On ollut ihana löytää työ, jota koen tekeväni sydämestä käsin. Tarjoankin kehoa ja mieltä helliviä hoitoja, klassista hierontaa, äänimalja - sekä energiahoitoja. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan

Soma Kerttu

Taiteilija, muusikko, rummuntekijä