Energiahoitaja koulutus

 


Olet lämpimästi tervetullut opettelemaan kokonaisvaltaista energiahoitoa, joka vaikuttaa niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla.
Energiahoito yhdistää meitä maailmankaikkeuteen sekä meihin itseemme, siihen kuka todella syvällä sisimmässämme olemme. Koulutuksessa virittämme energiamme uusien taajuuksien kanssa, jolloin alamme tuntea energioita ja avaudumme niiden kanavaksi.

Sinun ei tarvitse osata mitään tullaksesi mukaan energiahoitaja koulutukseen. Meillä kaikilla on mahdollisuus ottaa käyttöön parantavat energiat. Kurssi auttaa myös nopeuttamaan omaa henkistä kehitystä ja selkiyttämään omaa elämänpolkua.

Energiahoidon teho perustuu parantajassa aktivoituihin energiataajuuksiin, joiden avulla parantaja toimii välittäjänä maailmakaikkeuden virtaaville energioille. Kurssin jälkeen voit alkaa hoitamaan itseäsi ja tuttujä. 2. osa syventää osaamista, joka suositellaan niille, jotka haluavat alkaa tekemään hoitoja ammattimaisesti.

Koulutus järjestetään la klo 10-16 ja su klo 10-15. Koulutuksen hinta 120€ (sis.alv24% 23,23€) Lisätietoja Kati Kanniainen p.0405472739 ilonvalkeat@gmail.com

Koulutus perustuu Katin omaan kokemukseen erilaisista energiahoidoista, joita hän on opiskellut ja tehnyt 17 vuoden ajan. Koulutuksessa on paljon vaikutteita kirjasta, Eric Pearl: The Reconnection, Paranna muut, paranna itsesi.

Kati Kanniainen, momentori p. 0405472739 ilonvalkeat@gmail.com