Islannin matka  13.-21.5.2023
”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”

Islannin matka 13.-21.5.2023

Islanti on maa, jossa luonnon henkisyys eletään todeksi ja se on osa ihmisten arkea. Luonto on läsnä kaikkialla ja ilmassa on maagista taikaa, joka täytyy itse kokea. Islannin luonto on niin erilainen ja monipuolinen, että siellä koet unohtumattomia ja ikimuistoisia hetkiä. Tulen ja jään muokkaama maaperä muokkaa myös kävijää.

”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”
Lähde mukaan tutustumaan Islannin upeaan ja ainutlaatuiseen luontoon ja kokemaan Islannin taika.

Matkan tarkoitus on nauttia Islannin luonnosta sekä mukavasti seurasta, rentoutua, käydä upeissa paikoissa mm. vesiputoukset Gullfoss ja Seljalandsfoss, Geyssiirit, Reykjadalur Hot Spring Thermal River, kuumat lähteet (mm. Blue Lagoon ja Secret Lagoon), merenrannat, jäätiköt sekä löytää omaa sisäistä vahvuutta ja rauhaa. Matkalla tehdään myös ohjattuja luontomeditaatioita sekä pieniä päivävaelluksia. Lisäksi on mahdollisuus tehdä omakustanteinen ratsastusvaellus, valaiden katsominen tai vierailu Secret Lagoonissa. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista.

Alustava matkaohjelma on olemassa, mutta lähtijöiden toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Islannissa on hyvä ottaa säät huomioon, niin voimme joutua hiukan muuttamaan matkaohjelmaa. Mutta kaikissa paikoissa toki käydään. Reyakjavikissä on omatoimista aikaa sekä lauantaina mahdollista osallistua valaiden katseluun. Selfoss on kiva pieni kaupunki, josta löytyy mukavia kahviloita ja ravintoloita sekä kauppoja ihan läheltä yöpaikkaamme. Yöpaikkamme Gesthus on todella viihtyisä ja ystävällinen paikka palveluiden lähellä ja siellä on käytössä ihanat lämpimät geotermiset kylpytynnyrit. Siellä on mahdollista valmistaa omat ruoat tai käydä syömässä kaupungin ravintoloissa.
Matkan aikana meillä on käytössä kaksi minibussia ja matkaamme omassa rytmissä, rauhassa.

Matkan hinta 1780€ (1760€ Tässä Hetkessä ry jäsenet) sisältää lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki (matkatavara ruumaan 1 x 23kg per hlö ja käsimatkatavara 1 x 8kg per hlö), majoittautumiset Gesthus Selfosissa ja Reykjavikissa hotelli Cabinissa sis. aamiainen, kuljetukset reissun aikana kaikkiin upeisiin paikkoihin sekä sisäänpääsy Blue Lagooniin ja ohjatut sessiot.

Alustava ohjelma
la 13.5. saapuminen Keflavikkiin, josta ajamme kohti Selfoss.
su 14.5. Geysir, Gullfossin vesiputous ja Segret Lagoon
ma 15.5. Þingvellirin kansallispuisto -Kerid Crater
ti 16.5.  Reykjadalur Hot Spring Thermal River
ke 17.5. Issikkavaellus -Stóri-Hellir cave
to 18.5. Vik - Seljalandsfoss, Black Sand Beach, Skógafoss, Reynisfjara Beach
pe 19.5. Blue Lagoon -Reykjavik
la 20.5. Reykjavik
su 21.5. Kotimatka
Matkan ohjaajana toimii Kati Kanniainen.

Kysy ihmeessä lisää, niin kerron tarkemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset (täynnä)
Mikäli olet kiinnostunut lähtemään seuraavalle reissulle, niin ole ihmeessä yhteydessä.

Kati Kanniainen
p.0405472739
ilonvalkeat(at)gmail.com

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ennakkovarausmaksu 300€ maksetaan heti, kun matkan ryhmäkoko on varmistunut. Loppuosa matkasta maksetaan kuukausi ennen matkaa. Varaathan paikkasi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Matka toteutetaan yhteystyössä MatkaMajakan kanssa, joka on vastuullinen matkanjärjestäjä. Mikäli olet kiinnostunut liittymälennosta Oulu-Helsinki-Oulu, niin se onnistuu helpoiten MatkaMajakan kautta.

Lentotiedot:

Menolento 13.05.2023 AY 993
16.10 – 17.00 Helsinki – Reykjavik

Paluulento 21.05.2023 AY 992
09.25 - 15.50 Reykjavik – Helsinki

 Lennot Helsinki- Reykjavik – Helsinki Finnairin lennoilla
-1 matkatavara max 23 kg sekä 1 käsimatkatavara max 8kg

Majoitukset

Gesthus Selfosissa

13 – 19.5.
2h huoneita isosta mökistä tai oma 2h mökki.

Hotelli Cabin, Reyakjavik

19 – 21.5.
2h huone sis.aamiaisen

Kokemuksia