Islannin matka  7.-15.9.2024
”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”

Islannin matka 7.-15.9.2024

Islanti on maa, jossa luonnon henkisyys eletään todeksi ja se on osa ihmisten arkea. Luonto on läsnä kaikkialla ja ilmassa on maagista taikaa, joka täytyy itse kokea. Islannin luonto on niin erilainen ja monipuolinen, että siellä koet unohtumattomia ja ikimuistoisia hetkiä. Tulen ja jään muokkaama maaperä muokkaa myös kävijää.

”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”
Lähde mukaan tutustumaan Islannin upeaan ja ainutlaatuiseen luontoon ja kokemaan Islannin taika.

Matkan tarkoitus on nauttia Islannin luonnosta sekä mukavasti seurasta, rentoutua, käydä upeissa paikoissa mm. vesiputoukset Gullfoss ja Seljalandsfoss, Geyssiirit, Reykjadalur Hot Spring Thermal River, kuumat lähteet (mm. Blue Lagoon ja Secret Lagoon), merenrannat, jäätiköt sekä löytää omaa sisäistä vahvuutta ja rauhaa. Matkalla tehdään myös ohjattuja luontomeditaatioita sekä pieniä päivävaelluksia. Lisäksi on mahdollisuus tehdä omakustanteinen ratsastusvaellus, valaiden katsominen tai vierailu Secret Lagoonissa. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista.

Alustava matkaohjelma on olemassa, mutta lähtijöiden toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Islannissa on hyvä ottaa säät huomioon, niin voimme joutua hiukan muuttamaan matkaohjelmaa. Mutta kaikissa paikoissa toki käydään. Reyakjavikissä on omatoimista aikaa sekä lauantaina mahdollista osallistua valaiden katseluun.
Matkan aikana meillä on käytössä kaksi minibussia ja matkaamme omassa rytmissä, rauhassa.

Syksyn matkaohjelma on nyt työnalla ja julkaistaan mahdollisimman pian..


Matkan ohjaajana toimii Kati Kanniainen.

Kysy ihmeessä lisää, niin kerron tarkemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Kati Kanniainen
p.0405472739
ilonvalkeat(at)gmail.com

Matka toteutetaan yhteystyössä MatkaMajakan kanssa, joka on vastuullinen matkanjärjestäjä

Majoitukset

Kokemuksia