Ohjelma


Monipuoliset ja lämminhenkiset hyvinvointimessut,
jossa on mielenkiintoisia luentoja ja näytetuokioita.
Mukana on paljon näytteilleasettajia eri aloilta.
Voit myös kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja,
sekä nauttia mukavasta, rennosta tunnelmasta.
Luennot ja näytetuokiot sisältyvät lipun hintaan.
Messuilla järjestetään myös työpajoja.


Messutunnelmaa löytyy messuvideolta täältä

Luennot
Lue tarkemmin, mitä luennot käsittelevät -> Luento sivulta

Näytetuokiot
Messuilla pääset kokeilemaan erilaista toiminnalista tekemistä sekä harjoituksia.

Luennoitsijat
Tutustu etukäteen messujen luennoitisijoihin -> Luennoitsijat

Työpajat
Messuilla pidetään myös työpajoja. Ne antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty. Lue lisää -> Työpajat

Äitienpäivän Konsertti

Su 8.5. klo 13.30-14.15 Hiukkavaaratalo
Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanaan, parantavaan Äitienpäivän Konserttiin.

Konsertissa esiintyvät Inga Söder, Juhani Alakärppä, Mari Vuoritie ja Iiris Vuorela, Peltokurki ja Zion Serafiina.

10€ lippu
Lapset ilmaiseksi.
Lipunmyynti alkaa klo 13. Konsertti sisältyy messulipun hintaan.

Konsertti sisältyy messulipun hintaan.

Äitienpäivän Konsertti järjestetään ILON Valkeat hyvinvointimessujen yhteydessä.
Voit osallistua pelkästään konserttiin.

Mari Vuoritie

Olen Mari Vuoritie, oululainen laulaja&lauluntekijä ja koulutukseltani myös musiikkiterapeutti. Esitän omaa omaa musiikkia niin soolona, kuin oman bändini kanssa. Olen keikkaillut esittäen tilauksesta muidenkin tekemää musiikkia erilaisissa yksityistilaisuuksissa, kastejuhlista muistotilaisuuksiin. Ohjaan ihmisille myös erilaisia musiikkillisia piirejä ja ilmaisullisia workshopeja. Rakastan virtailla musiikin, luovuuden ja mielikuvituksen maailmoissa ja tätä kautta palvella ihmisiä ja maailmaa. Koen, että luovuudenlähde on pohjaton ja sinne on niin kutsuvaa sukeltaa ikäänkuin itseänsä etsimään. Se pulppuaa aina vaan ja antaa uusia sävelmiä, sanoituksia, lauluja. Musiikki on tunteiden kieli ja sen kautta pääsemme kosketuksiin syvyytymme ja laajuutemme kanssa. Musisoiminen ja laulaminen tarjoaa kanavan purkaa tunteitamme sekä myös suunnata energiaamme. Musiikin aalloilla on mahdollista kokea yhteyttä ja ykseyttä niin toisiimme , kuin kaikkeuteen. Musiikki voi koskettaa meissä myös jotain sellaista, mihin sanatkaan eivät yllä.
Äitienpäivän konserttissa Mari esiintyy yhdessä tyttärensä Iiris Vuorelan kanssa.

Peltokurki

Siskoja, mutta ei siskoja. Peltokurki on kahden lauluntekijän Anna Peltomaan ja Emma Kurkisen muodostama symbioottinen duo. Aihiosta ei synny kappaletta ellei se jo idullaan sytytä molempia osapuolia. “Lennon-McCartney” -tyyppisen tekijäkaksikon taika perustuu vahvoihin lauluharmonioihin ja kykyyn tarkastella maailmaa herkkyyden kautta.

Peltokurjen musiikki on aseista riisuvan rehellistä ja kuulijaa lähelle tulevaa. Tekstit ja tarinat ovat laulujen keskiössä ja koskettavat, elämältä maistuvat sanoitukset saavat näkemään vaikeissakin asioissa toivoa. Kipeän kauniit maailmat ja järkähtämätön läsnäolo tekevät yhtyeestä väkevän kokemuksen niin levyltä kuin livenä. Suomalaisessa mytologiassa kurkea on pidetty taivaankannen kannattajana ja niin myös Peltokurki kykenee ottamaan kuulijansa lohduttavasti siipien suojaan. Peltokurki julkaisi esikoisalbuminsa Peltokurki I keväällä 2021.

Juhani Alakärppä

Oululainen baritoni Juhani Alakärppä tuli suuren yleisön tietoisuuteen voittaessaan ensimmäisen Toivo Kuula -laulukilpailun 2012. Keväällä 2011 Alakärppä valmistui laulupedagogiksi Oulun ammattikorkeakoulusta (OAMK). Konserttilaulajana Alakärppä on esiintynyt lukuisten orkesterien, kuten Oulun Sinfonian (Shakespeare 450 vuotta, 2014), Lapin sotilassoittokunnan, Oulu Festivon (nuorten solistien konsertti 2007), Oulun evl. seurakunnan puhallinorkesteri Viventin (2014) sekä Vaasan ja Seinäjoen kaupunginorkesterien solistina (Toivo Kuula – gaalakonsertissa 2013). Lied-laulajana Alakärppä konsertoi aktiivisesti maamme eturivin pianistien ja urkurien kanssa sekä kuorojen solistina. Alakärppä levyttänyt useita äänitteitä joulu- ja liedmusiikista.

Inga Söder

Olen laulaja, laulunopettaja Inga Söder. Musiikki on pienestä saakka ollut minulle energiaa ja esiintyminen parantamista. Henkiselle polulle minut tuotiin vuonna 2012. Vuodesta 2013 olen aktiivisesti opiskellut energioiden tunnistamista ja hallinnointia. Opiskelen tällä hetkellä energiahoitajaksi sekä pidän energiailtoja, missä opastan ihmisiä ottamaan vastuun omista energioistaan. Koen musiikkiurani, laulun-, ja hengitystekniikoiden opettamisen olleen minulle valmistelua energioiden kanssa työskentelyyn. Sydäntäni lähellä ovat muun muassa Äiti Amma, henkisten lakien kehollistaminen arjessa, energiatyöskentely sekä musiikki. http://www.ingasoder.fi/.

Zion Serafina Sipola

Olen Zion Serafiina, oululainen nainen, äiti ja elämän ikuinen ihastelija. Työskentelen intuitiivisena parantajana, näkijänä, äänihoitajana ja henkisenä auttajana. Sydämen asia minulle on saada sinut oivaltamaan se valtava potentiaali, joka sisälläsi uinuu. Työni yksi tärkein asia on auttaa sinua avautumaan rakkauden parantavalle voimalle. Mielestäni parantajan tehtävä on myös havahduttaa asiakasta löytämään oma sisäinen parantaja. Meillä on kyky parantaa itsemme, niin mentaalisella-fyysisellä- kuin sielullisella tasolla. Koen tehtäväkseni muistuttaa myös sinua omasta luomisvoimastasi ja oman elämän haltuunotosta. Luontoyhteys on minulle tärkeä voimavara. Teen erilaisia energiahoitoja, rumpu-ja äänihoitoja, konsultaatioita, tulkintoja, kursseja ja valmennuksia.