Kauneus asuu minussa

Valokuvauksen ja itsensä tutkiskelun viikonloppukurssi 10.-12.6.2022 Puolangalla sekä koulutusilta 2.6.2022 Valon Vintillä. 
Kauneus asuu minussa
 - Oma elämäntarina kuviksi ja teksteiksi

Kurssilla tutustumme sisäiseen minuuteemme valokuvaksen kautta. Ulkoinen kauneus on heijastusta sisäisestä kauneudesta ja kohdataksemme oman kauneutemme, on valokuvaus loistava työväline tässä prosessissa. Kurssin aikana opettelemme valokuvauksen perusteet, opettelemme käyttämään omaa kameraa (tavallinen pikkukamera käy hyvin tai puhelin, mahdollisuus myös opetellä järjestelmäkameran käyttöä) ja teemme erilaisia harjoituksia. Niiden tarkoituksena on avata uskomuksia itsestämme, opettelemme katsomaan itseämme lempeästi, valokuvaamme sekä teemme oman valokuvakirjan tai kuvakollaasin.

Valokuvakirjaan tai kuvakollaasin tulee viikonlopuna aikana kuvattuja kuvia sekä etukäteen otettuja kuvia ja omavalintaisia tekstejä. Et tarvitse tietokone tai kuvankäsittely osaamista. Mikäli sinulla on kannettava tietokone, niin ota se mukaan. Ennen viikonloppua on  jo etukäteistehtäviä ja harjoituksia.

Viikonlopun aikana tehdään kuvausmatkoja Kainuun upeisiin vaaramaisemiin mm. Siikavaaraan Komettoon sekä Hepokönkäälle. Luonnossa oleminen on useimmille ihmisille rentouttavaa ja terapeuttista. Ehkä siksi luonnossa kuvatut henkilökuvat tuovat parhaat puolemme esiin. Puolangan luonnossa on loistavia kuvauspaikkoja ja kuvatessamme antaudumme luonnon hoitaville energioille ja saamme helposti yhteyden sisimpäämme.

Siikavaara on upea luonnonsuojelualue Suolijärvellä ja Hepoköngäs on Suomen suurin luonnonvarainen vesiputous.

Tämä viikonloppu on todella intensiivinen, mutta antoisa. Sukellus syvälle itseesi ihanassa Kainuun alkukesän luonnossa.  Viikonlopun aikana toki teemme erilaisia rentoutusjuttuja ja tietysti myös saunomme ja uimme. Perjantaina ollaan iltanuotiolla Suolijärven rannalla ja ilta päätetään ihanaan rumpumeditaatioon. Ja luvassa on hyvää ruokaa. Ohjelman suunnittelussa otamme huomioon sään, joten tarkka aikataulu tehdään vasta lähempänä viikonloppua.

Kauneus asuu sinussa kurssi alkaa perjantaina 10.6.  klo 15.00 Tuulentuvassa, Suolijärvellä. Yhteiskuljetukset Oulusta lähtevät klo 12.

Yöpyminen ja ruokailut ovat Tuulentuvassa. Ruokana on luomu ja lähiruokaa. Viikonlopun hinta 315 € (300€ Tässä Hetkessä jäsenille ) sisältää majoituksen, ruokailut (luomu- ja lähiruokaa) ohjelman sekä koulutusillan. Valokuvakirjan hinta on n.40€, kuvakolaasin hinta n.10-15€. Koulutusiltaan voi osallistua myös etänä.

Paikalle yhteiskuljetukset Oulusta, matkat n. 10-15€. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 22.5.2022 mennessä Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat(a)gmail.com
Ohjaajana kurssilla toimii valokuvaaja ja momentori Kati Kanniainen
Palautetta edellisiltä kursseilta

Tulin kurssille, koska en ole oikein tykännyt olla valokuvattavana ja omien kuvieni katsominen on ollut vähän vaikeaa. Molempiin seikkoihin sain mahtavasti harjoitusta ja koin asioita, joita en olisi koskaan ehkä kokeillut ilman sinun järjestämääsi kurssia! Pian postista tulee minulle ikioma voimakirja, jossa olen Minä ja se on täynnä paikkoja jotka ovat Minut pysäyttäneet!Toivon, että moni nainen vielä löytää kurssillesi. Oman kirjan takakanteen kirjoitin tekstin: Jokainen nainen tarvitsee tällaisen kirjan 😉

Minä sain noista kamera ja kuvausjutuista sinun opastuksella lyhyessä ajassa paljon oppia jota oikeasti hyödyntää, kuin monessa muussa opetuksessa. KIITOS! Se oli myös erityisen hienoa, että kuvan otto ja kuvattavana olon kynnys mataloittui huomattavasti kurssin aikana ja siitä tuli paljon iloisempi asia. Itsekritiikki omaa kuvaa kohtaan väheni. Olet kyllä innostava ja kannustava ohjaaja!