Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat kokemuksellisia luentoja. Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Näytetuokot pidetään 2.kerroksessa auditoriossa sekä 3.kerroksen luokassa. Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.


Näytetuokiot

Henkikirurgia, Maria Zavou
Maria Zavoulle on annettu transsendenttisen hoitomenetelmän ohjelma, joka kohdistuu välittäjäaineiden uudelleenohjelmointiin ja sairauden karmisten syiden poistoon. Maria Zavoun ohjauksella ”avautuu” portti, jonka kautta Taivaalliset Opettajat ja Arkkienkeli-Parantajat laskeutuvat viidennestä ulottuvuudesta meidän luoksemme. Parantajien olemukset esiintyvät tilan eteerisessä ulottuvuudessa eteerisinä kehoina ja työskentelevät terapeuttisesti ihmisen eteerisen ja astaalikehon hoitamiseksi.

Valotyöskentely, Kaija Wittenberg 
Rakkauden lähetti, lempinimeltä Gaian Kaija, ohjaa suoraan kokemukseen, mitä Valotyöskentely parhaimmillaan voi olla liikemeditaation ja ohjatun visualisaation avulla. Tervetuloa saamaan ihana alku IlonValkeat päivään.

Intuitiviivinen äänimatka, Hoitava Kipinä
Tervetuloa mukaan Hoitavan Kipinän intuitiiviselle äänimatkalle, joka sykähdyttää ja hoitaa sielua rumpu ja äänihuulet instrumentteina.

OM Chanting, Bhakti Marga
OM Chanting on ryhmäharjoitus, jossa toistetaan OM-äännettä piirissä. Harjoitus aktivoi osallistujien potentiaalin itsensä parantamiseen. OM Chanting edistää sisäistä rauhaa, mielen selkeyttä, emotionaalista vapautta ja fyysistä terveyttä. Monet ihmiset kokevat positiivisia muutoksia. Harjoituksen värähtelytaajuus vapauttaa kielteisyyttä ja muuntaa sen positiiviseksi energiaksi osallistujille, ja värähtelyt leviävät kahden kilometrin säteelle.