Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat kokemuksellisia luentoja, joissa pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Ne alkavat ilmoitettuna kellonaikana ja pidetään 2.kerroksessa auditoriossa sekä 3.kerroksen 004 tiimissä. Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.
klo 10.30 -11.15 Henkikirurgia, Maria Zavou, Auditorio
klo 11.30-12.00 Intuitiivinen äänimatka, Hoitava Kipinä, Auditorio
Tiimi 004, näytetuokiot ja työpajat
klo 10.30-11.00 Valo-työskentely, Kaija Wittenberg, Tiimi 004
klo 11.30-12.00 Kehomieliyhteyden palauttaminen EFT-menetelmän avulla, Minna Karppinen, Tiimi 004
klo 12.15-12.45 Soi hyvin - Ääni ja Elinvoima, Nelli Nyman, Tiimi 004
klo 13.00-14.00 OM Chanting, Bhakti Marga, Tiimi 004
klo 14.15-14.45 Tähtiyhteys-meditaatio, Asko Nummela, Tiimi 004
klo 15.00-16.00 Työpaja: Seraiina Edelmann, Tiimi 004
klo 16.15-17.15 Työpaja: Veden parantava voima, Johanna Blomqvist 25€, Tiimi 004
klo 17.00-17.30 Ole Pyhä portaali, musiikillinen messujen loppumeditaatio, Inga Söder ja Julius Rantala, Juhlasali

Henkikirurgia, Maria Zavou
Maria Zavoulle on annettu transsendenttisen hoitomenetelmän ohjelma, joka kohdistuu välittäjäaineiden uudelleenohjelmointiin ja sairauden karmisten syiden poistoon. Maria Zavoun ohjauksella ”avautuu” portti, jonka kautta Taivaalliset Opettajat ja Arkkienkeli-Parantajat laskeutuvat viidennestä ulottuvuudesta meidän luoksemme. Parantajien olemukset esiintyvät tilan eteerisessä ulottuvuudessa eteerisinä kehoina ja työskentelevät terapeuttisesti ihmisen eteerisen ja astaalikehon hoitamiseksi.

Valotyöskentely, Kaija Wittenberg 
Rakkauden lähetti, lempinimeltä Gaian Kaija, ohjaa suoraan kokemukseen, mitä Valotyöskentely parhaimmillaan voi olla liikemeditaation ja ohjatun visualisaation avulla. Tervetuloa saamaan ihana alku IlonValkeat päivään.

Kehomieliyhteyden palauttaminen EFT-menetelmän avulla, 
Minna Karppinen
Kehomieliyhteyden palauttaminen EFT-menetelmän avulla
 EFT-menetelmällä voidaan  nopeasti ja tehokkaasti avata kehon energiatukoksia, vapauttamalla tunteita ja energioita kehosta naputtelemalla tiettyjä meridiaanipisteitä.  Kaikkien negatiivisten tunteitten syy on häiriö kehon energiajärjestelmässä. Naputtelemalla tiettyjä meridiaanipisteitä ja käyttämällä työskentelyssä terapeuttista otetta, voidaan energiajärjestelmässä olevat tukokset purkaa ja vapauttaa niihin varastoitunut energia. Energioiden vapautuminen ja sen vapaa virtaaminen mahdollistaa syvällisen paranemisen kehon ja mielen tasolla. EFT-tunnetyöskentelyohjaaja Minna Karppinen ohjaa EFT-tuokion intuitiivisella ja terapeuttisella otteella.

Intuitiivinen äänimatka, Hoitava Kipinä
Tervetuloa Hoitavan Kipinän intuitiiviselle ja transformoivalle äänimatkalle, joka sykähdyttää ja hoitaa sielua rumpu ja äänihuulet instrumentteina.

Soi hyvin -äänipiiri, Nelli Nyman
Lämminhenkinen äänipiiri jokaiselle oman äänen ulottuvuuksista ja hyvinvointimahdollisuuksista kiinnostuneelle. Äänten vapaa virta ikiaikaisessa piirimuodostelmassa on hyvin kaunista ja hoitavaa. Vahvistamme yhteyttä kehomieleen, ääneen ja omaan ytimeen. Näin aukeaa aito yhteys myös muihin ja pääsemmekin nauttimaan yhteisten, hetkessä syntyvien äänikudelmien muodostumisesta. Hengittelemme ja hyräilemme erilaisten rumpujen säestämänä, tutkimme äänimaisemien muodostamista ja laulamme yksinkertaisia, suomenkielisiä mantroja. Jokainen osallistuu itselleen sopivalla tavalla, ja vain kuuntelemaankin sopii hyvin tulla. Ohjaajan kannatellessa harjoitusta sallimme yhteisen kokemuksen toimia suuntana äänenkäytön varioinnissa.

OM Chanting, Bhakti Marga
OM Chanting on ryhmäharjoitus, jossa toistetaan OM-äännettä piirissä. Harjoitus aktivoi osallistujien potentiaalin itsensä parantamiseen. OM Chanting edistää sisäistä rauhaa, mielen selkeyttä, emotionaalista vapautta ja fyysistä terveyttä. Monet ihmiset kokevat positiivisia muutoksia. Harjoituksen värähtelytaajuus vapauttaa kielteisyyttä ja muuntaa sen positiiviseksi energiaksi osallistujille, ja värähtelyt leviävät kahden kilometrin säteelle.

Tähtiyhteys-meditaatio, Asko Nummela
Ohjatussa Tähtiyhteys-meditaatiossa teemme mielikuvamatkan. Otamme yhteyden korkeampaan itseemme, omaan tähteemme ja parannamme yhteyttä sekä tietoisuutta samalla hoitaen henkistä ja fyysistä kehoa. Osallistuminen ei edellytä aikaisempia meditoimisen taitoja. Matka sopii kaikille iästä riippumatta ja jokainen toimii turvallisesti oman energiansa kanssa. Mielikuvamatkalla voit kokea hyvin vahvoja ja voimakkaita hoitavia energioita turvallisesti itsesi kanssa.

Ole Pyhä portaali, Inga Söder ja Julius Rantala 
musiikillinen messujen loppumeditaatio 
Sinä olet voimakas luomisen portaali. Löydä tietoisuudestasi ja energiakehoistasi ne elementit, mitkä vahvistavat luomisen voimaasi. Kehollistetaan yhdessä liikemeditaatiolla taivas- ja maaenergiaa Juliuksen handpanien ja Ingan kanavoidun laulun tahdissa. Musiikki ja liike auttavat meitä laskeutumaan kehoon ja kehoon laskeutuminen on avain tietoiseen luomiseen. Tietoisena luojana olet Pyhä portaali, jonka kautta vain hyvä voi ilmentyä.

Työpaja
Veden parantava voima
-Johanna Blomqvist

Klo 16.15-17.15 
Tiimi 004
Hinta 25€

Veden voi nähdä kuin henkisenä opettajana, joka ohjaa ymmärtämään yhä syvemmin veden olemusta mutta ennen kaikkea itseä. 

Tässä workshopissa: 
* FT Johanna Blomqvist kertoo veden erityisistä ominaisuuksista ja uusimmasta ymmärryksestä veden luonteesta.
 * Kuulet tarinoita ja tutkimuksista, jotka avaavat veden mysteeriä ja vuorovaikutustamme veden kanssa: miten intentio vaikuttaa veteen?
* Entä minkälainen vesi on parasta hyvinvoinnillemme? 
* Teemme meditaation, joissa haetaan yhteyttä itseen, sisimpään. 
* Opit myös "lataamaan" vettä, joten voit ottaa oman vesipullon, mieluiten lasisen, mukaan. 
* Päätämme workshopin veden kiittämiseen yhdessä.

Ilmoittautumiset etukäteen Johannalle energiavuo(at)gmail.com tai messuilla hänen esittelypisteellä.

Työpaja
Avaa yhteys henkimaailmaan
-Serafiina Edelmann

- tapaa henkioppaasi sekä vastaanota viestejä henkimaailmasta
klo 15.00-16.00
Tiimi 004
Hinta 30€
Serafiina on kehittänyt omanlaisensa tavan välittää viestejä ihmisille. Hän vie ihmiset hypnoottisella meditaatiolla lempeästi tilaan jossa henkioppaat saavat yhteyden kanssasi ja voit vastaanottaa itse viestejä. 

Yhteyttä henkimaailmaan avaava workshop vie sinut ensin omaan voimaasi ja siitä eteenpäin tapaamaan omaa henkiopastasi ja edesmenneitä mestareita aikojen takaa. Workshopissa saat kaksi pitkää hypnoottistameditaatiota diplomi hypnoterpeutin ja meedion, Serafiina Edelmannin tekemänä. Hän avaa osallistujille henkimaailmaa antamalla ohjatun hypnoottisenmeditaation kautta kokemuksen jolla henkimaailma avautuu turvallisesti. Workshopissa sukelletaan luentoa syvemmälle jotta osallistuja voi saada kokemuksen tuosta lempeästä henkimaailman yhteydestä.

Ilmoittautumiset etukäteen Serafiinalle serafiina.edelmann(at)gmail.com tai messuilla hänen esittelypisteellä.