Irlannin matka kevät 2024

Oletko kiinnostunut Irlannista? Sen upeasta luonnosta, rennosta elämäntyylistä, ystävällisistä ihmisistä, pubi kulttuurista. Nyt on tulossa upea matka Irlannin vihreälle saarelle, jossa käymme kierrämme upeita luontokohteita, pieniä kyliä ja kaupunkeja sekä päätämme matkan upeaan Dubliniin.

Matkan tarkoitus on nauttia Irlannin luonnosta sekä mukavasti seurasta, rentoutua, käydä upeissa paikoissa mm. Cliffs of Moher,  Rock of Cashel, Killarney National Park, löytää omaa sisäistä vahvuutta ja rauhaa sekä luontoyhteyttä. Matkalla tehdään myös ohjattuja luontomeditaatioita, lempeää kehonhuoltoa sekä hoitavaa liikemeditaatiota. Lisäksi on mahdollisuus osallistua omakustanteiselle matkalle huikealla Skelling Michael -saarelle. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista.

Matkaohjelma on olemassa, mutta lähtijöiden toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Matkan aikana meillä on käytössä oma bussi ja kuljettaja, joten voimme tehdä reissua rauhassa ja omassa rytmissä.

Matkaohjelma

Perjantai Saapuminen Dubliniin, josta lähdemme bussilla kohti Limerickiä. Matkan varrella pysähdymme upeassa Rock of Cashel linnoituksella, joka on yksi Irlannin upeimmista turistinähtävyyksistä sekä upeimmista arkeologisista kohteista. Tutustumista Limerick kaupunkiin.

Lauantai Cliffs of Moher, lienee koko Irlannin saaren upein, suosituin ja tunnetuin nähtävyys. Kalliojyrkänne nousee jopa 200 metriä pystysuoraan ylös Atlantin aalloista. Jyrkänteiltä aukeaa yksi Irlannin vaikuttavimmista näkymistä, ja sateettomana päivänä sieltä saattaa nähdä aina Aransaarille saakka kuten myös Connemaran laaksot ja kukkulat.

Sunnuntai Ring of Dingle. Maisemien ihailua Dinglen niemimaalla sekä tutustumista pikku kaupunkeihin. Tutustumista Killarneyn kaupunkiin.

Maanantai Ring of Kerry kierros sekä vierailu Skellig Michael saarella (omakustanteinen matka 125€)
Ring of Kerry on upea autoilureitti lounas Irlannissa. Sen henkeäsalpaavat maiset ovat jo yksi syys  matkustaa Irlantiin. Ring of Kerryn varrella olevista luonnonihmeistä vaikuttavin on Skellig Michaelin saari, jossa toimi eristyksissä olleiden munkkien luostari puolen vuosituhannen ajan. Luostari rakennettiin lähelle saaren 230 m korkeaa huippua vuonna 588, ja se on nykyisin UNESCOn maailmanperintökohde. Star Wars -fanit tuntevat Skellig Michael -saaren siitä, että siellä on kuvattu kohtauksia elokuviin Star Wars: The Force Awakens ja Star Wars: The Last Jedi.

Tiistai Killarney National Park. Patikointipäivä, vuoria ja reittejä Killarneyn ymparillä suomenkielinen opas mukana. Voit myös jäädä viettämään päivää Killarneyn kaupunkiin, jos patikointi ei kiinnosta.
Killarneyn kansallispuisto on unohtumaton yhdistelmä vuoria, järviä, metsiä ja vesiputouksia. Puiston 10 200 hehtaarin alueeseen kuuluvat Irlannin korkeimmat vuoret, Macgillycuddy’s Reeks, jotka kohoavat yli kilometrin korkeuteen.

Keskiviikko Siirtyminen Dubliniin, jossa kaupunkikiertoajelu

Torstai omatoimipäivä Dublinissa

Perjantai Lento Dublin-Helsinki.

Matkan hinta sisältää lennot Helsinki-Dublin-Helsinki (matkatavara ruumaan 1 x 23kg per hlö ja käsimatkatavara 1 x 8kg per hlö), majoittautumiset hotelleissa sekä irlantilaiset aamiaiset, kuljetukset reissun aikana kaikkiin upeisiin paikkoihin sekä Dublinin kaupunkikiertoajelun sekä ohjatut sessiot.


Matkan ohjaajana toimii Kati Kanniainen.

Kysy ihmeessä lisää, niin kerron tarkemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset p.0405472739 ilonvalkeat(at)gmail.com
Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ennakkovarausmaksu 300€ maksetaan heti, kun matkan ryhmäkoko on varmistunut. Loppuosa matkasta maksetaan kuukausi ennen matkaa.

Varaathan paikkasi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Matka toteutetaan yhteistyössä MatkaMajakan kanssa, joka on vastuullinen matkanjärjestäjä.

Mikäli olet kiinnostunut liittymälennosta Oulu-Helsinki-Oulu, niin se onnistuu helpoiten MatkaMajakan kautta.

Hotellit

LIMERICK 1.-3.9.2023, 2 yötä
THE OLD QUARTER TOWNHOUSE

KILLARNEY 3.-6.9.2023, 3 yötä
EARLS COURT HOUSE HOTEL

DUBLIN 6.-8.9.2023, 2 yota
THE ADDRESS CONNOLLY
https://www.theaddressconnolly.com/

Ilmoittautuminen Irlannin matka 1.-8.9.2023

Lämpimästi tervetuloa mukaan upealla
Irlannin matkalle!