NäytteilleasettajatMessuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Access Bars® on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Se on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja. Hyvä Hengetär ja Care&Colonic

Adelen   palveluihin kuuluvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla tehdyt Metsämatka- kasvohoidot, Tiibetiläinen äänimaljahoito, ayurvedinen päänhieronta, energia- ja chakrahoidot sekä uusimpana energiakentän eli auran kuvaaminen. Messuilla teen energiakentän kuvauksia tulkintoineen AuraCloud 3D Pro laitteella. Saat sähköpostiisi 23-sivuisen laajan raportin, joka näyttää muun muassa personallisuustyyppisi, aurasi laajuuden, energiat väreinä sekä chakrojesi tämän hetkisen tilan. Lisäksi myynnissä vegaanisia hoitotuotteita & eteerisiä öljyjä.

Antti Häyhä - Celestial Aura Healing  Akaashiset syvätulkinnat kosmisesta sielunpolusta, henkikehojen puhdistus ja tasapainotus sekä Alkulähde-yhteyden aktivoinnit.

Aurigonsilta & Kuunkajo  Teen tulkintoja selvännäköisesti kortteja apuna käyttäen sekä annan messuilla näyte energia-hoitoja. Järjestän kursseja joissa voit itse opetella tekemään tulkintoja tavallisia kortteja apuna käyttäen. Kursseja ympäri suomen ja voit järjestää myös oman illan ystävien kesken.

Babadum Vaatteita ja huopatuotteita Nepalista ja sisustuskankaita Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa, kaunista ja värikästä. Valmistettu vastuullisesti käsityöläisiä työllistäen

Bemer, Liisa Pyrrö  ja Vuokko Saarela. Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

e-Coach Verianalyysit ja kehotyyppitestit


Elämänmakuinen ihminen Minna Hanhela - Näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointivalmentaja. Selvänäköiset energiahoidot, ratkaisukeskeiset valmennukset, selvänäköinen ohjaus/tulkinnat.

Energiakivet on äiti maan lahja ihmiskunnalle. Valikoimassa on: Orgoniitti pyramidit, orgoniitti riipukset, shungiitti ja korukivirannekorut, shungiitti tuotteet vedenpuhdistukseen. Suojaa bioenergiakenttääsi näillä tuotteilla. Tarjolla myös Ninan parantaja palveluja.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Forever Riitta Pääaho. Aloe Vera-pohjaiset ihonhoitotuotteetsekä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme tukevat tuotteet. 

HelmiSatama Tule tutustumaan kivikorujen ihmeelliseen maailmaan. Löydä oma korusi, joka on tehty juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.

Henna-Riikka Muikkula turvehoitokoulutukset ja turvehoidot, naurujooga, aromaterapia ja valmennus.

Hierontapalvelut Kirkas+ Koulutettu hieroja Camilla Mikkonen. Toimin Oulussa pienyrittäjänä. Palveluihini kuuluu mm. perinteinen hieronta, purentalihasten hieronta, kuivakuppaus, yrttinyyttihieronta, jäsenkorjaus sekä reiki. Olen myös opinnoissa syventynyt kipupotilaiden hoitoon. Teen messuilla rentouttavia näytehoitoja niska-hartiaseudulle.

Hoitava Laine Anniina Laine, koulutettu hieroja, äänimalja - sekä energiahoitaja. Teen myös rumpuhoitoja.

Hoitola MerSii Merja Manninen, Korttitulkintoja

Hyvinvointipalvelut Pihlajankukka & Ketolan hunaja Rentouttavat ja hemmottelevat hyvinvointipalvelut keholle ja mielelle. Tarjolla mm. hemmotteleva kokovartalon balilainen hieronta tai ihana suklaahieronta, klassista hierontaa lihasjumeihin sekä akupunktiota ja paljon muuta. Messuilla myynnissä myös itsetuotettua lappilaista hunajaa.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Kaija Wittenberg sydämentulkki ja kohtujoogaohjaaja tekee luennon ja työpajan lisäksi mini - Kohtuhoitoja, jotka auttavat selkeyttämään ajatuksia, vapauttamaan ja tasapainottamaan sisäistä tilaa luodaksemme ja syventääksemme sielu- ja jumalyhteyttämme.

Lampela Heart Team Sisarukset rakastuivat NeoLife-tuotteisiin. Me haluamme auttaa sinua kohti energistä elämää ja taloudellista riippumattomuutta. Tuotevalikoimastamme löytyy lisäravintotuotteita, vegaaninen ihonhoitosarja ja biohajoavat pesuaineet.

Laylok Oy/ Sirpa Palviainen Lady`s Look Korusarjat

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Luomateria on yhden naisen kasvutarina josta on syntynyt kotimaisia vaihtoehtoja hyvinvointisi tueksi. Päätuotteena ovat käsityönä valmistetut suitsukkeet joihin on käytetty kotimaisten pientuottajien viljelemiä tai puhtaasta luonnosta kerättyjä kasveja. Luomateriassa suitsutetaan oman luomisvoiman ja mielenrauhan puolesta ekologisesti, intohimolla ja rakkaudella.

Marianne Lukkarinen Art   Tule Mariannen maalattavaksi tai seuraamaan kun vierellämaalaukset syntyvät jokaiselle omanlaisenaan siinä hetkessä. Vierellämaalaus on ihmisen olemusta, elämäntarinaa ja valoa vahvistava maalaus.

Matti Hartikka aurakuvaus

Mountain Medicine- Michael Mutezo  Sangoma-Shamaani-Opettaja-Parantaja Aurapuhdistus äänivärähtelyn avulla.

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla!

OM desing ja pieni muotihuone CHIC on suomalainen joogavaatemerkki, jolta löydät yksilölliset joogavaatteet suomalaiselle naiselle. Tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa. Paikalla lauantaina.

Puujumala Kotimaiset koivuvanerikorut

Päivi Alanen selvänäkijä, meedio ja parantaja. Teen messuilla selvänäköisiä tulkintoja tulevaisuuteen, välitän henkimaailman viestejä ja katson entisiä elämiä.

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen.

Rakkauden kanava Zion Serafina on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Teen messuilla intuitiivista energiahoitoa ja rumpu/äänihoito. 

Serafiina Edelmann EheysHypnoterapia Hypnoterapia antaa työkaluja tulevaisuuden kysymysten ratkaisuun ja omien haaveiden jäsentelyyn, sekä tukea haastavissa elämäntilanteissa. Hypnoosilla voi hoitaa mielen ja kehon terveyttä, tukea elämäntapamuutoksia ja parantaa suorituksia.

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisella Shindo® menetelmällä voi huoltaa ja tasapainottaa kehon ja meridiaanien tilaa. Meridiaaneilla on yhteys myös sisäelimiin ja tunnepuoleemme, joten shindon vaikutus on aidosti hyvin kokonaisvaltaista. Teen messuilla shindon rakastettuja hartia- sekä varvashoitoja (15min/20€) ajanvarauksella.

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Tantrakoulu Ullakoo Ulla-Maaria Konttila on seksuaaliterapeutti ja koulutettu tantraohjaaja, joka ohjaa Oulussa yksilö- ja paritantratunteja. Tantra on rakkautta ja yhteyttä palveleva filosofia ja joukko erilaisia harjoituksia. Harjoituksilla pyritään siirtymään turtumisesta herkistämiseen ja suorittamisesta hyväksyvään läsnäoloon, jolloin seksuaalienergia yhdistyy sydämen ja henkisen energian kanssa. Tantrinen lähestymistapa ei yritä torjua mitään elämän ilmiötä, vaan käyttää kaikkea tietoisuuden kasvun käyttövoimana

Tarot Tuula Huhtala Tervetuloa osastolleni Tarot-tulkintaan! 30 vuoden kokemus ja tuttu monesta tapahtumasta. Käytän Aleister Crowleyn kortteja. Halutessasi teen myös enkelitulkintoja. Maksuton luentoni on heti lauantai aamusta.

Terapia Valo on yhden naisen yritys, jolla on toimipiste Oulussa ja Kemissä. Häneltä voi varata Messuilta lyhyitä keskustelu-aikoja, jos kaipaa psykoterapeuttista näkökulmaa johonkin aiheeseen. Marika Salonurmi tekee messuilla Tarot-kortti tulkintoja sinua askarruttaviin kysymyksiin. Viestiä Sinulle voidaan tuoda joskus myös kirjoittamisen tai maalaamisen avulla.

The Sedona Method – irti päästämisen ilo.  Katja Törmänen pitää messuilla luennon ja työpajan The Sedona Methodista, joka on yksinkertaisiin kysymyksiin perustuva, helppo ja tehokas irti päästämisen menetelmä. Sen avulla voi vapautua tunteiden ylivallasta ja elää levollisempaa, onnellisempaa elämää – täysin riippumatta siitä, mitä elämässä ulkoisesti tapahtuu.

TuijaTellervo Art Sielunmaisemamaalari, parantavan taiteen tekijä. Maalaan messuilla pop up - sielunmaisemakortteja enkaustiikalla eli mehiläisvahoilla. Saatavana myös taidelahjakortteja. Teen lisäksi pienimuotoisia tilaustöitä ja pidän voimaannuttavia taidetyöpajoja.

Tässä Hetkessä ry Tekemistä sydämellä. Yhditää hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset ja yritykset. Jäsenetuja, yhteisöllisyyttä, aitoja kohtaamisia. Tervetuloa mukaan uudenlaiseen yhdistykseen!

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit.

Valoverso Sari Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä.

Valon Tiinan palveluihin kuuluvat luomuvärjätyt voimarummut, äänimaljarentoutukset ja sointukylvyt. Näillä messuilla myymme luonnon omilla väriaineilla värjättyjä, Oulun alueella käsityönä valmistettuja voimarumpuja. Fb-sivut

Venka&Vinka valmistaa ekologisia koruja ja asusteita kierrätysmateriaaleista.

Yanski Sova Intuitiiviset Energiahoidot & Enkelikorttitulkinnat.

Yoga Feenix tarjoaa jooga-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Young Livingin - puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.
Messuilla voit kokeilla näytehoitoja


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja.

Voit tilata ajan hoitoihin ja tulkintoihin
jo etukäteen suoraan hoitajalta.