Oheistapahtumat

Messujen välissä järjestetään messujen teemaan liittyviä pienempiä tapahtumia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Seuraa myös Tässä Hetkessä yhdistyksen ajankohtaista sivua! Sieltä löytyy paljon ihania tapahtumia.

Tähtimeditaatio ja Maya-astrologinen ilta

to 5.5. Klo 18-20
Päivi Kaskimäki
Valon Vintti, Ketokatu 8
Miksi energiat ovat nyt sadonkorjuun ja tietoisuuteen astumisen jaksolla näin voimalliset ja miksi maailmamme on valtavassa myllerryksessä vanhasta uuteen? Keholliset ja psyykkiset tunnelmat ovat äärimmäisiä kun taas toisaalta saatat elää hyvinkin vahvaa rauhan ja luottamuksen jaksoa.

Kerron vallitsevan ajanlaadusta Maya-kalenterin myötä. Saat tietoa miten tämä kaikki vaikuttaa henkilökohtaisesti juuri sinun elämässäsi. Tällaisten suurten syklien taitteessa asiat menevät äärimmilleen ja omassa voimassa pysyminen on välillä koetuksella.

Syklinen aika on kuljettanut meidät ja planeettamme kohtaan jossa aika ja avaruus yhtyvät ja maailmat erkanevat entistä rajummin varjosta valoon. Tästä kaikesta lisää illassa. Tietoa henkilökohtaisesta Maya-syntymämerkistäsi ja persoonallisuudestasi sen myötä. Ilta päättyy upeaan musiikilliseen tähtimeditaatioon. Matkaamme universumin lähteelle ja erilaisiin tähtimaailmoihin. Saat kokemuksen missä on sinun tähtijuuriesi alkulähde.

Ajanvaraus katselmukseen ja ilmoittautuminen iltaan:
info(at)paivikaskimaki.com 040 500 0050 (txt)

Illan hinta 39e (Tässä hetkessä RY:n jäsenille ilta -10%)

Maksu: Kortit tai käteinen
Paikka: Valonvintti, Ketokatu 8, 2krs päädystä sisäänkäynti

Lisätietoja ja esittelyt katselmuksista


Teen päivällä henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja maya-astrologiaa sopivasti yhdistellen.

Tieto kanavoituu kauttani sinulle tärkeisiin kysymyksiin ja tähän hetkeesi kosmoksen tähtimaailmoista äärimmäisen tarkkana täsmätyönä. Moni asia saa aivan uuden merkistyksen parisuhteessa, työssä tai perheen välisissä kiemuroissa. Tähtipersoonallisuutesi avautuu tapaamisella usein ja saatkin aivan uuden ymmärryksen henkisen polkusi merkityksestä, suunnasta tai persoonallistuutesi erityispiirteistä. Voit tulla ilman erityistä syytä tai kysymystä saamaan inspiraatiota ja voimaantumista.

Kevät Valkeat

ti 17.5. klo 17.00-20.00 Koiteli, Kiiminki

 Keveästi kohti kesää tapahtuma Koitelissa

"Heitän pelkoni koskeen, otan iloa poskeen"

Vaaroista voimaa -retriitti 27.-29.5.2022
Suolijärvi, Hepoköngäs, Puolanka

Alkukesän luonto on lumoava. Vihreyttä, vehreyttä, valoa ja voimaa. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi. Viikonlopun tarkoitus on luontoyhteyden, oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Viikonlopun ohjaajina toimivat Kati Kanniainen ja Zion Serafina Sipola.

Kauneus asuu minussa

Valokuvauksen ja itsensä tutkiskelun viikonloppukurssi 10.-12.6.2022 Puolangalla sekä koulutusilta 2.6. Valon Vintillä.
Kauneus asuu minussa
 - Oma elämäntarina kuviksi ja teksteiksi

Kurssilla tutustumme sisäiseen minuuteemme valokuvaksen kautta. Ulkoinen kauneus on heijastusta sisäisestä kauneudesta ja kohdataksemme oman kauneutemme, on valokuvaus loistava työväline tässä prosessissa. Kurssin aikana opettelemme valokuvauksen perusteet, opettelemme käyttämään omaa kameraa (tavallinen pikkukamera käy hyvin tai puhelin, mahdollisuus myös opetellä järjestelmäkameran käyttöä) ja teemme erilaisia harjoituksia. Niiden tarkoituksena on avata uskomuksia itsestämme, opettelemme katsomaan itseämme lempeästi, valokuvaamme sekä teemme oman valokuvakirjan tai kuvakollaasin.

Energiahoitaja koulutus 8.-9.7.2022

Olet lämpimästi tervetullut opettelemaan kokonaisvaltaista energiahoitoa, joka vaikuttaa niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla.