Messujen järjestäjä ja yhteyshenkilö

Messut järjestää Tässä Hetkessä ry

Yhteyshenkilö
Kati Kanniainen
p.040 5472 739
ilonvalkeat(at)gmail.com 

ILON Valkeat hyvinvointimessut
2.-3.10.2021
lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16
Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3, Oulu

Tykkää myös facebook -sivuistamme

Seuraa meitä myös Instagramissa

Messujen Idea

ILON Valkeat -hyvinvointimessut on kaikille avoin tapahtuma. Sen rento ja lämmin ilmapiiri välittää hyvää oloa, ja laadukkailta luennoilta messuvieraat saavat tietoa ja ajatuksen siemeniä elämäänsä. Näytetuokioissa pääsee itse kokeilemaan ja kokemaan monipuolisia, henkisen ja fyysisen hyvän olon harjoitteita.Messuilla on myös laaja kattaus näytteilleasettajia, myyntipisteitä ja messukahvila.

Messujen tarkoituksena on tuottaa hyvää mieltä ja iloa, sekä antaa kipinää ja inspiraatiota sisäiselle tulelle. Oma voimaantuminen saattaa lähteä liikkeelle pienestä ajatuksesta tai sysäyksestä, jonka äärelle messuilla halutaan johdattaa monin eri tavoin.

Oulussa järjestettävät messut tuotavat esille paikallista osaamista. Oulun seudulla on paljon kouluttautuneita ja inspiroivia ihmisiä, jotka saavat messuilla mahdollisuuden jakaa tietoa kaikille sitä haluaville. Näillä messuilla on tarkoitus päästää meissä oleva luovuus ja ilo valloilleen!

Ensimmäiset ILON Valkeat -hyvinvointimessut järjestettiin helmikuussa 2015. Ne järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja syksyllä.

Vapaus -messujen teema 2021

Tässä ajassa, erikoisten maailman tapahtumien ja ilmiöiden ympäröimänä, meitä jokaista ihmistä ohjataan yhä vahvemmin sisäiseen viisauteemme. Tuo sisäinen viisaus, sielumme viisaus, kumpuaa vapaudesta ja pyyteettömästä rakkaudesta. Vapaus on ennen kaikkea sisäinen kokemus. Kaikki lähtee sisäisisyydestämme ja ulkoistuu vähitellen fyysiseen todellisuuteemme.

Tässä ajassa, riippumatta siitä miten kaoottiselta olosuhteet ulkoisesti voivat näyttää, meitä halutaan ohjata löytämään todellinen viisautemme ja vapautemme. Vapaus on muunmuassa sisäinen tieto itsemääräämisoikeudesta ja sielun vapauden integroimista ihmisyyteen ja arjen tasolle. Vapaudessa lepää myös oma voimamme, uskallus ilmaista itseämme oman totuuden kautta, sekä rohkeasti kulkea omaa sydämen polkua ja tehdä omat ratkaisut ja päätökset riippumatta mahdollisista ulkoisista paineista tai normeista.

Vapaa ihminen on onnellinen ihminen ja jokaiselle ihmiselle on syntymälahjana annettu vapaus. Sielu on aina vapaa ja sitä kohti mentäessä ulkoinen maailmakin muuttuu vapaaksi.

Yhteistyökumppanit

Best Western Hotel Apollo Oulun keskustassa sijaitseva hotelli.

Creame rakkaus kuvalliseen ja sanalliseen ilmaisuun sekä strateginen ajattelu

Hauki Media mediatuotantoyhtiö

Kuukorento elämäniloisten ihmisten kauppa

MatkaMajakka yksityinen täyden palvelun matkatoimisto Haukiputaalla

Monisto Yli 30 vuotta laadukkaita tulostus- ja digipainotuotteita

Tässä Hetkessä ry ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen

Ultra-lehti

VILLA VALO hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Kell sydämessään ilo on, hän on kuin paiste auringon.
Hän jakaa, tuhlaa, antaa ja taakat toisten kantaa.
On viisas myöskin sydän tuo.
Ei pahalle se sijaa suo.
Ken rakkautta loistaa, se pahan aikeet poistaa.

Postituslista

Liity mukaan ILON Valkeat sähköpostilistalle ja saat tiedon ajankohtaisista tapahtumista omaan sähköpostiisi.

Postituslista