Kati Kanniainen, Momentori

ILON Valkeat -hyvinvointimessut järjestää oululainen Kati Kanniainen. Ensimmäiset messut hän järjesti vuonna 2015, ja nykyään messut järjestetään kahdesti vuodessa, talvella ja syksyllä.

Kati Kanniainen on toiminut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002. Hänelle hyvinvoinnin eteen työskentely on kutsumus. - Nuoruudesta saakka minua ovat kiinnostaneet elämänkatsomukseen, vaihtoehtoisiin hoitoihin ja syvälliseen itsetuntemukseen liittyvät asiat. Näiden kautta olen löytänyt itseni näköisen tavan elää. On mittaamattoman tärkeää tiedostaa syvimmät arvonsa, ne sydämen asiat, jotka tuntuvat tärkeiltä, asiat joita rakastaa, Kati kertoo.

Messujen lisäksi Kati järjestää erilaisia valmennuksia, koulutuksia ja luontoretkiä sekä tekee hoitoja. Kati on neljän lapsen äiti ja arki pitää hänet hyvin maadoittuneena tähän hetkeen. - Koen, että minulla on tarjottavana toimivia työkaluja ihmisen mahdollisesti tarvitsemiin elämän suunnanmuutoksiin ja tavoitteisiin kohti myönteisempää elämää. Kati Kanniaisen matka valokuvaamisesta ja graafisesta suunnittelusta on johtanut erilaisten koulutusten kautta monipuoliseksi kouluttajaksi.

Tässä ajassa hänelle on tärkeää olla yhteydessä luontoon, ja hän haluaa auttaa myös muita löytämään luontoyhteyden, joka on suuri voimavara. - Luonnossa oleminen elävöittää kokonaisuuttamme kaikilla tavoin ja sen vaikutus itseemme on ehtymätön. Olemme jokainen osa luontoa, joka hoivaa jo itsessään. Joskus tarvitsemme oppaan, joka osaa avata meille luonnon ilmeellisyyttä ja ohjata meitä sinne, missä saamme levätä omassa itsessämme, Kati kertoo.

Tervetuloa ILON Valkeat -hyvinvointimessuille!